29 mai 2009

Reprezentant zonal de vanzari SC Fonoizoterm Glass SRL,



27 mai 2009

Campionat de Sah in Bacau


Librariile Alexandria organizeaza in aceste zile la Arena Mall Bacau un campionat de sah la care vor participa primii 16 copii inscrisi, cu varste cuprinse intre 10 si 16 ani.

Program:

  • 18 - 24 mai: inscrieri in libraria Alexandria situata in Arena Mall
  • 25 - 30 mai, intre orele 10:00 si 20:00: etapele preliminare
  • 31 mai, ora 19:00: finala mica
  • 1 iunie, ora 19:00: finala mare
Premii:
  • toti participantii vor primi diverse carti
  • castigatorul va primi seria de carti Septimus Heap
Proiectul este sustinut de Editura Corint Junior, Grupul Editorial RAO si de Editura ART.

Al treilea supermarket Billa la Bacau


23 mai 2009

CONSULTANT ASIGURARI DE VIATA



Descrierea firmei:

Companie de brokeraj in asigurari de viata si generale, partenera cu liderii de piata in domeniu, activa in prezent in domeniul asigurarilor si al fondurilor de pensii private in Romania si in scurt timp si in domeniile: bancar, private banking si managementul activelor.

Descrierea postului:

CONSULTANT ASIGURARI DE VIATA
Descrierea postului:
Activitate de consultanta in brokeraj de asigurari de viata si generale
Consultanta specializata pentru pensiile private

UNIT MANAGER-AGENCY MANAGER
Descrierea postului:
-Managementul echipei de vanzari
-Training si coaching
-Proces continuu de recrutare
- Suport vanzare pentru consultantii financiari
-Vanzari directe,consultanta in brokeraj de asigurari life si non-life,consultanta specializata pentru pensiile private
-Planificarea si organizarea activitatii pentru atingerea obiectivelor de vanzari stabilite conform standardelor companiei
- Monitorizarea si raportarea eficientei activitatii

Cerinte:

CONSULTANT ASIGURARI DE VIATA
Cerinte:
Persoana motivata de activitate dinamica, cu orientare spre oameni, cu puternica dorinta de crestere profesionala, cu dorinta dea avea succes, educata, integra, echilibrata si cu potential de independenta.

UNIT MANAGER-AGENCY MANAGER
Cerinte:
-experienta in vanzari /management
-foarte bune abilitati de comunicare, planificare si organizare
-dinamism
-spirit de echipa
-studii superioare
-abilitatea de a lucra cu termene limita
-intreprinzator si cu simtul afacerii

Oferta (bonusuri, beneficii):

CONSULTANT ASIGURARI DE VIATA
Consultantii sunt instruiti pentru a oferi solutii in functie de nevoile specifice ale clientilor intr-un program de training care urmareste dezvoltarea profesionala a fiecaruia.
Posibilitati de promovare in treptele de cariera. Venituri motivante.
Sistem de bonusuri care recunoaste gradul de implicare.

UNIT MANAGER-AGENCY MANAGER
-posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniul brokerajului
-mediu de lucru profesionist
-training initial si, pe parcurs, de dezvoltare personala
-pachet financiar atractiv si motivant

Manager de grup financiar



Societatea Finod s-a fondat in 2002 in Republica Ceha. In scurt timp s-a impus pe piata financiara si a investitiilor, pe intreg teritoriul Cehiei si a Slovaciei. Din martie 2008, Finod isi desfasoara activitatea si in Romania. Iata deci, oportunitatea mult asteptata! Experienta manageriala in vanzari si cunoasterea pietei financiare sunt fundamentale in succesul si dinamica developarii companiei.

Partenerii nostri sunt unele dintre cele mai mari Societati de Asigurari, Banci si Companii Internationale de Investitii. Serviciile Societatii Finod sunt independente si inprezent deservesc mii de clienti foarte satisfacuti.

FINOD isi incepe activitatea pe teritoriul Romaniei in 2008.Veniti alaturi de noi si profitati de aceasta oportunitate. Participati la lansarea unui nou produs. Se ofere excelente recompense financiare si posibilitatea avansarii rapide in cariera. O atmosfera prietenoasa intr-o echipa plina de entuziasm. Traieste noi experiente si recreazate cu noi in cadrul evenimentelor sociale, culturale si sportive, organizate periodic

Manager de grup financiar

Cerinte:

- Bune abilitati manageriale, de comunicare, negociere si organizare;

- Aptitudini comerciale, capacitate de analiza si orientare spre rezultate;

- Initiativa, creativitate, dinamism, spirit de echipa, flexibilitate, loialitate;

- Cunostinte de limba engleza si de utilizare PC.

Descrierea postului:

- Coordoneaza si participa activ la formarea echipei zonale si la antrenarea ei permanenta; este implicat in activitati specifice de recrutare si evaluare a personalului din subordine; sustine cursuri

- Tine legatura cu toti clientii importanti din zona alocata;

- Propune si implementeaza strategia de vanzare pe zona alocata, in functie de potentialul zonei, de cota de piata si de oferta concurentei;

- Propune strategii de dezvoltare locala si de campanii promotionale in colaborare cu departamentul de marketing; colaboreaza cu departamentul de marketing si aduce informatii despre evolutia piete

- Realizeaza target-ul de vanzari zonal;

Constituie avantaj:

    - Absolvent de studii superioare

    - Experienta in domeniul asigurarilor si a creditelor financiare


Oferta ( bonusuri, beneficii)

  • Program flexibil
  • Posibilitati de dezvoltare a unei cariere
  • Ascensiune profesionala
  • Mediu de lucru profesionist
  • Comisioane atractive
  • Finantari /Bonusuri

22 mai 2009

Sute de locuri de munca disponibile pe litoral

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca are disponibile, in saptamana 14-20 mai, 1.132 de locuri de munca, cele mai multe fiind pe litoral.

Potrivit centralizarii realizate de reprezentantii agentiei, cele mai multe locuri, respectiv 156, sunt destinate cameristelor pentru hoteluri. Pe locurile urmatoare se afla, la egalitate, ofertele pentru spalatori de vase si pentru ospatari/chelneri (cate 106 locuri fiecare).

La mare cautare sunt si ajutorii de ospatar, pentru care sunt disponibile o suta de posturi. Topul locurilor de munca de pe litoral este completat de bucatari, pentru care exista 69 de posturi libere.

Exceptand locurile de munca din turism, cele mai multe locuri de munca, respectiv 60, sunt oferite muncitorilor necalificati la intretinerea drumurilor, soselelor, podurilor si barajelor.

"Pentru perioada mai - septembrie 2009, AJOFM Constanta estimeaza reducerea numarului de someri inregistrati si respectiv cresterea numarului de persoane angajate, deoarece o caracteristica semnificativa a judetului Constanta o reprezinta activitatile din turismul estival, activitati ce absorb o forta de munca importanta, dar care se desfasoara insa pe o perioada limitata de timp.

Rata somajului in aceasta perioada va inregistra valori mai scazute fata de valorile inregistrate in primele trei luni ale anului", a precizat Emilia Murineanu, directorul AJOFM Constanta.

Sfatul psihologului Traim ca sa muncim sau muncim ca sa traim?

Cred ca fiecare dintre noi si-a pus constant intrebarea: "Traim ca sa muncim sau muncim ca sa traim?". De obicei evitam sa ne dam si un raspuns la aceasta intrebare de teama ca raspunsul ar putea fi "traim ca sa muncim" si asta ne-ar arunca in categoria asa numitilor "workaholici" sau "dependenti de munca".

Ca si alte dependente, si workaholismul este o adictie nesanatoasa. In acest caz, adictia este pentru munca, cariera sau pentru crezul conform caruia doar ei, adica workaholicii, sunt "singurii care stiu sa faca cel mai bine treaba".

Cel mai adesea isi petrec viata la birou sau luand de lucru acasa, transformanu-si, astfel, si locuinta, locul in care ar trebui sa fie deconectati de munca, in al doilea birou.

Workaholicii acorda foarte putin timp vietii personale, unii chiar uita ca au familie, ca trebuie sa se relaxeze, ca exista teatru, cinema sau parcuri. Ei nu constientieaza ca intre viata personala si cea profesionala trebuie sa existe un balans, ca acest balans ajuta in sanatatea lor mentala, fizica, spirituala, emotionala.

Psihologul Alina Oancea ne arata care sunt primele semne care sa ne atraga atentia ca ne indreptam inspre workaholism.

- Nu poti sa spui stop la timp atunci cand e vorba de munca;

- Problemele de munca te distrag de la relatiile tale personale. Atunci cand iti lasi balta prietena si nu te mai duci la intalnire doar pentru ca ramai peste program ca sa termini rapoarte de scris, poate fi semn de workaholism. Si mai mult decat atat, nici nu te simti foarte deranjat de faptul ca ai lasat-o sa te astepte;

- O parte din tine e permanent conectata la "vreau sa ma intorc la munca";

- Nu mai apuci sa mananci, nu mai socializezi, nu mai dormi - toate acestea nu te deranjeaza, ci le simti ca pe o satisfactie;

Trebuie totusi sa facem diferenta dintre un om care munceste din greu si un workaholic.

"Pentru a face mai usor de inteles, o sa dau un exemplu. Un om care munceste in mod obisnuit din greu, atunci cand este la serviciu se gandeste ca se va duce la shopping cu prietenii sau ca va iesi in parc cu copiii. Un workaholic, insa, atunci cand e la shopping cu prietenii sau in parc cu copiii, se va gandi non-stop la munca", a explicat, pentru Ziare.com, psihologul.

Workaholicilor le place intotdeauna sa detina controlul, nu pot sa delege si nu prea sunt interesati sa fie lucratori de echipa. Sunt perfectionisti si vor sa treaca totul prin mana lor. Workaholicii ajung sa aiba probleme cu viata personala, de fapt munca ajunge sa ii acapareze complet.

Esti sau nu workaholic? Iata cateva intrebari practice pe care sa ti le pui:

- Iei cu tine de lucru in pat, in weekend sau in vacanta?

- Este munca activitatea care iti place sa o faci cel mai mult si despre care vorbesti cel mai mult?

- Devii nerabdator cu persoanele care au si alte prioritati in afara de munca?

- Timpul petrecut peste program a afectat relatia cu familia si prietenii tai?

- Te gandesti la munca ta atunci cand conduci, inainte sa adormi sau cand vorbesti cu altii?

"Daca iti raspunzi cu "da" doar la o intrebare atunci nu se poate vorbi de adictie. Insa daca ai raspuns cu "da" la mai mult de trei intrebari atunci poate fi un semn clar de dependenta de munca", spune Alina Oancea.

Cum te vindeci?

Exista, insa, si vindecare, poti sa iti recapeti prietenii si familia si mai ales pe tine, daca realizezi ca ai o problema si esti pregatit sa te schimbi. Iata cateva dintre sfaturile pe care vi le da psihologul in aceasta situatie:

- Fa-ti timp sa te relaxezi. De vreme ce workaholicii sunt foarte focusati si orientati pe detalii atunci ar trebui sa isi poata planifica si timp pentru relaxare;

- Cauta mici bucurii in afara muncii, care sa te binedispuna si sa iti dea satisfactie, alta decat munca;

- Invata sa delegi. Recunoaste ca niciunul dintre noi nu poate sa fie productiv la munca fara ajutorul celorlalti. Este greu pentru perfectionisti, dar pot incepe prin a delega sarcini mici;

- Fii increzator ca si cei carora le delegi pot sa le faca la fel de bine;

- Foloseste-ti la maxim creativitatea si in afara job-ului. De exemplu pentru a gasi un hobby;

- Fii sensibil la dorintele familiei si prietenilor tai. Ei te vor pe tine, nu pe tine cu munca ta;

- Limiteaza numarul de contracte la care lucrezi;

- Fii eficient in munca pe care o faci;

Si mai ales ...... nu-i judeca pe altii ca ies la bere si ca se distreaza. Asa ar trebui sa faci si tu mai des.

Suceava: Numarul somerilor a crescut cu 140% fata de 2008

Numarul persoanelor din Suceava care au ramas fara loc de munca in 2009 a crescut cu 140% fata de anul trecut.

Astfel, la sfarsitul lunii aprilie, in judet erau inregistrati peste 13.000 de someri din care doar aproape 8.000 primesc indemnizatii, informeaza Realitatea Tv.

Cei mai afectati de disponibilizari sunt barbatii, care sustin ca gasesc din ce in ce mai greu un loc de munca.

In luna aprilie a anului trecut 3.200 de suceveni primeau indemnizatie de somaj, iar in acest an numarul lor a crescut la 7.700.

20 mai 2009

Legi, Miracole, Intelepciuni

Legea lui Slous:

Dacã îndeplinesti o sarcinã prea bine, vei rãmâne cu ea pe cap.

Legea lui Franko privind locul de muncã:

Dacã-þi place ceea ce faci, probabil cã faci ceea ce nu trebuie.

Prima capcanã a geniului:

Nici un sef nu va pãstra un subaltern, care are dreptate tot timpul..

Legea lui Raphel referitoare la afaceri:

Cu cât angajaþii au mai puþin de lucru, cu atât vor lucra mai încet.

Maxima biroului:

Telefonul nu sunã niciodatã, când nu ai nimic de fãcut.

Legea lui Otto:

Întotdeauna faci ceva lipsit de importanþã când seful trece pe la biroul tãu.

Legea lui Chapman:

Dacã nu poti sã-ti termini treaba în primele 24 de ore, lucreazã noaptea.

Regula lui Harry:

Când nu stii ce sã faci, mergi grãbit si ia-ti o minã îngrijoratã.

Concluzia coridorului:

Poti sã te duci oriunde, dacã ai o minã serioasã si duci cu tine un dosar.

7 miracole la bãrbati:

1. Toti bãrbaþii sunt al dracului de ocupati.

2. Desi suntem ocupati, avem vreme de femei.

3. Desi avem vreme de femei, nu prea ne intereseazã de ele.

4. Desi nu prea ne intereseazã femeile, tot timpul avem una lângã noi.

5. Desi tot timpul avem una lângã noi, ne mai "dãm" si la alta sau altele.

6. Desi ne mai dãm la alta sau altele, ne enervãm dacã femeia cu care suntem ne pãrãseste.

7. Desi femeia cu care suntem ne pãrãseste, tot nu învãtam din greselile pe care le facem (si tot ne mai dãm la altele).

7 miracole la femei:

1. Pentru o femeie, este tot timpul importantã securitatea "materialã".

2.. Desi este important a supravietui din punct de vedere material, ele tot timpul îsi cumpãrã haine scumpe.

3. Desi ele tot timpul îsi cumpãrã haine scumpe, niciodatã nu au cu ce sã se îmbrace.

4. Desi ele spun cã nu au niciodatã cu ce sã se îmbrace, tot timpul se îmbracã frumos.

5. Desi tot timpul se îmbracã frumos, haina pe care o pun pe ele este doar "cârpa veche".

6. Desi ele zic cã este doar o "cârpã veche", se asteaptã de la tine sã le faci complimente.

7. Desi tu încerci sã le faci complimente, ele nu te cred niciodatã.

Sunt femei care, în loc sã-i facã sã sufere pe mai multi bãrbati, asa cum e firesc, se concentreazã asupra unuia pânã îl exterminã. Acestea se numesc "fidele".*

A fost o datã un evreu întelept.

Si zicea cã, totul se poate reduce la ce ai în cap. Îl chema *Solomon*.

Dupã el, a venit un alt evreu înþelept.

Si zicea el, cã totul se poate reduce la ce ai în inimã. Îl chema *Isus*.

Dupã el, a venit un al treilea evreu întelept.

Si zicea el, cã totul se poate reduce la ce ai în stomac. Îl chema *Marx.*

Dupã el, a venit un al patrulea evreu întelept.

Si a zis cã totul se poate reduce la ce ai între picioare. Îl chema *Freud.*

La sfârsit, a venit un alt evreu, mai întelept decât toti (pe nume Einstein) si a zis: " *Totul e relativ"*

19 mai 2009

Se stabilizeaza piata joburilor

Monica Vrabiescu, experta in HR, spune ca luna aprilie a adus mai multa stabilitate pe piata joburilor, potrivit unui studiu efectuat de compania de resurse umane Hill International in Europa.

Romanul este serios, implicat, isi sustine punctul de vedere cu argumente, dar are nevoie sa comunice mult, sa obtina confirmari din partea sefului. Criza, spune Monica Vrabiescu, director general la compania Hill International Human Resources Consulting Romania, l-a facut si mai serios si implicat in problemele companiei din care faceparte.
Experta in resurse umane este de parere ca, in viitor, angajatul roman va lucra mai mult de acasa. Se vor cauta salariatii capabili sa lucreze independent, care isi fac treaba si fara sa fie controlati.

R.L.: Cum a afectat criza angajatul roman?
Monica Vrabiescu: Cu certitudine este mult mai prudent, mai precaut in legatura cu o schimbare si analizeaza mult mai bine continutul postului, pentru ca il intereseaza daca poate sa faca fata. si il intereseaza si stabilitatea. Comparativ cu ultimii doi ani, cand schimbarile erau foarte usor facute, pentru ca exista varianta "daca nu-mi convine, plec si gasesc altceva", astazi este mai multa seriozitate. si cererile salariale sunt realiste, nu este vorba de o licitatie sau de o incercare de a vedea care ofera mai mult. Exista mai multa seriozitate si mai mult realism.

» In ce masura se simte o modificare pe piata muncii, in momentul de fata?
Potrivit unui studiu realizat de Hill International in tari ca Romania, Ungaria, Cehia, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Rusia si Turcia, in perioada decembrie 2008-ianuarie 2009 s-a resimtit vizibil o cadere in piata fortei de munca, prin restructurari si blocari de posturi. Reprezentantii Bulgariei au spus ca acest lucru s-a resimtit chiar pana in martie. si in Romania, in primele trei luni, a existat o asteptare, o inghetare vizibila in ianuarie si o parte din februarie. A fost ca un blocaj, psihologic si financiar, pentru ca toata lumea astepta. In momentul de fata, pot sa spun ca luna aprilie a inceput sa aiba semne vizibile de stabilizare. N-as putea sa spun de crestere.

» Cat de usor se gasesc astazi candidatii potriviti posturilor?
Nu se gasesc mai usor. si asta pentru ca suma talentelor sau a oamenilor calificati pentru economie este aceeasi. Persoanele intr-adevar valoroase sunt deja in posturi, pe ele nu le vizeaza restructurarea. Pentru specialisti recrutarea se face tot greu. Exista si o crestere a numarului de CV-uri, iar volumul de munca pentru recrutori este mult mai mare.

Zone bune: ingineria si financiarul
» Ce domenii "merg"?
Cu siguranta cel financiar. Consultantii financiari vor fi, peste niste ani, valorosi inclusiv pentru cei care-si vor dezvolta propriile afaceri. In continuare vor fi modificari in legislatie, in armonizarea acesteia cu cea din UE si probabil va creste procentul celor care vor avea propria firma, care vor lucra de acasa sau care vor fi freelanceri. Va fi o crestere a acestei categorii care, oricum, va trebui sa-si tina o evidenta a cheltuielilor si a veniturilor. Partea financiar-contabila, de controlling, se va dezvolta fara discutie.
Joburi cu mare cautare sunt si cele care presupun studii tehnice, cele pentru ingineri. Se cauta mult si inginerii de vanzari.

» Ce ne puteti spune despre nivelul salariilor?
In general, la nivel de top, salariile nu scad. Compromisuri se fac sau se accepta doar de catre cei care isi simt amenintate posturile, din cauza unei fragilitati a companiei. In mod evident, au scazut beneficiile. S-a taiat cam tot ce inseamna bonusuri, prime, masini, vacante platite in strainatate. Astfel de beneficii au fost reduse la nivel managerial.

» In ce masura se resimte intoarcerea acasa a celor care lucreaza peste hotare?
Pentru romani este intr-adevar o reintoarcere a fortei de munca. Se simte asta la CV-uri. Numarul celor care incearca sa se intoarca in tara creste. Sunt oameni care au lucrat mult timp in strainatate, chiar si pe posturi din top management, si care vor sa vina acasa.

» Ce se va schimba pe piata muncii, din punctul de vedere al programului de lucru?
Sunt semnale ca programul flexibil dat de munca de acasa va ajunge sa fie mult mai folosit si la noi. Companiile prefera ca oamenii sa lucreze de acasa datorita costurilor reduse. Sunt activitati in care acest lucru este posibil. Nu e nevoie sa vii la serviciu sa pui mana pe telefon, cand poti sa faci lucrul acesta si de la tine de acasa.

» Asta presupune ca respectivul angajat sa fie responsabil.
Seriozitatea trebuie sa fie in continuare liberul arbitru. Angajatul trebuie sa-si dea voie sau sa nu-si dea voie sa faca un anume lucru ori sa ia o pauza. Aici este vorba despre caracteristicile pe care trebuie sa le aiba cineva care "lucreaza independent", cerinta tot mai des intalnita. Un independent nu trebuie neaparat sa fie controlat pentru a-si face treaba bine.

» Dar cum munceste romanul?
Am realizat de curand un studiu comparativ: cum muncesc angajatii romani si cei straini, care colaboreaza cu romanii. si a reiesit profilul angajatului roman. Vorbesc la nivel de top. Salariatul roman este serios, analitic, se implica, isi sustine punctele de vedere, nu renunta la ele, considera experienta si pregatirea lui atuuri pe care le invoca in discutii ca argumente. Nu accepta argumente precum "asta se cere", "asa se face".
Angajatii din Vest sunt mai flexibili, nu neaparat superficiali, si iau deciziile mult mai usor, fara sa mearga in adancime. Angajatul roman pare, fata de cel "din afara", mult mai serios, mult mai analitic, mult mai muncitor.
O alta caracteristica este aceea ca angajatul roman are nevoie de un mediu potrivit, de comunicare, de relationare. Pe cand in Vest se merge pe "asta e slujba, asta am de facut, restul e viata mea particulara". si este mai eficient.
Romanului ii trebuie mai multa comunicare, simte nevoia sa se verifice, sa confrunte, sa discute cu seful inainte de a-i da raportul. Ceilalti isi asuma responsabilitatea si spun "asta am facut".

Motivatia este forta motrice in cariera
» Ce ar trebui sa faca cineva care vrea sa-si schimbe cariera sau cineva aflat la inceput de drum?
Sa inceapa cu "de ce vreau sa-mi schimb cariera?". Este primul pas in a analiza ce nu-ti place, ce poti sa faci. si ce ai vrea sa faci, ce-ti place, din activitatile existente. Ar trebui sa faca o analiza a capacitatilor si a motivatiilor. Motivatia este punctul central, forta motrice. Iti aduce satisfactie intelectuala, estetica, baneasca. Nu inseamna ca salariul e cel care motiveaza, dar e un factor important. Dar alegerea unei meserii doar pe criteriu financiar nu este corecta, pentru ca va aparea acea frustrare legata de activitatea profesionala, de rezultate.

» Sunt unii tineri care spun "nu sunt bun la nimic!". Ce le recomandati?
Nu exista asa ceva! Cred ca aici ar trebui sa intervina sau sa existe consilierii de orientare profesionala, inca din perioada studiilor, pentru ca ar putea, prin evaluare si testare, sa-i indrume pe tineri catre ce sa se indrepte. Sunt persoane inclinate in mare catre uman sau catre real. Sunt persoane care le imbina sau care nu-si gasesc locul. Fiecare poate sa faca ceva. Lipseste doar constientizarea capacitatii.

» Sunt si oameni care refuza, pur si simplu, sa munceasca.
Nu venim in contact cu asemenea persoane. Cred ca astfel de persoane nu au problema existentei. Probabil ca au asigurat acel minimum de confort necesar traiului.

Evaluarea nu-i mai sperie asa tare pe angajati
» Le este teama romanilor de evaluare?
Monica Vrabiescu – Nu asa de mult ca inainte. Atunci cand managementul sau departamentul de resurse umane stiu sa comunice cu angajatii, iar oamenii stiu la ce sa se astepte si pentru ce se face evaluarea, nu exista teama.

» Dar pentru ce sunt cerute, de regula, evaluarile?
Monica Vrabiescu – De exemplu, in cazul unei fuziuni sau al unei preluari ori a cumpararii unei organizatii, atunci se preiau toate activele, toate cifrele. Dar oamenii, competentele lor, sunt ca o cutie neagra. Evaluarea se face pe competentele principale cerute de firma. La finele evaluarii stim ca oamenii care sunt in anumite posturi manageriale pot sa fie mentinuti pe activitatea respectiva sau pot trece pe alte tipuri de activitati, pot mai mult, li se potriveste altceva sau au nevoie de un training.
Pe de alta parte, evaluarea ajuta la stabilirea unor succesori, care pot inlocui la nevoie. Practic, o evaluare ajuta la definirea competentelor existente in companie.

» Dar angajatii ar putea fi reticenti in fata evaluatorului "din afara"…
Monica Vrabiescu – Evaluarea facuta de cineva neutru este mai valoroasa decat cea din interior. Sigur, multe departamente de HR si seful direct stiu ce au de facut. Dar devine un stereotip. Iar in spatele unei relatii sunt succese, insuccese, antipatii si simpatii. Cineva din afara este mult mai obiectiv.

Monica Vrabiescu, director general, Hill International Human Resources Consulting Romania
» Peste 17 ani de experienta in cadrul Grupului Hill International (care are o retea de 40 de birouri in 24 de tari, cu sediul la Viena).
» Este specializata in consultanta si servicii pentru managementul resurselor umane. Activand drept consultant international, management consultant, project manager, a initiat si condus numeroase proiecte de recrutare si evaluare a personalului.
» Este autor si coautor a numeroase proiecte de cercetare stiintifica publicate in reviste de specialitate si prezentate la congrese, simpozioane stiintifice atat in Romania, cat si in Anglia, Austria, Japonia, Malta, Spania, SUA, Ungaria.

CARE MAI SUNT CERINTELE POSTULUI LA UN ANUNT DE ANGAJARE

Agent vanzari - sofer livrator masina transport 1.7 T : Confidential

Tipul ofertei Full-time
Nivel cariera Middle-level (peste 3 ani),
Senior-level (peste 5 ani)
Denumirea firmei Confidential
Tara Romania
Oras(e) BUCURESTI
Domeniile ofertei Achizitii/aprovizionare, Comert, Internet/New Media, Transport/Logistica, Vanzari
Salariu: Nespecificat
Data introducerii 2009-05-04

Descrierea postului:

Preluarea produselor de la furnizori si livrarea lor catre clientii finali.
Intocmirea actelor necesare.
Masina de transport marfa tip Ford Transit 1.7 T si similar.

Cerinte:

BUN SIMT.
RESPECTUL FATA DE FURNIZORI, CLIENTI SI FATA DE ANGAJATORI.
LOIALITATEA.
Foarte buna cunoastere a masinilor de tip Ford Transit 1.7 T.
Grija si atentia fata de masina de serviciu.
Foarte buna cunoastere a orasului BUCURESTI.
Experienta in lucrul cu actele.
Atentie sporita la DETALII.


EXCLUSI DIN START: mocofanii, tupeistii, cei care schimba slujbele mai des decat sosetele, nespalatii - a se citi respiratie mizerabila 24/24 ore si altele similare, mincinosii patologici si cei care nu pot fi recomandati de angajatorii precedenti.

Oferta (bonusuri, beneficii):

MUNCA CORECTA SE PLATESTE CORECT.
RESPECTAREA promisiunilor facute la angajare.
LOIALITATEA se rasplateste si ea in timp.

Interviu Online - 3 intrebari

15 mai 2009

Noua lege a pensiilor introduce obligativitatea infiintarii pensiilor ocupationale


"Am stabilit opt principii care vor sta la baza noii Legi unitare a pensiilor publice, cu reprezentanţii ministerelor şi cu ministrul Muncii Marian Sârbu. Primul pricipiu propune existenţa unui sistem unitar de pensii pentru toate categoriile profesionale care fac venituri din câştigurile salariale. Totodată pensiile vor fi calculate în funcţie de contribuţia fiecărui angajat şi în funcţie de durata cu care s-a contribuit la sistemul public de pensii", a afirmat consilierul de stat în guvern pentru muncă şi protecţie socială.


Cel de-al IV-lea principiu susţine că toate pensiile vor fi calculate la fel pentru toţi angajaţii, iar un alt principiu propune "existenţa ideii de solidaritate între generaţii, astfel încât să poată fi susţinute şi pensiile mai mici sau pensiile celor care n-au contribuit destul la sistemul public de pensii".


Noua lege a pensiilor introduce obligativitatea contribuţiei atât pentru angajator, cât şi pentru angajat, precum şi principiul repartiţiei, care spune că "veniturile care se colectează acum vor fi repartizate actualilor pensionari".


Cel de-al optulea principiu propune "obligativitatea introducerii pensiilor ocupaţionale".


"Toate categoriile profesionale pot să-şi facă pensii ocupaţionale. De exemplu, poliţiştii, profesorii, funcţionarii publici şi militarii pot contribui la acest sistem şi la final vor exista două pensii. Totuşi, există posibilitatea de a nu avea toate sistemele resursele financiare pentru introducerea pensiilor ocupaţionale", a mai spus Şeitan.


Reprezentantul executivului a precizat că cele opt principii urmează a fi aprobate săptămâna viitoare în guvern şi că în nota ce va fi înaintată executivului se va solicita realizarea unui studiu de impact pentru a cunoaşte necesarul de resurse bugetare pentru punerea în aplicare a noii legi.

ACTE NECESARE INFIINTARE FUNDATIE

  • Cerere adresata Judecatoriei in a carei raza teritoriala isi are sediul fundatia;
  • Actul Constitutiv si Statutul se incheie obligatoriu in forma autentica (la notar).
  • Actul constitutiv al fundatiei cuprinde, sub sanctiunea nulitatii absolute:
  • a) datele de identificare ale fondatorului sau, dupa caz, ale fondatorilor: numele sau denumirea si, dupa caz, domiciliul sau sediul acestora;
  • b) scopul fundatiei;
  • c) denumirea fundatiei;
  • d) sediul fundatiei;
  • e) durata de functionare a fundatiei - pe termen determinat, cu indicarea expresa a termenului sau, dupa caz, pe termen nedeterminat;
  • f) patrimoniul initial al fundatiei (min. 3500 RON);
  • g) componenta nominala a celor dintai organe de conducere, administrare si control ale fundatiei ori regulile pentru desemnarea membrilor acestor organe;
  • h) persoana sau persoanele imputernicite sa desfasoare procedura de dobandire a personalitatii juridice;
  • i) semnaturile fondatorului sau, dupa caz, ale fondatorilor.
  • Statutul cuprinde, sub sanctiunea nulitatii absolute:
  • a) elementele prevazute la alin. (2), cu exceptia celor de la lit. g) si h);
  • b) explicitarea scopului si a obiectivelor fundatiei;
  • c) categoriile de resurse patrimoniale ale fundatiei;
  • d) atributiile organelor de conducere, administrare si control ale fundatiei;
  • e) procedura de desemnare si de modificare a componentei organelor de conducere, administrare si control, pe parcursul existentei fundatiei;
  • f) destinatia bunurilor, in cazul dizolvarii fundatiei;
  • g) semnaturile membrilor fondatori.
  • Dovada sediului: contract de inchiriere sau de comodat, in cazul in care sediul este situat intr-un imobil unde este constituita asociatie de proprietari ori locatari este necesar acordul asociatiei de proprietari / locatari ori o declaratie pe proprie raspundere a proprietarului prin care atesta faptul ca in mobilul respectiv nu este constituita asociatie de proprietari / locatari iar spatiul nu are destinatie de locuinta.
  • Dovada patrimoniului: deschidere de cont la CEC sau alta banca, aport minim 35.000.000 lei vechi (3500 RON).
  • Dovada disponibilitate denumire: de la Min. Justitiei ( 50.000 lei – se achita la Trezoreria Sector 5 ) valabila doar trei luni – eliberare in 5 zile.
  • Taxa judiciara de timbru + timbru judiciar: 39 RON + 0,3 RON
  • Caziere fiscale ale membrilor fondatori: 50 RON in 10 zile lucratoare sau 20 RON in 5 zile lucratoare, pentru fiecare membru fondator - valabile 15 zile de la eliberare.
  • Dovada ca cenzorul este expert contabil: (copie legitimatie / autorizatie + copie CI / BI).

ACTE NECESARE INFIINTARE ASOCIATIE ( ORGANIZATIE NON-GUVERNAMENTALA - )

Conform OG 26/2000 modificata prin L 246/2005
  • Cerere adresata Judecatoriei in a carei raza teritoriala isi are sediul asociatia;
  • Act Constitutiv si Statut se incheie in forma autentica ori atestat de catre avocat.
  • Actul constitutiv cuprinde, sub sanctiunea nulitatii absolute:
  • a) datele de identificare a asociatilor (minim trei asociati fondatori): numele sau denumirea si, dupa caz, domiciliul sau sediul acestora;
  • b) exprimarea vointei de asociere si a scopului propus;
  • c) denumirea asociatiei;
  • d) sediul asociatiei;
  • e) durata de functionare a asociatiei - pe termen determinat, cu indicarea expresa a termenului sau, dupa caz, pe termen nedeterminat;
  • f) patrimoniul initial al asociatiei; activul patrimonial, în valoare de cel putin un salariu minim brut pe economie, la data constituirii asociatiei, este alcatuit din aportul în natura si / sau in bani al asociatilor. In cazul aportului in natura, forma autentica a actului constitutiv si a statutului este obligatorie;
  • g) componenta nominala a celor dintai organe de conducere, administrare si control ale asociatiei;
  • h) persoana sau persoanele împuternicite sa desfasoare procedura de dobândire a personalitatii juridice;
  • i) semnaturile membrilor asociati.
  • Statutul cuprinde, sub sanctiunea nulitatii absolute:
  • a) elementele prevazute in cazul Actului Constitutiv, cu exceptia celor de la lit. g) si h);
  • b) explicitarea scopului si a obiectivelor asociatiei;
  • c) modul de dobandire si de pierdere a calitatii de asociat;
  • d) drepturile si obligatiile asociatilor;
  • e) categoriile de resurse patrimoniale ale asociatiei;
  • f) atributiile organelor de conducere, administrare si control ale asociatiei;
  • g) destinatia bunurilor, în cazul dizolvarii asociatiei;
  • Dovada sediului: contract de inchiriere sau de comodat.
  • Dovada patrimoniului: deschidere de cont la CEC / banca aleasa de catre membrii asociati, aport minim 600 RON.
  • Dovada disponibilitate denumire: de la Min. Justitiei (5 RON): valabila doar trei luni.
  • Taxa judiciara de timbru + timbru judiciar: 39 RON + 0,3 RON.
  • Caziere fiscale ale asociatilor fondatori: 5 RON in 10 zile lucratoare sau 20 RON in 5 zile lucratoare, pentru fiecare asociat, valabile 15 zile de la emitere.
  • Dovada ca cenzorul este expert contabil: (copie legitimatie / autorizatie + copie CI / BI).

ACTE NECESARE INFIINTARE PERSOANA FIZICA AUTORIZATA / INTREPRINDERE

Conform art. 6 si art. 7din L 300/2004 privind autorizarea persoanelor fizice şi a asociatiilor familiale care desfasoara activitati economice în mod independent, actele necesare sunt:

Art. 6

a) cerere-tip; în cazul asociatiei familiale trebuie sa contina semnaturile tuturor membrilor asociatiei;
b) rezervarea denumirii la oficiul registrului comertului;
c) certificatul de cazier fiscal al persoanei solicitante, respectiv al fiecarui membru al asociatiei familiale, în original. Cetatenii straini neinregistrati fiscal în Romania au obligaţia sa prezinte o declaratie pe proprie raspundere autentificata, din care sa rezulte ca nu au datorii fiscale si ca nu au savarsit fapte de natura celor care se inscriu in cazierul fiscal, sanctionate de legile financiare, vamale şi cele care privesc disciplina financiar-fiscala;
d) copii de pe actele de identitate;
e) în cazul desfasurarii activitati în contextul dreptului de stabilire - actele din care sa rezulte domiciliul sau resedinta;
f) certificatul medical pentru persoana fizica, respectiv pentru fiecare membru al asociatiei familiale, prin care se atesta ca starea sanatatii le permite desfasurarea activitatii pentru care se solicita autorizatia, eliberat de medicul de familie sau de o unitate sanitara;
g) declaratia-tip pe proprie raspundere ca îndeplineste conditiile de functionare prevazute de legislatia specifica în domeniul sanitar, sanitar - veterinar, protectiei mediului, protectiei muncii si apararii împotriva incendiilor, precum şi reglementarile specifice protectiei consumatorului pentru activitatea desfasurata si normele de calitate a produselor si serviciilor puse pe piata;
h) copii de pe documentele prevazute la art.7, care dovedesc pregatirea profesionala sau, dupa caz, experienta profesionala, pentru desfasurarea activitătii pentru care solicita autorizarea.
(2) In cazul în care pentru practicarea unor activitati economice, ocupatii sau meserii sunt prevazute, prin acte normative, cerinte de pregatire profesionala si / sau de atestare specifice, persoana fizica sau, dupa caz, reprezentantul asociatiei familiale trebuie sa depuna dovada îndeplinirii cerintelor respective.
(3) In cazul în care activitatea economica pentru care se solicita autorizarea nu necesita calificare, persoana fizica nu va prezenta dovada pregatirii sau experientei profesionale prevăzute la alin.(1) lit.h).

Art. 7

(1) Calificarea prevazuta la art.5 lit.c) dobandita în Romania poate fi dovedita cu urmatoarele documente, după caz:
a) diploma, certificatul sau adeverinta prin care se dovedeste absolvirea unei institutii de învatamant preuniversitar sau universitar;
b) certificatul de absolvire a unei forme de pregatire profesionala, organizata în conditiile legii in vigoare la data eliberarii acestuia;
c) certificatul de competenta profesionala, eliberat de institutiile abilitate conform legislatiei in vigoare;
d) cartea de mestesugar, obtinuta în conditiile prevazute de
actele normative in vigoare la data eliberarii acesteia;
e) carnetul de munca al solicitantului, din care sa reiasa ca
acesta a fost incadrat in munca pe o durata de minim 2 ani în activitatea,
meseria sau ocupatia pentru care se solicita autorizarea;
f) declaratie de notorietate cu privire la abilitatea de a desfasura activitatea pentru care se solicita autorizarea, eliberata de primarul localitatii respective in mod gratuit in cazul meseriilor traditionale artizanale;
g) autorizatia eliberata în condiţiile Decretului-lege nr.54/1990 sau a Legii nr.507/2002 privind organizarea si desfasurarea unor activitati economice pe baza liberei initiative, cu modificarile ulterioare;
h) alte dovezi care sa ateste experienta profesionala.
(2) Persoanele fizice prevăzute la art.1 alin.(1) care au dobandit calificarea in strainatate trebuie sa depuna pentru obtinerea autorizatiei, după caz:
a) atestatul de recunoastere si / sau echivalare eliberat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin Centrul National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor, pentru documentele prevăzute la alin.1 lit.a);
b) atestatul de recunoastere a calificarii dobandite în strainatate, în afara sistemului de învatamant, eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, în conditiile stabilite prin Ordinul Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei nr.701/2003 pentru desemnarea institutiei care sa recunoasca automat documentele care dovedesc calificarea dobandita in strainatate, în afara sistemului de învatamant, de cetateni romani sau cetateni ai statelor membre ale Uniunii Europene si ai statelor apartinand Spatiului Economic European.

ACTE NECESARE INFIINTARE SOCIETATE COMERCIALA

  • Cerere (formular O.R.C.).
  • Rezervarea denumirii firmei ( la nivel de judet sau la nivel de tara).
  • Act constitutiv (autentificat de avocat sau notar) care trebuie sa contina obligatoriu, conform art. 7 din L 31/16.11.1990 republicata: a) datele de identificare ale asociatilor; b) forma, denumirea si sediul social; c) obiectul de activitate al societatii cu precizarea domeniului si a activitatii principale; d) capitalul social, cu mentionarea aportului fiecarui asociat, in numerar sau in natura, valoarea aportului in natura si modul evaluarii - la SRL se vor preciza numarul si valoarea nominala a partilor sociale, precum si numarul partilor sociale atribuite fiecarui asociat pentru aportul sau; e) asociatii care reprezinta si administreaza societatea sau administratorii neasociati, datele lor de identificare, puterile ce li s-au conferit si daca ei urmeaza sa le exercite impreuna sau separat - daca au fost desemnati cenzorii sau auditorul financiar,se vor include si datele acestora de identificare; f) partea fiecarui asociat la beneficii si pierderi; g) sediile secundare - sucursale, agentii, reprezentante sau alte asemenea unitati fara personalitate juridica - atunci cand se infiinteaza odata cu societatea sau conditiile pentru infiintarea lor ulterioara daca se are in vedere o atare infiintare; h) durata societatii; i) modul de dizolvare si de lichidare a societatii.
  • Cazierul fiscal al fiecaruia dintre asociati sau administratori (se obtine automat de catre ORC)
  • Contractul de proprietate, de inchiriere sau subinchiriere, de asociere in participatiune, contract de leasing imobiliar, contract de comodat, de uz, uzufruct ( doar unul dintre ele este necesar bineinteles).
  • Acordul asociatiei de proprietari sau locatari, in caz ca acesta se impune.
  • Acordul vecinilor ( riverani sau mai exact cei de pe verticala si orizontala cu spatiul dumneavoastra) in caz ca acesta se impune.
  • Copie Buletin Identitate (B.I.), Carte de Identitate ( C.I.) sau Pasaport asociati si administratori.
  • Specimen de semnatura al administratorului / administratorilor firmei.
  • Declaratii pe proprie raspundere ca pot indeplini calitatea respectiva ale asociatului / asociatilor sau administratorului / administratorilor autentificate ( sau date in fata referentului ORC).
  • Procura data de asociati sau de catre asociatul majoritar persoanei insarcinate sa depuna dosarul la sediul Oficiului Registrului Comertului - autentificata ( spre exemplu imputernicire avocatiala).
  • Dovada depunerii capitalului social (recipisa sau extras de cont din ziua respectiva) la o banca aleasa de catre asociatii firmei.
  • Declaratie (formular O.R.C.) semnata de catre unul dintre asociati (model declaratie asociat cu / fara activitate la sediu ).
  • Vectorul Fiscal - Anexa 1 care de obicei este atasata cererii de inmatriculare.

Cosmote preia Zapp


Operatorul elen de telefonie Cosmote Group a agreat cu proprietarul Zapp, Saudi Oger, termenii financiari ai tranzactiei, precum si aspectele comerciale
majore in urma carora operatorul isi va consolida puternic prezenta pe piata telecom din Romania.

Conform unor surse apropiate discutiilor legate de tranzactie, citate de Business Standard, operatorul grec urmeaza sa plateasca “putin peste 200 milioane de euro”, pret care poate fi ajustat in functie de evolutia indicatorilor financiari pana la obtinerea avizelor necesare de la Consiliul Concurentei, respectiv Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, avize necesare pentru inchiderea tranzactiei.

Miza achizitiei este licenta 3G a Zapp, care-i asigura companiei Cosmote accesul la piata de internet
mobil, businessul cu cea mai rapida crestere
din telecom. Sursele mentionate mai spun ca semnarea contractului de achizitie
a 100% din actiunile Telemobil, compania
care opereaza reteaua Zapp, ar putea avea loc in cursul lunii viitoare.

Negocierile dintre Cosmote Group si Telemobil au fost initiate la inceputul lunii martie a acestui an, in conditiile in care tranzactia urmeaza sa fie finalizata complet catre finele acestui an, potrivit estimarilor unor surse de pe piata de M&A.

14 mai 2009

Nu va cautati alt job cu ajutorul calculatorului de la actualul loc de munca!

Teoretic, e o regula de bun simt. Practic, e ceva extrem de obisnuiut, mai ales in aceasta perioada in care multi se asteapta sa fie concediati sau se afla in cautarea unor joburi mai bine platite.

Lasand la o parte cumparaturile facute online, de pe calculatorul de la munca, multi utilizeaza computerul chiar pentru a cauta un alt job.

Aceasta obisnuinta, odata creata, este extrem de periculoasa, pentru ca exista oricand posibilitatea ca angajatorul sa observe si sa monitorizeze activitatea la computer a angajatului, relateaza
CNN, citand careerbuilder.com.

Pas sigur catre concediere

Chiar nu trebuie sa fii un geniu ca sa iti dai seama ca a face "job hunting" de pe calculatorul de serviciu nu e deloc o miscare desteapta. Angajatorul se simte lezat si, cel mai sigur, va incerca (si va reusi) sa te cuprinda in urmatorul val de concedieri.

Si asta pentru ca va observa declinul in productivitatea muncii tale, motiv pentru care va pune pe cineva care sa-ti monitorizeze navigarea pe Internet. Rezultatul: timpul dedicat exclusiv muncii va fi mai mic in comparatie cu cel dedicat cautarii unui nou loc de munca. Si daca tot iti doresti sa pleci, vei fi ajutat.

Nu uita ca computerul de pe care lucrezi apartine 100% companiei cu care ai semnat un contract. Iar compania iti plateste timpul, drept pentru care are toate motivele sa te taxeze atunci cand nu iti respecti indatoririle.

Asa ca, cel mai bine ar fi sa-ti efectuezi cautarile de pe calculatorul personal, in intimitatea casei tale.

Ca sa nu risti sa-ti pierzi integritatea si vorba ca furi de la companie sa nu se imprastie, poate ar trebui sa iei in considerare si urmatorul aspect.

Elizabeth Freedman, cea care a scris si o carte pe aceasta tema, te sfatuieste sa te gandesti: cine ar vrea sa te angajeze daca ar afla cu cum iti petreci orele de program? Pentru ca si asta se poate afla, intr-un fel sau altul.

SEF MAGAZIN PIATRA NEAMT Opticlass Inc. S.r.l.

Aplica la aceasta oferta
Firma : Opticlass Inc. S.r.l.


Descriere firma:

OptiClass Romania : cabinet oftalmologic, optica medicala, ochelari, rame, lentile ( Bacau, Piatra-Neamt )

Tipul ofertei: Full time
Oras(e): Piatra Neamt Roman
Domeniii: Sanatate Serviciu clienti Vanzari
Data introducerii: 13-05-2009

Cerinte:

Experienta in vanzari minim 2 ani;
Cunostinte de contabilitate primara;
Absolvent studii superioare;
Cunostinte de operare PC;
Initiativa si perseverenta
Bune abilitati de leadership
Bune abilitati de comunicare si putere de convingere;
Orientare spre rezultate;
Putere de concentrare, abilitati organizatorice, simtul detaliului;


Responsabilitati:

Coordonarea echipei de vanzari in vederea atingerii targetului si obiectivelor
Derularea activitatilor de vanzare produse si servicii in centre de optica sau departamente desfacere si oferirea de consultanta de specialitate clientilor.
Derularea activitatilor de gestionare a magazinului sau a depozitului - departament desfacere ( receptie marfa, etichetare, verificare preturi si termene de valabilitate, inventariere, livrare, vanzare etc.).
Mentinerea relatiilor cu clientii si fidelizarea acestora.



Bonusuri:

Pachet salarial parte fixa + comision
Oportunitatea de a lucra intr-o firma de prestigiu in domeniu
Sistem de training-uri profesionale centralizat



Experienta minima : 1-2 ani

Aplica la aceasta oferta

13 mai 2009

The End of Choice Imnul turistic al Romaniei





105 siteuri Locuri de munca







1
[1]
www.ejobs.roeJobs.ro 1999 - 2009. 10 ani de joburi. Nr.1 in recrutarea online. MULTUMIM, ROMANIA.www.ejobs.ro - Locul 2 in clasamentul general
954.599
69.790
67,75%
954.599
69.790
67,75%
1.170.451
75.216
8.656.304
904.720
2
[2]
www.myjob.roMyjob - peste 6000 de joburi active pe zi, zeci de firme din Romania si strainatate, peste 250 de oferte noi in fiecare zi.www.myjob.ro - Locul 62 in clasamentul general
163.364
12.536
11,59%
163.364
12.536
11,59%
194.271
12.845
1.662.378
83.493
3
[3]
www.findjob.roMotor de cautare cu peste 20.000 joburi. Deschide ochii si lasa-i pe altii sa caute jobul potrivit pentru tine.www.findjob.ro - Locul 358 in clasamentul general
33.350
2.574
2,37%
33.350
2.574
2,37%
35.804
2.119
189.892
10.108
4
[4]
www.locuridemunca.roLOCURIDEMUNCA.RO-Cel mai mare Jobs Web Directory din Romania. Milioane de locuri de munca in tara si-n strainatate te asteapta.www.locuridemunca.ro - Locul 381 in clasamentul general
31.135
871
2,21%
31.135
871
2,21%
34.569
-38
203.399
-4.465
5
[6]
www.hipo.roToate joburile la zi de la cele mai bune companii din Romania! Locuri de munca pentru studenti, absolventi si tineri profesionisti, targul de cariera ANGAJATORI DE TOP.www.hipo.ro - Locul 592 in clasamentul general
19.891
-385
1,41%
19.891
-385
1,41%
20.812
-1.441
88.087
-10.758
6
[7]
www.ofertelocuridemunca.roportal de locuri de munca, unde angajatorii pot posta anunturi si canditati pot cauta ofertele si aplica la acelea care sunt calificatiwww.ofertelocuridemunca.ro - Locul 666 in clasamentul general
17.186
3.122
1,22%
17.186
3.122
1,22%
18.200
3.194
98.588
23.467
7
[5]
16.871
-4.598
1,20%
16.871
-4.598
1,20%
19.064
-5.519
127.837
-13.248
8
[8]
www.netjobs.roNetJobs.ro - Pentru cariera ta! Locuri de munca in Romania si in strainatate, catalog firme.www.netjobs.ro - Locul 980 in clasamentul general
11.058
1.491
0,78%
11.058
1.491
0,78%
12.179
1.477
59.156
8.362
9
[10]
www.cariereonline.roVoce a experientelor de leadership, interviuri, atitudini, repere, bune practici, oferte de angajare si dezvoltare personala.www.cariereonline.ro - Locul 1193 in clasamentul general
8.481
1.613
0,60%
8.481
1.613
0,60%
8.828
1.470
19.067
2.252
10
[9]
www.desprefirme.comUn site pe care se pot scrie/citi informatii despre firmele din Romania, sub umbrela unui anonimat total.www.desprefirme.com - Locul 1317 in clasamentul general
7.511
610
0,53%
7.511
610
0,53%
8.450
592
67.471
1.808
11
[11]
www.primplan.roMUNCA LA DOMICILIU. Castig lunar pana la 5.000.000 lei. Joburi, exemple curriculum vitae, CV-uri, model scrisoare de intentie.www.primplan.ro - Locul 1429 in clasamentul general
6.805
213
0,48%
6.805
213
0,48%
7.011
130
18.067
253
12
[13]
www.jobmate.roLearn! Apply! Perform! Conceptul nostru de portal de cariera va contribui la imbunatatirea stabilitatii pe piata muncii, prin crearea unei punti de legatura intre candidati si angajatori.www.jobmate.ro - Locul 1440 in clasamentul general
6.743
755
0,48%
6.743
755
0,48%
7.639
615
17.823
1.859
13
[14]
www.workexperience.roWork Experience - Locuri de munca in America: Work&Travel, H2B, Internship, Au Pair. Locuri de munca in Europa: Anglia, Norvegia, Italia, Grecia, Cipru, Vase Croaziera. Aplica acum gratuit online.www.workexperience.ro - Locul 1584 in clasamentul general
5.983
149
0,42%
5.983
149
0,42%
7.451
-93
21.634
635
14
[12]
www.danfil-jobs.comCele mai tari locuri de munca in strainatate si Romania, joburi in toate domeniile, contracte de munca, angajari rapide si sigure, oferte de munca, postare si cautare locuri de munca, vize, emigrari.www.danfil-jobs.com - Locul 1666 in clasamentul general
5.606
-429
0,40%
5.606
-429
0,40%
6.383
-273
51.742
2.581
15
[16]
www.hr-romania.roHR-Romania: Romanian Human Resources Portal. Locuri de munca pentru Middle si Top Management. Resurse pentru profesionistii din resurse umane.www.hr-romania.ro - Locul 1675 in clasamentul general
5.576
559
0,40%
5.576
559
0,40%
5.867
442
15.491
156




















16
[15]
www.munca.roJoburi la www.munca.ro - locul in care poti solicita si oferi locuri de munca. Joburi in strainatate, emigrare.www.munca.ro - Locul 1720 in clasamentul general
5.366
165
0,38%
5.366
165
0,38%
5.587
62
28.314
-392
17
[17]
www.mapn.ro/recrutareSite cu oferta Ministerului Apararii destinat recrutarii pentru profesia militara. Informatii despre admiterea in institutiile de invatamant militar, locuri pentru soldatii si gradatii voluntari.www.mapn.ro/recrutare - Locul 1781 in clasamentul general
5.105
279
0,36%
5.105
279
0,36%
2.437
213
24.938
1.662
18
[18]
jobs.anunturiexpres.roAnunturi Locuri de Munca - Absolut Gratuite - Cereri si Oferte Joburi - Cele mai noi Locuri de Muncajobs.anunturiexpres.ro - Locul 1819 in clasamentul general
4.953
526
0,35%
4.953
526
0,35%
5.128
435
16.159
-187
19
[20]
www.clujjob.roCereri si oferte de job-uri pe ClujJob.rowww.clujjob.ro - Locul 2112 in clasamentul general
4.003
238
0,28%
4.003
238
0,28%
4.430
189
27.645
570
20
[21]
www.model-de-cv.roArticole de cariera, evenimente, modele de CV, sugestii, tips & tricks. Afla de pe model-de-cv care este drumul cel mai scurt catre locul de munca visat si cum poti ajunge acolo!www.model-de-cv.ro - Locul 2391 in clasamentul general
3.365
571
0,24%
3.365
571
0,24%
3.449
529
7.580
1.305
21
[22]
www.bankingjobs.roVrei sa lucrezi in domeniul financiar-bancar? Acum exista www.bankingjobs.ro - un portal unde sloganul punct ochit, punct lovit capata sens pentru cariera ta.www.bankingjobs.ro - Locul 2626 in clasamentul general
2.961
716
0,21%
2.961
716
0,21%
3.107
660
19.251
4.039
22
[25]
www.scrisoaredeintentie.roScrisoare de intentie, Model cv, Model scrisoare de intentie, Scrisoare de intentie model, Exemplu scrisoare de intentie, Model de scrisoare de intentie, Scrisoare de intentie engleza, Scrisoarewww.scrisoaredeintentie.ro - Locul 2978 in clasamentul general
2.460
391
0,17%
2.460
391
0,17%
2.597
309
14.384
1.323
23
[26]
www.1job.ro1Job.ro - Locul potrivit pentru job-ul potrivit.www.1job.ro - Locul 2997 in clasamentul general
2.441
436
0,17%
2.441
436
0,17%
2.447
354
8.669
2.593
24
[23]
www.summerjob.roSummer Job: primul site cu joburi de vara pentru elevi si studenti, summer jobs in Romania si strainatate, locuri de munca part-time si full-time pe timpul verii.www.summerjob.ro - Locul 3015 in clasamentul general
2.422
189
0,17%
2.422
189
0,17%
2.446
132
8.046
161
25
[28]
www.jobsbacau.roJob Hunting Trade Bacau va ofera 2 servicii PROFESIONISTE in domeniul resurselor umane, www.jobsbacau.ro site de recrutare online, Job Hunting Trade Head Hunting de personal personalizat www.jobsbacau.ro - Locul 3117 in clasamentul general
2.294
545
0,16%
2.294
545
0,16%
2.428
479
20.394
5.649
26
[30]
www.bucuresti.anofm.roAMOFM Bucuresti - Site destinat persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si angajatorilorwww.bucuresti.anofm.ro - Locul 3343 in clasamentul general
2.043
409
0,14%
2.043
409
0,14%
1.820
322
5.133
1.083
27
[27]
www.jobstore.roServiciu de recrutare online. Locuri de munca in Romania, cariere. Anunturi gratuite pentru joburi disponibile.www.jobstore.ro - Locul 3412 in clasamentul general
1.969
6
0,14%
1.969
6
0,14%
2.044
-61
8.885
-383
28
[24]
www.eurozone-jobs.comLocuri de munca in Romania - Locuri de munca in strainatate.Oferim candidatilor locuri de munca in Romania si Strainatate iar companiilor pentru căutare o bază de date cu CV-uri ale membrilor.www.eurozone-jobs.com - Locul 3491 in clasamentul general
1.910
-284
0,14%
1.910
-284
0,14%
2.058
-380
16.851
-2.737
29
[29]
www.locuri-munca.comCauta locuri de munca. Adauga locuri de munca gratis.www.locuri-munca.com - Locul 3689 in clasamentul general
1.752
73
0,12%
1.752
73
0,12%
2.016
-41
6.532
673
30
[19]
sibiujobs.roSibiuJobs.ro este primul site de recrutare dedicat Sibiului, sibienilor si tuturor celor care intr-un fel au ajuns sa se simta parte din aceasta comunitate.sibiujobs.ro - Locul 3788 in clasamentul general
1.687
-2.142
0,12%
1.687
-2.142
0,12%
1.827
-2.477
10.782
-15.029













31
[31]
crewforum.ro/forum/Forumul navigatorilor romani si al studentilor de la marina din Academia Navala si UMC (locuri de munca -Cereri si Oferte, companii de crewing, software de marina, informatii utile navigatorilor).crewforum.ro/forum/ - Locul 3803 in clasamentul general
1.677
79
0,12%
1.677
79
0,12%
2.525
115
20.865
2.642
32
[32]
hr.mdSite plasare anunturi publicitare pentru recrutare personal din Republica Moldova.hr.md - Locul 3943 in clasamentul general
1.587
15
0,11%
1.587
15
0,11%
1.789
-12
7.821
330
33
[34]
munk.roCautare locuri de munca in site-urile din Romania: EJobs, MyJob, NetJobs, OferteLocuriDeMunca si altele. Angajare simpla si rapida prin trimiterea de alerte zilnice cu joburi prin email.munk.ro - Locul 4008 in clasamentul general
1.540
57
0,11%
1.540
57
0,11%
1.549
20
3.252
-67
34
[37]
www.premier-job.roLocuri de munca in Romania, CV-uri testate de profesionisti. Te angajam in cel mai scurt timp!www.premier-job.ro - Locul 4065 in clasamentul general
1.510
148
0,11%
1.510
148
0,11%
1.681
145
7.455
567
35
[38]
www.eurolife-consulting.roJoburi pt Asistente medicale, Domeniul hotelier, Programe Aupair Europa, Work and Travel, Consultanta Candidati si Companii, Recrutare si Selectie personal intern si international diverse domenii.www.eurolife-consulting.ro - Locul 4105 in clasamentul general
1.488
132
0,11%
1.488
132
0,11%
1.659
165
6.500
865
36
[33]
1.487
-57
0,11%
1.487
-57
0,11%
1.530
-72
5.904
103
37
[36]
www.italiajob.comLocuri de munca Italia - aici veti gasi sute de oferte de munca din Italia, precum si webcam Italia, cursuri italiana, legislatie munca din Italia, locuri de munca pentru asistenti medicali.www.italiajob.com - Locul 4311 in clasamentul general
1.373
6
0,10%
1.373
6
0,10%
1.442
-25
9.935
547
38
[35]
www.nan21.roLocuri de munca in tara si in strainatate.www.nan21.ro - Locul 4310 in clasamentul general
1.373
-79
0,10%
1.373
-79
0,10%
1.407
-110
5.325
-460
39
[40]
1.372
174
0,10%
1.372
174
0,10%
1.507
211
6.306
547
40
[46]
www.constructii.orgConstructii, firme, legislatie, asociatii patronale, expozitii, informatiile necesare in constructii, ofertari, licitatii!www.constructii.org - Locul 4641 in clasamentul general
1.227
124
0,09%
1.227
124
0,09%
1.261
130
3.777
993
41
[45]
www.jobmania.roNimic mai simplu pentru a-ti gasi jobul atat de mult dorit. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi, sa iti creezi CVul online si sa aplici la joburile dorite.www.jobmania.ro - Locul 4731 in clasamentul general
1.191
80
0,08%
1.191
80
0,08%
1.316
67
3.878
-109
42
[43]
www.jobbing.roJobbing ofera servicii gratuite de postare de anunturi si cautare de joburi de nivel mediu-ridicat. Modulele jobbing din portalurile partenere va permit gasirea rapida a candidatilor.www.jobbing.ro - Locul 4808 in clasamentul general
1.159
7
0,08%
1.159
7
0,08%
1.178
-15
2.527
-301
43
[41]
www.yourjobs.roLocuri de munca din Romania si strainatate. Poti posta anunturi de angajare gratuite sau iti poti crea un CV online. Mii de locuri de munca isi asteapta candidatii potriviti.www.yourjobs.ro - Locul 4907 in clasamentul general
1.121
-74
0,08%
1.121
-74
0,08%
1.158
-93
3.542
-239
44
[47]
cv.smartworks.roCreaza gratuit un Curriculum Vitae (CV) online gratuit in cativa pasi simpli completand formularul si alegand un model (template). Tipareste, salveaza, download-eaza sau trimite prin email CV-ul.cv.smartworks.ro - Locul 5011 in clasamentul general
1.086
113
0,08%
1.086
113
0,08%
1.139
89
2.770
535
45
[49]
www.cesalariumerit.roEsti sclav sau rege? Apeleaza la unicul calculator real de salarii din Romania si vezi daca mai merita sa te duci maine la serviciu. In plus: informatii despre salarii, HR, angajati si angajatori.www.cesalariumerit.ro - Locul 5055 in clasamentul general
1.071
122
0,08%
1.071
122
0,08%
1.074
118
2.048
315













46
[44]
www.job-activ.roSite GRATUIT de locuri de munca pentru candidati si angajatori.www.job-activ.ro - Locul 5065 in clasamentul general
1.068
-82
0,08%
1.068
-82
0,08%
1.153
-49
2.368
-395
47
[42]
www.web-careers.roCariera ta pe primul plan. Oferte de locuri de munca in tara si in strainatate. Cautari avansate de oferte. Angajatorii pot posta ofertele de munca si pot efectua cautari avansate de CV-uri gratuit.www.web-careers.ro - Locul 5069 in clasamentul general
1.068
-110
0,08%
1.068
-110
0,08%
1.070
-125
3.067
-522
48
[53]
www.vizeamerica.comInformatii complete despre Vize USA, vize SUA, America. Oferte de munca USA, firme, recrutare, joburi, J1, H2B, H1B. Topul firmelor de recrutare pentru USA. Intra sa fii informat.www.vizeamerica.com - Locul 5203 in clasamentul general
1.028
136
0,07%
1.028
136
0,07%
1.105
130
3.751
87
49
[54]
ajofm.galati.astral.roAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati, somaj, statistica, locuri de munca din toata tara, AJOFM Galati.ajofm.galati.astral.ro - Locul 5230 in clasamentul general
1.021
141
0,07%
1.021
141
0,07%
1.068
140
3.278
357
50
[48]
www.luckhancompany.comOferim consultanta si locuri munca in multe domenii de activitate. Servicii de consultanta si intermediere locuri de munca in strainatate! Anglia, Franta, Germania, Cehia, Spania etc.www.luckhancompany.com - Locul 5259 in clasamentul general
1.015
48
0,07%
1.015
48
0,07%
1.140
19
9.985
625
51
[51]
www.work-travel.roWork-Travel USA, bani de buzunar, calatorii, America, programe, ZIP International, tineri, bilete avion, Asigurari, cele mai mici taxe, Tickets, preturi speciale pentru tineri, ghid online gratuit...www.work-travel.ro - Locul 5265 in clasamentul general
1.013
101
0,07%
1.013
101
0,07%
1.094
126
4.081
809
52
[52]
www.superjoburi.roLocuri de munca in tara si strainatate, anunturi gratuite. www.superjoburi.ro - Locul 5392 in clasamentul general
974
75
0,07%
974
75
0,07%
1.050
118
3.716
397
53
[55]
932
127
0,07%
932
127
0,07%
927
94
1.960
284
54
[39]
www.travellot.roserviciu au-pair de incredere. Locuri de munca in toata Europa, ca aupair. Inscriere online. Poti contacta sute de familii GRATUIT. plasare aupair, consultanta aupair Viza aupair 2 aniwww.travellot.ro - Locul 5740 in clasamentul general
876
-328
0,06%
876
-328
0,06%
986
-429
6.311
-228
55
[50]
www.jobselection.roCTN Job Selection Romania. Oportunitati de munca in strainatate: vase, programe in SUA, programe studentesti. Joburi pe vas. Locuri de munca pe vase.www.jobselection.ro - Locul 5890 in clasamentul general
842
-92
0,06%
842
-92
0,06%
971
-103
3.584
-109
56
[67]
www.daniovplasament.comRecrutare si plasare forta de munca pentru strainatate. Noi te ajutam sa iti gasesti locul de munca dorit in strainatate. Viziteaza pagina noastra si completeaza CV-ul online.www.daniovplasament.com - Locul 6087 in clasamentul general
799
185
0,06%
799
185
0,06%
824
187
1.346
226
57
[101]
www.model-cv.euCv, model cv, Cum sa iti faci un cv, cv european.www.model-cv.eu - Locul 6100 in clasamentul general
796
513
0,06%
796
513
0,06%
810
520
1.392
853
58
[63]
www.angajat.roResurse pentru excelenta...Recrutare resurse umane, training, pregatirea continua a adultilor. Forum resurse umane pentru excelenta...www.angajat.ro - Locul 6210 in clasamentul general
773
73
0,05%
773
73
0,05%
744
1
2.553
0
59
[66]
www.brgwork.roContracte de munca si cursuri de pregatire, programe work and travel, au pair si work experience in USA, Canada, UK, Franta, Grecia, Spania, Australia, Noua Zeelanda.www.brgwork.ro - Locul 6327 in clasamentul general
754
137
0,05%
754
137
0,05%
807
99
3.889
354
60
[64]
www.infomunca.roLocuri de munca in strainatate in toate domeniile si in toate tarile!www.infomunca.ro - Locul 6346 in clasamentul general
751
77
0,05%
751
77
0,05%
817
91
3.746
246




















61
[71]
730
186
0,05%
730
186
0,05%
828
205
9.261
3.866
62
[59]
www.fantrans.roCele mai bune locuri de munca, candidati cei mai buni, cu salariile dorite si posibilitate de testare a succesului in cariera.www.fantrans.ro - Locul 6460 in clasamentul general
728
3
0,05%
728
3
0,05%
885
13
2.452
-82
63
[62]
www.hr-factor.roHR Factor - noul portal de recrutare! Locuri de munca in tara si strainatate! Consiliere de cariera! Resurse utile!www.hr-factor.ro - Locul 6542 in clasamentul general
715
10
0,05%
715
10
0,05%
736
7
2.520
565
64
[57]
709
-43
0,05%
709
-43
0,05%
728
-37
1.998
-257
65
[65]
www.medjobs.roAnunturi de angajare si CV-uri pentru medici, medici stomatologi si veterinari, farmacisti, asistenti, tehnicieni dentari, cercetare medicala, laborator si alte domenii medicale. Inscriere gratuita!www.medjobs.ro - Locul 6752 in clasamentul general
678
46
0,05%
678
46
0,05%
710
41
2.239
-222
66
[72]
www.traduceri.wikiteam.roUn loc unde se vorbeste numai de piata de traduceri, un loc de discutii pentru traducatorii autorizatiwww.traduceri.wikiteam.ro - Locul 6812 in clasamentul general
666
142
0,05%
666
142
0,05%
785
141
3.285
-379
67
[56]
665
-91
0,05%
665
-91
0,05%
796
-47
2.563
-569
68
[68]
www.xere.roCel mai mare Portal pentru Locuri de Munca din Europa. Acum nou cu www.xere.mobi pentru celulare. Inserare de lucuri de munca 100 % GRATUIT! Cautatzi si locuri de munca in Germania , Austria si UK.www.xere.ro - Locul 6992 in clasamentul general
637
64
0,05%
637
64
0,05%
645
43
2.112
-20
69
[69]
www.jobsromania.roJobsRomania - Primul site complet gratuit. Angajatorii pot publica anunturi si cauta CV-uri iar candidatii completand un CV pot aplica la toate posturile ce li se potrivesc. Mai simplu decat crezi!www.jobsromania.ro - Locul 6998 in clasamentul general
636
70
0,05%
636
70
0,05%
641
49
1.713
134
70
[60]
www.barcagii.comBarcagii.com Comunitatea celor care lucreaza sau doresc sa lucreze pe un vas de croaziera!www.barcagii.com - Locul 7015 in clasamentul general
632
-92
0,04%
632
-92
0,04%
822
-108
9.759
-3.269
71
[70]
www.bnjobs.roBNjobs.ro - serviciul de recrutare online dedicat judetului Bistrita Nasaud. Locuri de munca in Bistrita, Beclean, Nasaud, Sangeorz Bai si in alte localitati din judetul Bistrita Nasaud.www.bnjobs.ro - Locul 7069 in clasamentul general
622
60
0,04%
622
60
0,04%
731
56
4.520
-600
72
[74]
www.joburionline.roJoburiOnline. Cel mai complex portal de joburi din Romania - legislatia muncii, evenimente, stiri media, cursuri.www.joburionline.ro - Locul 7087 in clasamentul general
620
129
0,04%
620
129
0,04%
621
127
2.701
77
73
[58]
www.com-invest.orgCom Invest este o companie al carui principal obiect de activitate este selectia si plasarea fortei de munca. Programe oferite, H2B, Work & Travel, Au-Pair, Babysitting, Training.www.com-invest.org - Locul 7285 in clasamentul general
590
-162
0,04%
590
-162
0,04%
686
-210
5.172
-2.411
74
[75]
www.refancosmetice.comSite de prezentare produse cosmetice Refan, parfumuri, sapunuri naturale, sapunuri aromaterapeutice, saruri, spuma si uleiuri de baie, produse anticelulitice. www.refancosmetice.com - Locul 7584 in clasamentul general
550
73
0,04%
550
73
0,04%
621
78
1.075
195
75
[78]
www.adira.roAdira Interexchange - Plasamente in SUA prin programe de munca: Work and Travel, H-2B si Training. Viza J-1 SUA pentru studenti, absolventi si viza H-2B SUA pe domeniul turistic.www.adira.ro - Locul 7653 in clasamentul general
543
80
0,04%
543
80
0,04%
700
100
2.279
370













76
[83]
www.euromedicaljobs.roRecunoastere profesionala; Curs intensiv "ITALIANA pentru PERSONALUL SANITAR"; Locuri de munca. Selectie si plasare personal sanitar in Italia.www.euromedicaljobs.ro - Locul 7798 in clasamentul general
525
101
0,04%
525
101
0,04%
552
111
1.396
131
77
[80]
www.salesconsulting.roSALES CONSULTING este compania de consultanta in Resurse Umane, lider in Transilvania, care s-a impus pe piata din Romania datorita profesionalismului serviciilor oferite in domeniu HR.www.salesconsulting.ro - Locul 7935 in clasamentul general
511
53
0,04%
511
53
0,04%
532
32
1.797
-32
78
[85]
www.uk-co.netImigreaza LEGAL in Marea Britanie: vize si permise de munca (Self-Employment Visa, HSMP).www.uk-co.net - Locul 7970 in clasamentul general
506
94
0,04%
506
94
0,04%
517
96
1.160
225
79
[77]
www.infojobs.roLocuri de munca, top joburi in romania si strainatate, resurse umane, training si informatii pentru candidati si angajatoriwww.infojobs.ro - Locul 7989 in clasamentul general
503
39
0,04%
503
39
0,04%
513
33
2.202
8
80
[73]
www.lipitfelicitari.lx.roMUNCA LA DOMICILIU. Castig lunar pana la 700 RON Joburi, exemple curriculum vitae, CV-uri, model scrisoare de intentie, model CV, angajare munca la domiciliu, jobs, angajare la domiciliu.www.lipitfelicitari.lx.ro - Locul 8007 in clasamentul general
501
-14
0,04%
501
-14
0,04%
703
116
2.045
113
81
[87]
abchumancapital.roSite de resurse umane (recrutare si selectie, administrare de personal si payroll, outsourcing, consultanta).abchumancapital.ro - Locul 8371 in clasamentul general
465
74
0,03%
465
74
0,03%
726
123
3.472
481
82
[88]
jobsibiu.roJobsibiu.ro reuneste anunturile de munca din judetul Sibiu. Pe jobsibiu.ro puteti accesa si varianta online a saptamanalului dedeicat pretei muncii din judetul sibiu: JOBSibiu!jobsibiu.ro - Locul 8444 in clasamentul general
458
69
0,03%
458
69
0,03%
457
50
1.312
339
83
[76]
www.acs-europe.roACS EUROPE-Locuri de munca, Italia, Marea Britanie, Anglia, Olanda, Germania, Grecia, Cipru, Norvegia.www.acs-europe.ro - Locul 8460 in clasamentul general
455
-21
0,03%
455
-21
0,03%
572
-23
1.979
-111
84
[79]
www.jobshoreca.roSite de job-uri exclusiv pentru Horeca (Hoteluri, Restaurante, Catering, Casino, Pensiuni) www.jobshoreca.rowww.jobshoreca.ro - Locul 8977 in clasamentul general
411
-48
0,03%
411
-48
0,03%
451
-40
2.044
353
85
[89]
www.wqm.roW.Q.M. Romania este o companie de selectie si plasare a fortei de munca. Din dorinta de a fi cat mai aproape de nevoile clientilor nostrii dezvoltam o relatie bazata pe incredere si profesionalism.www.wqm.ro - Locul 9166 in clasamentul general
396
11
0,03%
396
11
0,03%
735
10
1.436
-70
86
[94]
www.piata-joburilor.roBaza de date cu locuri de munca din toate domeniile, firme, cv-uri candidati.www.piata-joburilor.ro - Locul 9191 in clasamentul general
395
76
0,03%
395
76
0,03%
393
66
835
16
87
[92]
www.hill.roHuman Resources company who provides a wide range of HR services, such as: Executive Search, Recruitment and Selection, Assessment Centre, Salary Survey, HR Administration.www.hill.ro - Locul 9318 in clasamentul general
385
36
0,03%
385
36
0,03%
398
36
644
12
88
[90]
www.retailjobs.roAnunturi gratuite pentru firmele din comert. Traducere automata CV in Engleza, Germana, Franceza si Italiana. Joburi de Lucrator comercial, Casiera, Sef raion, Sef departament, Director magazinwww.retailjobs.ro - Locul 9360 in clasamentul general
382
17
0,03%
382
17
0,03%
423
-21
4.563
51
89
[97]
www.bursamuncii.mdCea mai completa baza de date a personalului din Republica Moldova disponibil pentru munca legala in strainatate.www.bursamuncii.md - Locul 9399 in clasamentul general
380
75
0,03%
380
75
0,03%
436
91
2.413
90
90
[82]
www.jobsinlaw.rowww.jobsinlaw.ro - primul site de joburi juridice din Romania, oferte de munca, angajatori si candidati in domeniu.www.jobsinlaw.ro - Locul 9516 in clasamentul general
372
-63
0,03%
372
-63
0,03%
381
-71
2.456
-588













91
[81]
www.eurojobfinder.roResurse umane -Compania Eurojobfinder ofera servicii de selectie si plasare personal la cele mai inalte standarde.www.eurojobfinder.ro - Locul 9546 in clasamentul general
370
-85
0,03%
370
-85
0,03%
382
-84
1.748
48
92
[98]
www.australia-immigration.roEmigrare in Australia. Evaluare gratuita. Vize rezidenta, locuri de munca, studii, afaceri. Informatii complete.www.australia-immigration.ro - Locul 9740 in clasamentul general
357
55
0,03%
357
55
0,03%
370
55
620
100
93
[93]
www.euroconcurs.roPrimul site din Romania dedicat in exclusivitate celor ce se pregatesc pentru o cariera la institutiile Uniunii Europene. Resurse despre criterii de eligibiliate, teste de selectie, concurs.www.euroconcurs.ro - Locul 9808 in clasamentul general
353
34
0,03%
353
34
0,03%
357
37
691
-55
94
[91]
www.jobresthotel.comJobRestHotel - Locuri de munca si recrutare de personal pentru hoteluri si restaurante. Consultanta si consiliere atat pentru angajatori cat si pentru aplicanti. Anunturi oferte de afaceri. CV-uri.www.jobresthotel.com - Locul 9821 in clasamentul general
352
-13
0,02%
352
-13
0,02%
365
-20
1.657
-515
95
[105]
www.jobavantaj.rojobAvantaj, servicii de recrutare online, 1400 companii angajator.www.jobavantaj.ro - Locul 9887 in clasamentul general
349
92
0,02%
349
92
0,02%
355
86
1.401
491
96
[95]
www.carieredesucces.roConstruieste-ti o CARIERA de SUCCES! Joburi pentru studenti si absolventi la cele mai mari companii din Romania prezente la Targul de Joburi CARIERE DE SUCCES!www.carieredesucces.ro - Locul 9910 in clasamentul general
347
28
0,02%
347
28
0,02%
355
-13
889
175
97
[102]
worldwidework.roLocuri de munca in strainatate si Romania. Programe de schimb cultural. Au Pair Marea Britanie, Olanda, Austria, Franta, Germania. Locuri de munca in hoteluri si restaurante de 3,4,5 stele din UK.worldwidework.ro - Locul 10006 in clasamentul general
341
66
0,02%
341
66
0,02%
396
85
1.624
386
98
[110]
vecorom.roSocietate de mediere a fortei de munca vecorom.ro - Locul 10043 in clasamentul general
339
115
0,02%
339
115
0,02%
363
124
2.306
1.022
99
[181]
www.freeselect.roFREE SELECT - agentie de recrutare si plasare de personal, infiintata din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de calitate printr-un sistem eficient de selectie, verificare, testare.www.freeselect.ro - Locul 10564 in clasamentul general
310
243
0,02%
310
243
0,02%
315
244
483
361
100
[106]
www.jobspedia.roJobspedia.ro - Locuri de munca in Romania si in strainatate. Joburi, CV-uri, scrisori de intentie, resurse umane, oferte de munca Romania, locuri de Munca in Romania, Europa, Italia, Germania, Austria.www.jobspedia.ro - Locul 10608 in clasamentul general
307
51
0,02%
307
51
0,02%
312
45
646
79
101
[99]
www.agentieplasare.roInterim - Agentie de selectie si plasare a fortei de munca in tara si in strainatate. Suport si asistenta in obtinerea locului de munca dorit. Servicii pentru candidati si angajatori.www.agentieplasare.ro - Locul 10644 in clasamentul general
305
9
0,02%
305
9
0,02%
316
1
1.019
-159
102
[61]
brasovjobs.roBrasovJobs.ro este singurul site de joburi dedicat in exclusivitate brasovenilor si firmelor din judetul Brasov.brasovjobs.ro - Locul 10688 in clasamentul general
303
-407
0,02%
303
-407
0,02%
314
-434
1.043
-1.921
103
[100]
directjobs.roInformatii si anunturi job-uri Romania. Acceseaza direct sute de oferte de job-uri in toata tara. Articole si noutati din domeniul resurselor umane.directjobs.ro - Locul 10823 in clasamentul general
296
10
0,02%
296
10
0,02%
294
-7
728
-9
104
[117]
www.bigocean.roCrewing, sailing, river, sea, echipaj, recrutare, mare, fluvial, firma de recutare, crewing agency, agentie de recrutare.www.bigocean.ro - Locul 11115 in clasamentul general
283
93
0,02%
283
93
0,02%
286
83
1.282
545
105
[108]
www.neamt.anofm.roAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt, somaj, locuri de munca, statistici privind piata muncii in judetul Neamt. AJOFM Neamtwww.neamt.anofm.ro - Locul 11546 in clasamentul general
265
26
0,02%
265
26
0,02%
256
-18
612
36





Social Media Management Tools

Etichete

Locuri de munca in Bacau (9) Bacau (8) Codul Muncii (6) Locuri de munca (6) Piatra Neamt (6) Manager (5) Iasi (4) guvern (4) salariu (4) DEICHMANN (3) Electrician auto (3) REVISAL (3) Sef Departament (3) Suceava (3) Vanzari (3) angajati (3) evialis (3) loc munca (3) salarii (3) 341 locuri de munca in Bacau (2) ACCOUNT (2) AGENT VANZARI (FMCG) (2) Agricultura (2) Angajatori de top (2) Asistent (2) Baia Mare (2) Botosani (2) Brasov (2) CARIERA (2) CV (2) Cariere Arabesque (2) Carrefour (2) Central Plaza (2) Consilier (2) Consilieri Vanzari directe Vodafone Bacau (2) Consultant Vanzari Directe dealer Vodafone (2) Craiova (2) Director (2) Director Agentie de Turism Bacau (2) Director Magazin (2) EJOBS (2) EUREKO (2) FREY WILLE (2) Focsani (2) Guyomarc`h (2) HR (2) Head Hunting (2) Industrial Valves Bacau (2) Job Hunting Trade (2) Jobs for Romanian doctors in Germany (2) LUCRATOR COMERCIAL MAGAZIN JUCARII CENTRAL PLAZA (2) Locurile de munca vacante in judetul Bacau (2) MANAGER CENTRU AUTO (2) MICROSOFT ROMANIA (2) Mariana Câmpeanu (2) Matt Harding (2) Mecanici. tinichigii (2) Medici Specialisti (2) Motivatia (2) Nutritie Animala (2) OPTOMETRIST (2) Operator Facturare (2) PLANT LOGISTIC DIRECTOR (2) Parlamentul European (2) Psihomed (2) ROMANIA (2) Responsabil (2) Roman (2) Salariul minim brut (2) Scientists and engineers (2) Shopping Mall Manager (2) Specialist (2) Specialist recrutare (2) Strainatate (2) Sulfina Barbu (2) The Job (2) Vodafone (2) angajator (2) codul muncii 2011 (2) concediu crestere copil (2) concediu de lauzie (2) concediul de maternitate (2) contributii sociale (2) cor (2) fabrica (2) facebook (2) joburi (2) lege (2) ministerul Muncii (2) pensie (2) piata muncii (2) romani (2) secretara (2) si (2) vopsitori (2) zonal (2) şomeri (2) "Martor Ocular" (1) #locuridemunca #locuridemuncabacau #bacau #munca #locurivacante #jobhuntingtrade #headhunting #recrutare #recrutareonline #jobsbacau (1) (Concesiune) auto (1) (Offshoring) (m/f) (1) * Gheorghe Pogea (1) * someri studii superioare (1) - Bored At Work_ a video from Biertijd_ Biertijd_com_ Work_ Bored_ Network_ Down (1) - HYPERMARKET (1) 10 pasi catre un entuziasm electrizant (1) 100 Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi (1) 128 anunturi | Pagina 1 / 7 » (1) 136 anunturi (1) 16.06.2016 (1) 2 milioane de someri in UK / Jobless total nears two million (1) 242315 (1) 25 Jobs Pay $25 an Hour (1) 26 joburi care ti se potrivesc (1) 28 anunturi | Pagina 1 / 2 » (1) 29 septembrie 2008 (1) 33 anunturi | Pagina 1 / 2 » (1) 38 anunturi | Pagina 1 / 2 » (1) 3D animator (1) 4-7 Februarie 2010 - Virtual Job Fair (1) 48 de ore (1) 5 Best Temporary Jobs (1) 5% pentru angajat (1) 6 months contract – 1000 Euros Per month (1) 68 anunturi (1) A fi sau a nu fi... PFA (1) A lucra sau nu in strainatate? (1) A.J.O.F.M. Bacau (1) ACCOUNTANT (1) ACTE NECESARE (1) ACTE NECESARE INFIINTARE ASOCIATIE ( ORGANIZATIE NON-GUVERNAMENTALA - ) (1) ACTE NECESARE INFIINTARE FUNDATIE (1) ACTE NECESARE INFIINTARE PERSOANA FIZICA AUTORIZATA / INTREPRINDERE (1) ACTIVE POWER SOLUTIONS (1) AFLATE ÎN EVIDENŢA A.J.O.F.M. BACAU (1) AGENT COLECTARE DIRECTA DEBITE (FIELD COLLECTOR) (1) AGENT DE LIVRARE AUTOVEHICULE PEUGEOT (1) AGENT VANZARI - colaborator (1) AGENT VANZARI dealer MCA (1) AGENTI PUBLICITATE ZIAR STRADA MARE BACAU (1) ANEVAR (1) ANGAJAM PERSONAL PENTRU AMENAJARI INTERIOARE (1) ANOFM locuri munca (1) ANOFM ofera 5.813 locuri de munca vacante in saptamana 15 - 21 ianuarie 2010 (1) ANOMF (1) AR (1) ASISTENT INFO DESK (1) ASISTENTĂ - CORECTOR (1) ASM (1) Abilitati (1) Abilităţi personale (cod 090) azcursuri brand personal Bucureşti comunicare ţinută (1) Adevarul (1) Adeverinta Medicala (1) Adjunct Sef Raion Produse Alimentare/ Nealimentare (1) Administrative Assistant SC EPITOME SRL (1) Advertising (1) Află despre Vodafone Internship (1) After-Sales Engineer (1) Agent (1) Agent Check-in Blue Air (1) Agent Comercial (1) Agent Paza (1) Agent de marketing (1) Agent de marketing Radio Radical FM Bacau (1) Agent vanzari Moldova (1) Agent vanzari contracte service (1) Agent vanzari dealer tamplarie (1) Agricola (1) Ai ramas fara job? Ia-o de la capat in 10 pasi (1) Al doilea supermarket BILLA in Bacau (1) Alerta (1) Alerta job lunara www.jobsbacau.ro (1) AltivTherm (1) Ambasada Britanica (1) Analist Operator Baze de Date (1) Andrei Alexandrescu (1) Angajati infideli (1) Angajatori nepasatori (1) Angajaţii (1) Animator (1) Anti Spam (1) Aplast (1) Aprovizionare (1) Area Sales Executives (1) Area Sales Manager (1) Area Sales Manger (1) Area Sales Supervisor (1) Arhitect / Arhitect stagiar (1) Ascenta (1) Asistent Support IT (1) Asistent manager (1) Asistent tehnic / administrativ (1) Asistent(a) la domiciliul pacientului (1) Asistenta medicala (1) Asistenta medicala clinica oftalmologica (1) Asistenti medicali generalisti (1) Auchan (1) Australia Advertises (1) Automobile (1) BAUMAX (1) BC (1) BN (1) BRAT (1) BV (1) Bacalaureat 2008 Bacau (1) Bacau 208 locuri de munca noi (1) Bacau/Neamt (1) Banca Comerciala Romana SA (1) Bancomate in orasul Bacau (1) Belgia si Medici de Familie (1) Bershka (1) Best Careers 2009 (1) Best of Digg Daily (1) Billa la Bacau (1) Black List Online (1) Branch (1) Brand Manager (1) Brand Manager Sofiaman (1) Brazyn Life (1) Braşov (1) British American Tobacco (1) British Embassy (1) Broker Imobiliar RE/MAX (1) Bruxelles (1) Bucatar (1) Bucatar Portile Ocnei (1) Bucatar Restaurant Bar (1) Bucharest (1) Bucuresti (1) Bucuresti TENARISSILCOTUB (1) Bucureşti (1) Budget (1) Bulgaria - hotel Melia Grand Hermitage 5* (1) Burse pentru romi (1) Buzau (1) CALL (1) CARIERE MEGAPROFIL (1) CAS de 10 (1) CASIERI / E (1) CATALOG FIRME (1) CATO ramp Supervisor ATCO Frontec Europe Ltd (1) CE MESERII SE CAUTA IN 2009 (1) CE ridicare restrictii romani (1) CENTER (1) CLUB ZEBRA (1) COBALT IT (1) CONBAC (1) CONSILIER CLIENTI SERVICE AUTO (1) CONSILIER VANZARI (1) CONSILIER VANZARI FOTO GSM (1) CONSILIER VANZARI SHOWROOM - BUCURESTI (1) CONSILIERE: Să lucrez sau să mă înscriu la master? (1) CONSILIERI FINANCIARI ASIGURARI REFORMA IN SANATATE (1) CONSULTANT ASIGURARI DE VIATA (1) CONSULTANT FONDURI EUROPENE (1) CONSULTANT VANZARE SERVICII TELEFONIE MOBILA (1) CONSULTANT VANZARI (1) CONSULTANTI VANZARI - Roman (1) CONTABIL FABRICA MOLID SUCEAVA (1) CONTUL MEU (1) COORDONATOR (1) COORDONATOR REGIONAL (1) CS (1) CV European (1) CV abilitati (1) CVO Group (1) CVO Recruitment (1) Cafea cu Lapte (1) Camerista apartamente regim hotelier (1) Campanie (1) Campionat de Sah in Bacau (1) Career Race (1) Cariera Tabco-Campofrio (1) Cariere (1) Cariere ALTEX (1) Cariere Actavis (1) Carlei Bruni (1) Casa Agronomului Bacau (1) Casier (1) Casino (1) Castiga un Play Station (1) Castigatorul concursului de pe BestJobs.ro (1) Cat de ambitios esti ? (1) Cate minute poate dansa un manager de HR pe muzica latino? (1) Ce acte NU se inregistreaza in Revisal (1) Ce faci cu jobul cand te decizi sa ai un copil? (1) Cel mai mare pericol in HR: sa-ti plece consultantii (1) Central Plaza Mall Bacau (1) Chris Brown (1) Client (1) Cluj (1) Cluj Napoca (1) Coca Cola (1) Coduri postale (1) Comisia Europeana (1) Comunicare persuasiva (1) Comunicarea nonverbala (1) Concursuri Online (1) Conditii de acordare concediul de maternitate (1) Conductor arhitect (1) Consilier Vanzari Optica Medicala (1) Consilier Vocational (1) Consilier financiar asigurari (1) Consilier receptie service tinichigerie/vopsitorie (1) Constanta (1) Constatare amiabilă în caz de accident (1) Consultant Clienti materiale de constructie (1) Consultant Vanzari Directe dealer Vodafone Bacau/Neamt (1) Consultant Vanzari Lenjerie Frantuzeasca (1) Consultant Vanzari Piese si Accesorii Auto (1) Consultant vanzari ING Office (1) Consultant vanzari proiecte Bacau (1) Contabil (1) Contabil Sef perioada determinata (1) Content (1) Contractul de Munca inceteaza fara preaviz in Perioada de Proba (1) Coordonator Birou Financiar Contabilitate (1) Cosmote preia Zapp (1) Covasna (1) Cozonacul de 5000 de Euro (1) Crin Antonescu | Cine este Crin Antonescu? (1) Criteriile de evaluare (1) Criza forţei de muncă (1) Cum ai rezolvat un conflict ? (1) Cum sa faci din vanzare mai mult decat “o intamplare” (1) Cum sa faci fata problemelor salariale (1) Cum sa faci o scrisOARE de intentie (1) Cum sa vinzi clientilor dificili (1) Curriculum Vitae (1) Curs de Formator autorizat CNFPA (1) DANONE (1) DESIGNER (1) DHL România (1) DICTIONAR HR (1) DIRECTOR FILIALA IASI (1) DIRECTOR MAGAZIN SUCEAVA (1) DIRECTOR OF SECURITY (1) DIRECTOR REGIONAL DE VÂNZĂRI – zona MOLDOVA (1) DIRECTOR REGIONAL VANZARI - Constanta Bacau (1) DIRECTOR ZONAL (VANZARI) IKB Leasing (1) DIVERTA (1) Data Centre (1) Dedeman (1) Delia Burnham (1) Dentotal (1) Departamentul de HR multifunctional (1) Depeche Mode (1) Deschiderea Hypermaket Real in Bacau (1) Desteptarea - editie online (1) Developer/ Programator SAP (1) Digi International (1) Digital job (1) Director The Centre for the Development of Enterprise (1) Director Comercial (1) Director Financiar (CFO) (1) Director Productie Alison Hayes Romania (1) Director Vanzari Auto (1) Director Vanzari in Tamplarie PVC (1) Director de Filiala (1) Director de magazin (1) Director general adjunct (gradul AD15) in Bruxelles (COM/2009/10162) (1) Director vanzari zonal (1) Directorate Planning and Budgeting (1) Directorul de Resurse Umane (1) După 1 iulie începe restituirea taxei auto (1) Dynamic Selling Group (1) ECDL (1) ELECTRICE (1) ELIT Romania Piese Auto Originale SRL (1) ERAPIA DE CUPLU (1) EVALUATOR (1) EXPERT (1) EXPORT (1) Eastern (1) Eblinger (1) Echipa RCS RDS (1) EcoKit (1) Economist - Contabil (1) Economist(a) (1) Electromecanic service scule electrice (1) Elevii care au dorinta_ pot gasi loc de munca la Microsoft (1) Emil Boc (1) Energy Environmental Officer (1) Engineer (1) Eures ofera gratuit locuri de munca (1) Euro (1) EuroEconomistJobs (1) Euromob (1) Europass (1) Europe (1) European Patent (1) European Patent Office (1) Executive Chef (1) Exit Interview (1) Eşti şomer şi cauţi o slujbă? (1) FARMACIE (1) FARMACIST (1) FARMACIST SEF (1) FEROM TRADING SRL (1) FIELD SERVICE ENGINEER (1) FILEMI COM (1) FM GROUP (1) FMCG (1) FORMATOR Formare profesionala (1) FORMULAR DE CALCUL (1) FORMULAR DE CALCUL ON-LINE V1.90 (1) FUNDATIA DUMBRAVA MINUNATA (1) Facultate (1) Farmacii Bacau (1) Femei de cariera (1) Fernando de la Caransebes (1) Field Key Accounts Representative Bacau - perioada determinata Kraft Foods Romania SA (1) Field Key Accounts Representative Bacau - perioada determinata Kraft Foods Romania SA Bacau (1) Fii delegat de tineret la Natiunile Unite (1) Finance Analysts (1) Firefighter (1) Firmele de HR din Romania (1) Fix Studio (1) Flamingo Jobs (1) Fluctuatia fara precedent de pe piata fortei de munca este ca o furtuna cauzata de cresterea economica (1) Food and Beverage Manager Restaurant & Pub (1) Frizer / Manichiurista (1) GJ (1) GLOBAL TRAINEE - INGINER DEBUTANT (1) GMS WOOD INVEST SRL (1) GRAFICIAN (1) GTS SOLUTION (1) Galati (1) General Job Stuff (1) General Manager (1) George Bernard Shaw (1) Germanos Telecom Romania (1) Gestionar (1) Gestionar ajutor (1) Gestionar depozit materiale de constructii (1) Gestionar logistica (1) Gesturile (1) Get a Job (1) Gherasim (1) Ghid de vanzare a locuintei pe timp de criza; (1) GmbH (1) Google (1) Grupul KRUK S.A. (1) Guvernanta apartamente regim hotelier (1) Guvernul a aprobat a patra rectificare bugetară din acest an DESTINATAR: Nume: Email: EXPEDITOR: Nume: Email: (1) HD (1) HG nr. 37/2010 - modificarea si completarea HG nr. 161/2006 privind intocmirea si completarea (1) HOTEL DE 5 * RECRUTEAZA PERSONAL Doha(Qatar) (1) HP (1) HR Specialist (1) HR Specialist - Nokia Romania (1) HR Specialist Bacau (1) HR officers (1) Hair stylist (1) Hard Discount (1) Health care Assistants (1) Hewlett Packard (1) Holcim (1) Horoscop (1) Horoscopul zilei Horoscopul saptamanii Horoscopul lunii Horoscopul anului Retro-scop (1) Hotel Perla Slanic Moldova (1) How to Prepare for a Face-to-Face Job Interview (1) Human Resources Generalist (1) Hypermarket Bacau (1) IMM (1) IMPORT (1) INFIINTARE SOCIETATE COMERCIALA (1) INGINER CONSTRUCTOR DRUMURI SI PODURI (1) INGINER DEVIZIER TEREN ZONA VRANCEA (1) INGINER PRODUCTIE (1) INGINERI in cadrul companiei RENAULT TECHNOLOGIE ROUMANIE (1) INSPECTOR PROTECTIA MUNCII / PSI (cod ref. PM –BC) Real Bacau (1) INSTRUCTOR COMERCIAL CEE/ TARILE DIN ZONA BALCANICA (cu precadere) COMPETENTIA (1) INTERAMERICAN (1) IQ TEST (1) IS (1) IT Consultant (1) IT JOBS in CANADA (1) ITALIANA (1) IVECO (1) Industrial (1) Industrial Valves (1) Infirmier Fundatia Dumbrava Minunata (1) Inginer Absolvent SSAB AG (1) Inginer Constructii Civile (1) Inginer Constructor Focsani Mall Plaza (1) Inginer Industrial (1) Inginer Vanzari Bacau Direct-Line Inox (1) Inginer devizier (1) Inginer mecanic (1) Inginer/Tehnician Service Utilaje Agricole John Deere (1) Ingineri proiectanti tipare textile (1) Ingineri vanzari - Bacau (1) Inginerie (1) Insotitoare de Zbor (1) Insotitori sofer (1) Inspector / Agent de asigurare (1) Inspector Securitate Bacau (1) Inspector de asigurari / Agent de asigurari (1) Instalari (1) Instruiţi (1) Instruiţi pentru o slujbă mai sigură (1) Intalnire Business Networking (1) Intelepciuni (1) Interior designer (1) International Recruitment Company (1) Internship (1) Internship Resurse Umane (1) Interview questions (1) Iulius Mall (1) Iulius Mall Suceava (1) JP Morgan Chase (1) Job Description (1) Job Hunting Trade Bacau (1) Job Interview (1) Job Opportunity (1) Jobs Will the Stimulus Create (1) Joburi noi pentru tine: (1) Junior Talent (1) KAUFLAND ROMANIA (1) KEY ACCOUNT MANAGER BACAU Valenco Impex Bacau (1) Key Account Manager (1) LIDL (1) LIDL ROMANIA (1) LOC DE MUNCA IN BACAU (1) LOCURILE DE MUNCĂ VACANTE (1) LUCRATOR COMERCIAL BIROTICA - CONTRACT DETERMINAT o luna (1) Legea unica (1) Legi (1) Legislatia Muncii (1) Leroy Merlin (1) Lista amenzilor (1) Locuri de munca pentru Rromi (1) Lonne (1) Lucrator Comercial (1) Lucrator comercial Leroy Merlin (1) Ludino (1) Lufthansa (1) Lufthansa/Swiss Air Customer Consultant (1) MARKETING SALES MANAGER (1) MARKETING ASSISTANT (1) MAZDA (1) MEDIASTEL (1) MEDICAMENTE GENERICE (1) MERCHANDISER / PROMOTER / HOSTESS (1) METRO Cash Carry Romania SRL (1) MM (1) MODEL CV sef autobaza (1) MS (1) MUNCITORI CALIFICATI SI NECALIFICATI IN PORTUGALIA (1) MXXL 24 AH (1) Magazin (1) Magazinul Progresiv (1) Management Trainee Programme (1) Management Trainee Programme Hudson (1) Managementul timpului si al prioritatilor (1) Manager After Sales (1) Manager Zona - MOLDOVA (1) Manager de grup financiar (1) Managing Emotional Fallout After Losing a Job (1) Manipulant Fidelio Moinesti (1) Marea Britanie restrictii munca (1) Marian Sârbu (1) Marketer (1) Massimo Dutti (1) Materiale (1) Mecanic Auto (1) Mecanic Auto Debutant (1) Mecanic Mentenanta/Intretinere (1) Mecanici (1) Medici rezidenti (1) Menajeră (1) Mercedes (1) Merchandiser (1) Merchandiser retail (1) Metro Cash; Romania Human Resources Generalist (1) Mic.ro (1) Michael Jackson (1) Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (1) Miracole (1) Mircea Geoana Biografie (1) Mircea Geoana angajeaza (1) Misiunea Euro GSM (1) Moda Retail (1) Model CV administrator (1) Model contract de voluntariat (1) Moldoglass (1) Molkerei (1) Montator tamplarie (1) Mugur Isarescu (1) Multe din concedierile planificate pentru 2009 au fost anulate (1) Munca in Strainatate Noutati Piata Muncii Proceduri standard Programe Proiecte Protectie Drepturi Relatii Internationale Somer Statistica (1) Muncitor Polivalent Fundatia Dumbrava Minunata (1) Muncitor polivalent (1) Myjob (1) Mystery Shooper (1) NEBOISA GRUP (1) NEGOCIERE (1) NOMENCLATOR DE MESERII (1) NORME METODOLOGICE DE UTILIZARE A FORMULARELOR E - ORDIN CNAS NR. 592 DIN 26 AUGUST 2008 (1) NT (1) NetJobs (1) New Job (1) New Media Assistant (1) Notari publici bacau (1) Noul Model al Contractului Individual de Munca (1) OFERTE LOCURI DE MUNCĂ (1) OHLALA INTERNATIONAL (1) OM nr.8/2009 (1) OMV Global Solutions (1) ONE Shopping Center si Carrefour in Bacau (1) ONU economie (1) ONU piata muncii (1) OPERATOR CALCULATOR SAP (COD SAP WE) KAUFLAND ROMANIA (1) OPERATORE (1) ORATORICA (1) ORDIN CNAS (1) OUG 111/2010 (1) OUG 158/2005 (1) Office (1) Officer (1) Oficii postale in orasul Bacau (1) Operational Marketing Specialist (1) Operator linie de vopsit prin pulverizare (1) Operator productie publicitara (1) Operatori (1) Optica Medicala (1) Opticlass Inc (1) Oradea (1) Orange (1) Orange eMAG (1) Ordin nr. 430 din 11/05/2010 (1) Ordinul comun al ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 43/8/2016 (1) Ospatar Green Club (1) Oysho (1) PERSONAL HOTELIER FEMININ IN GRECIA (1) PERSUASIUNE (1) PFA (1) PROFESOR/TRAINER CU CALIFICARE DE FORMATOR (1) PROFILUL DE PERSONALITATE (1) PROGRAMUL NEGOCIATORUL (1) PROIECT CONTRACT-CADRU PE 2009 (1) PROJECT MANAGER CONSTRUCTII (1) PRORED (1) PSIHOLOGIE PRACTICA (1) PUBLIC JOB (1) Paradoxul (1) Patinoarul Gepex Park (1) Pe locuri (1) Pensie anticipata doar de la fonduri facultative (1) Pepsi Americas (QAB) pepsi (1) Personal hotelier (1) Personalul (1) Pharmaceuticals (1) Piatra (1) Piatra Neamt Takko Fashion International Srl (1) Piraeus Bank (1) Pitesti (1) Pizza la domiciliu bacau (1) Ploiesti (1) Porsche Leasing (1) Portile Ocnei (1) Prelungirea contractului individual de munca (1) Preşedintele Băsescu l-a suspendat din funcţie pe ministrul muncii Paul Păcuraru (1) Prima Casa (1) Prima Casă Normele (1) Pro Decor (1) Production Unit Manager (1) Prodvinalco (1) Programator PHP/MySQL (1) Programul de 10 ore/zi din activitatea de constructii nu se utilizeaza la calcularea pensiei (1) Proiectant (1) Proiectant mecanic strainatate (1) Project managerii (1) Property researcher (1) Protect (1) Public Relation Manager SC EPITOME SRL Toate orasele (1) Pull and Bear (1) REAL (1) RENAULT (1) REPREZENTANT COMERCIAL (1) REPREZENTANT DE VANZARI VEHICULE COMERCIALE Cybernet Auto Center (1) REPREZENTANT FM GROUP FM GROUP (1) REPREZENTANT TEHNIC SI DE VANZARE (1) REPREZENTANT VINZARI - JUDETELE SV (1) REPREZENTANT VÂNZARI / AREA SALES MANAGER Bayer SRL (1) REPREZENTANTI MEDICALI SI AGENTI COMERCIALI (1) RESPONSABIL DEPOZIT PIESE AUTO (1) REVISAL intra in vigoare la 1 august 2011 (1) RIVIERE CONSULTING (1) ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY (1) ROUMANIE (1) Radical FM Bacau (1) Ramplast Bacau (1) Recceptioner Auto (1) Receptioner apartamente regim hotelier (1) Receptionera (1) Receptionera Salon Infrumusetare (1) Recruiter(s) - Human (1) Recruitment Selection Internship - Zalau TENARISSILCOTUB (1) Recruteurs (1) Referent asigurarea calitatii automotive (1) Regulamentul Intern (1) Regulatory Specialist Pharma (1) Relatia de Cuplu (1) Relationship (1) Religia obligatorie şi şcoală până la majorat (1) Remat Brasov (1) Reprezentant (1) Reprezentant FEDERICO MAHORA (1) Reprezentant Medical (1) Reprezentant Medical Expand Health (1) Reprezentant Medical Krka (1) Reprezentant Regional de Vanzari (1) Reprezentant Vanzari (1) Reprezentant Vanzari - Soft medical (1) Reprezentant Vanzari B2B TELEKOM (1) Reprezentant Vanzari Bacau (1) Reprezentant Vanzari Ramplast Bacau (1) Reprezentant Vanzari Zonal Nutritie Animala (1) Reprezentant Vanzari limba maghiara (1) Reprezentant tehnic vanzari Parker Store (1) Reprezentant vanzari Romania Bulgaria (1) Reprezentant zonal (1) Reprezentant zonal de vanzari (1) Reprezentant zonal robinete industriale‏ (1) Resources (1) Responsabil Comercial EcoKit (1) Responsabil de marketing (1) Responsabil intretinere si reparatii (1) Responsabil logistica Tiriac Auto (1) Responsabil punct de lucru (1) Resurse umane / Cariera Vasion (1) Retail (1) ReviewJournal (1) Rihanna (1) Romstal (1) Romstal Leasing (1) Rovana Plumb (1) Roviniete (1) Roviniete.ro (1) SALES ASSISTANT (1) SALES MANAGER ROMANIA (1) SALES SUPPORT – ENGLISH SPEAKERS (1) SATI (1) SB (1) SEF BIROU IT (1) SEF DE MAGAZIN BACAU (1) SEF DEPARTAMENT (cod ref. SD – BC) Real (1) SEF MAGAZIN (1) SEF MAGAZIN CIP-SAVIN PIATRA NEAMT (1) SEF RAION ( GRF ) KAUFLAND ROMANIA (1) SENIOR BRIDGE ENGINEER (1) SENIOR QUALITY ASSURANCE ENGINEER (1) SENIOR RESIDENT ENGINEER / SENIOR QUANTITY ENGINEER (1) SENIOR ROAD INSPECTOR (1) SENIOR SYSTEM OR NETWORK ADMINISTRATOR (1) SHOP MANAGER (1) SKODA OCTAVIA 2002 (1) SM (1) SOFERI PROFESIONISTI (1) SPIRALEI INFERNALE (1) Salariile (1) Sales Agent - Persoane Fizice RBS Bank Romania S.A. (1) Sales Consultant Konica Minolta Business Solutions Romania (1) Sales Manager (1) Sales Managers (1) Sales Merchandisers EO Retail (1) Sales Representatives (1) Sales representative backoffice (1) Salon Infrumusetare (1) Salut (1) Salvamari la piscine in Spania (1) Sands Advertising (1) Sarbatori fericite si La Multi Ani de la Job Hunting Trade Bacau – www.jobsbacau.ro (1) Schweißer WIG / MAG (1) Scoala de Ghizi (1) Scrisoarea unui om batjocorit la interviu (1) Sef (1) Sef Atelier - Service tinichigerie/vopsitorie (1) Sef Departament METRO Cash Carry Romania SRL (1) Sef Raion (1) Sef Sectie Tamplarie PVC (1) Sef de tura Automotive (1) Sef departament vanzari (1) Sef productie (1) Senior Sales Consultant (1) Senior VoIP Telecom Engineer (1) Server Platforms Engineering (1) Service engineer Bacau Konica Minolta Business Solutions Romania (1) Service engineer Konica Minolta (1) Shop Dunhill (1) Show Director (1) ShowTime (1) Siemens IT Solutions and Services (1) Sleight of Mouth (1) Slujba studentiei iti aduce bani si cariera (1) Sofer platforma (1) Sofer platforma dealer auto (1) Soferi Internationali (1) Soferi comunitate (1) Soferi distributie (1) Sofiaman (1) Software Developer (1) Software Engineer zona Brasov STABIPLAN (1) Solvay (1) Specialist Resurse Umane Suceava (1) Specialist devize Tiriac Auto (1) Specialist marketing Industrial Valves Bacau (1) Specialist ofertare Pap Construct (1) Specialist recrutare part time (1) Stagii de practică la Banca Mondială (1) Stand up comedy (1) Star Foods (1) Stewardesa (1) Stilglass (1) Stradivarius (1) Strategia pentru ocuparea forţei de muncă şi creştere economică (1) Studenţi (1) Studiul de Audienţă şi Trafic Internet (1) Sucursala (1) Super Oferta _Asistenti Medicali in Strainatate-1700 Euro (1) Support (1) Support Manager (1) Săptămâna de lucru (1) TARG DE JOB-URI (1) TARG JOBURI ANGLIA - FARA COMISION (1) TEAM LEADER (1) TECHNOLOGIE (1) TELESALES (1) TELESALES CONSULTANT DEALER VODAFONE BACAU (1) TERITORIAL (1) TINTITI (1) TITLURI ZIARE (1) TV Plasma Panasonic TX-P50VT20 NeoPDP (1) Tamplari Universali (1) Targul online HiPo.ro (1) Taxi bacau (1) Teambuilding de 1000 de euro (1) Tehnic (1) Tehnica piciorului in usa (1) Tehnician proiectant (1) Tele-Sales Manager (1) TeleMedia InteracTV LLC (1) Teradata Corporation (1) Test (1) Testul Celor 4 Usi (1) The End of Choice Imnul turistic al Romaniei (1) Tichetele de masa si cele cadou ar putea fi impozitate (1) Timisoara (1) Tips for a Successful Phone Interview (1) Tirgu-Mures (1) Titrari.Ro :: .. :: Subtitrari.Ro :: .. (1) Toate joburile (4649) | Joburi in strainatate (254) (1) Toate joburile (5652) | Joburi in strainatate (259) (1) Toate orasele (1) TraMedica (1) Traducatorul de Joburi (1) Trainer (1) Transport Aerian (1) Trendo (1) Trendo Automobile (1) Târgul Anual de Locuri de Muncă Pentru Studenţi şi Tineri Absolvenţi (1) Télésonique (1) UNSR recruteaza (1) URSUS BREWERIES (1) USTravel SRL (1) Ultimele joburi pe www.danfil-jobs.com (1) Un job de vara.. sau ceva mai mult? (1) Un job pe timp de criza (1) Un milion de someri in 2009 (1) Un muncitor asiatic il costa pe angajatorul roman 800 de euro (1) Unique (1) Universitatea Spiru Haret (1) VANZATOR (1) Valves (1) Vanzatoare/Vanzatori (1) Varsta De Pensionare In Tarile Din Uniunea Europeana (1) Vase de croaziera europene recruteaza personal (1) Vaslui Takko Fashion International Srl (1) Vino cu noi in SUA (1) Vodafone Internship (1) Volvo (1) WHITELAND (1) Washington (1) Wayfinder (1) Webdesigner (1) Where The Hell is Matt -- Interview with Matt Harding (1) Who is Employer Solutions Group (1) Windows Server - Technical Support Engineer (1) Work Travel (1) XL WORLD (1) YOYO Bacau (1) ZARA (1) ZILE LIBERE CONFORM CODUL MUNCII (1) Zalau (1) Zara Home (1) Ziarul de Bacau (1) abilitate (1) absolventi (1) accident de munca (1) act aditional (1) adeverinta de somaj (1) adeverinta de venit (1) administrare de personal (1) admitere (1) admitere liceu Internet (1) agent de munca temporara (1) agricultori (1) ajutor de stat (1) and (1) angajare Danemarca (1) angajari (1) angajari Romania (1) angajat (1) angajati in Romania (1) angajatori (1) angajaţi (1) anul viitor (1) anunturi (1) applicants (1) aptitudine (1) aranjamente si amenajari interioare (1) asigurari (1) asigurari sociale (1) asigurări (1) asociatia europeana a energiei eoliene (1) assessment center (1) audit. (1) b'estfest 2010 (1) bacalaureat (1) bacau 2009 (1) bancheri (1) banci investitii (1) basescu.ro (1) beneficii angajati (1) bioscientists (1) biotechnology (1) blog cuvinte cheie (1) buget (1) bugetul de stat (1) calculator munca job (1) calendar (1) califica­rea profesională şi pregătirea conti­nuă a intermediarilor în asigu­rări (1) candidati (1) cantaret american (1) cariera facultate (1) cariera oportunitati (1) cariera succes 2009 (1) carla bruni poze (1) carla bruni poze compromitatoare (1) carmen rodica dinca (1) cas (1) casa asigurari de sanatate (1) castiga un MacBook Pro (1) castiga un laptop HP EliteBook 8730w Mobile Workstation (1) cautare loc munca (1) change (1) clasament angajari (1) clinica oftalmologica (1) coafor Belle Marie (1) coleg (1) colegi munca aliati (1) companii (1) concediere (1) concedierea (1) concediu (1) concediu de maternitate (1) concediu postnatal (1) concediu prenatal (1) concurs (1) concurs multimedia online dedicat alegerilor prezidentiale (1) confidencecamp.ro (1) consultanti financiari (1) contestaţii (1) contract de voluntariat (1) contracte colective (1) contracte de munca (1) contracte munca (1) contractul individual de munca (1) contributia lunara (1) contributie (1) contribuţia pentru asigurările sociale de sănătate (1) control (1) cresterea salariilor si de un slab management al resurselor umane (1) criza (1) criza de personal (1) cuil (1) danemarca (1) datorii Guvern (1) de recrutare (1) definitii (1) dement (1) dementii (1) denumirea interna a posturilor (1) dependenta munca (1) dezvoltarea profesionala (1) directe (1) disponibilizari (1) disponibilizări (1) drepturi de autor (1) eJobs Expo (1) economie (1) electricieni (1) electricieni Concesiune Auto (1) elemente de baza (1) elevi admitere liceu (1) employment (1) energie eoliana (1) escu (1) eu-careers (1) examen (1) fabrica dementa (1) face-to-face (1) faithless (1) festival anulat (1) fired (1) firme PFA salariati (1) firme de head hunting (1) firme de recrutare (1) fiti gata (1) forta de munca (1) funcţionari publici (1) grevă (1) haine interviu job (1) headwaypersonal srl (1) hints (1) hiper-calificarii (1) hipo (1) i PFA (1) in afaceri (1) incredibil (1) indemnizatiei de somaj (1) indemnizaţii (1) industria energiei eoliene (1) industriale (1) informatii (1) inghetata (1) inspectia muncii (1) internet (1) interviews (1) interviu (1) interviu angajare job (1) izolatie termica (1) job cautare (1) job disponibil (1) job hunting (1) job hunting computer (1) job in bacau (1) job litoral (1) job nou cautare (1) jobs (1) jobsbacau (1) jobsinlaw (1) joburi turism (1) judeţ (1) legea uceniciei (1) life (1) limitare (1) limonade.ro (1) link building (1) link echange (1) lista neagra a angajatilor (1) live in tren (1) loc de munca (1) loc munca romania (1) locuri de munca bacau (1) locuri de munca banca (1) locuri de munca disponibile (1) locuri de muncă (1) locuri munca (1) locuri munca ANOFM judete (1) locuri munca Belgia (1) locuri munca Europa (1) locuri munca Luxemburg (1) locuri munca Marea Britanie (1) locuri munca Olanda (1) locuri munca Romania (1) locuri munca hoteluri (1) mame (1) mamă (1) manipulanti (1) marketing (1) maternitate (1) mentor (1) microjobs.ro (1) mihaela radulescu (1) ministrul Muncii (1) miorita (1) mobilier (1) mocofanii (1) modelul Contractului Individual de Munca (1) modificare codul muncii (1) modificari Codul Muncii (1) mondena (1) motivare (1) munca (1) munca in strainatate (1) munca la negru (1) munca strainatate (1) munca versus distractie (1) nationale (1) negocierea salariului (1) negocierea salariului la interviu (1) negrul (1) nesalariat (1) nespalatii (1) new yorker (1) nuepoveste.ro (1) numar someri (1) numar someri 2009 (1) o (1) obiectiv UE munca (1) ocupare forta munca (1) ocupatii (1) oferte (1) oferte licee online (1) oferte slabe absolventi (1) online (1) ospatar litoral (1) pacientii (1) panasonic (1) part-time (1) part-time MLM (1) pasi carieraschimbare carieranoua cariera (1) pensii (1) pensii mihai seitan (1) pensiile şi creditele (1) pentru (1) personal (1) pescuit si silvicultura (1) piata de recrutare (1) piata muncii Romania (1) pornic (1) pornohub (1) practice (1) prieteni colegi job (1) privatizarile intarziate (1) productivitate (1) profesii (1) profile PVC (1) protest (1) radare noi (1) rata somaj crescuta (1) rds (1) recalificare (1) recrutare (1) recrutare in strainatate (1) recrutare online (1) rectificare bugetară (1) redtube (1) registrului general de evidenta a salariatilor (1) reparatii si intretinere (1) restrictii romani piata UE (1) resurse umane (1) retele sociale (1) rezultate (1) roberta anastase (1) robinete (1) robinete industriale‏ (1) romani piata muncii UE (1) salariat (1) salariu minim (1) salarizare (1) sarcina (1) scientists (1) sector (1) sejur de 1 MAI pentru 2 persoane in Nisipurile de Aur (1) serviciu (1) sex (1) sfantul andrei (1) sfaturi psiholog munca (1) si selectie (1) sindicalişti (1) sistem (1) siteuri Locuri de munca (1) slujbă (1) socio-educativ (1) sofer (1) somaj (1) somaj Suceava (1) someri Bucuresti (1) someri locuri munca (1) sot (1) sotie (1) spre bucuresti (1) stagiari (1) stimulentul de insertie (1) strategii job (1) sănătate (1) targ de joburi 2009 (1) telephone (1) test psihologic (1) the Best Job Ever (1) thepeoplesource (1) tichete de masa (1) tinichigii auto (1) tinta unui atac phishing (1) top 50 angajatori (1) top stories (1) traducerea in engleza a denumirilor unor localitati din diferite zone ale tarii. (1) trio balamuc (1) trio libertin party (1) tupeistii (1) un job pentru talente INCA nedescoperite (1) unicat (1) uniunea europeana (1) universitatea (1) utile (1) utile bacau (1) venituri (1) videochat (1) vopsitori auto Peugeot (1) workaholism (1) working week to 48 hours (1) www.deskjobs.ro (1) www.jobsbacau.ro (1) zi libera (1) Şef de Şantier Instalatii (1) şcoală (1) şedinţă (1) şomaj (1) şomer (1) (1) – LINGUA (1) – Project Manager – (m/f) SCHACHTBAU NORDHAUSEN Gmb (1)