SETARE MENTALA PENTRU SUCCES
– cum sa ne stabilim si sa ne atingem obiectivele propuse -
Fiecare avem visurile noastre…Tuturor ne place sa credem, in adancul sufletului nostru, ca ceea ce facem noi conteaza, ca putem avea o influenta benefica asupra celorlalti si ca suntem in stare sa cladim o lume mai buna. La un moment dat, in viata, cu totii am avut o viziune despre cum am dori si am merita sa traim.
Si, totusi, pentru multi dintre noi aceste visuri au ramas numai la stadiul de vis, fara speranta ca am putea vreodata sa le realizam. Pentru prea multi acest vis s-a destramat – si o data cu el si dorinta de a ne modela destinul.
Tabara de dezvoltare personala SETARE MENTALA PENTRU SUCCES readuce in prim plan visele oamenilor si le transforma in realitate, determinand fiecare participant sa-si regaseasca si sa-si foloseasca puterea nelimitata ce se afla in stare latenta in fiecare dintre noi
Caracterizare tabara: o “calatorie” ce presupune descoperiri si actualizarea celor mai profunde si mai reale resurse cu putinta; interactiva, de mare impact, imbina in mod creativ exercitii fizice, teme de lucru practice, jocuri, drumetii si programe distractive; are la baza tehnici de dezvoltare personala create de psihologi de renume international.
Cui se adreseaza acest program: tinerilor intre 20 si 35 de ani care isi doresc sa-si creasca performanta in munca si posibilitatile in cariera sau pur si simplu, vor mai mult de la viata
Cand: 2 – 7 august 2009
Ce veti invata:
• Componentele succesului
• Cele 7 legi ale controlului mental
• Cum putem crea o schimbare de durata
• Secretul fortei care ne modeleaza viata
• Cum putem schimba o convingere
• Cele 9 intrebari cheie pentru obtinerea succesului
• Sistemul in douasprezece etape
• Cum iti poti schimba viata: stiinta conditionarii neuro-asociative
Ce vei obtine: veti invata strategiile care va pot ajuta sa creati,sa traiti si sa va bucurati de viata la care in prezent s-ar putea doar sa visati; veti invata o serie de strategii simple si precise pentru abordarea cauzei fiecarei provocari in parte si schimbarea situatiei prin depunerea unui efort cat mai mic.
“In fiecare om se ascund puteri latente; puteri de care ar fi uimit si pe care nici nu banuieste ca le are; forte ce i-ar putea revolutiona existenta daca ar fi descoperite si folosite.” – Anthony Robbins
CUM SA OBTII TOT CE ITI DORESTI
–descatuseaza-ti potentialul individual pentru a atinge cele mai bune rezultate personale -
Ii lipsesc afacerii tale teluri si scopuri ? Observi ca muncesti prea multe ore ? Afacerea ta se desfasoara mult mai lent cand tu nu esti la serviciu ? Vrei sa lucrezi mai mult timp la dezvoltarea afacerii decat la realizarea activitatilor din afacerea ta ?
Sper ca ai ales aceasta tabara deoarece in viata ta exista tot felul de lucruri pe care le vrei si ti-ai dori o mana de ajutor pentru a le obtine.
Vestea buna este ca poti avea tot ce iti doresti, chiar daca acum pare o posibilitate atat de vaga, incat nici nu merita sa visezi la ea. Universul functioneaza dupa un principiu fundamental si minunat: atunci cand stii clar si sincer ce vrei, intreg universul participa pentru a te ajuta
Caracterizarea taberei: o “calatorie” ce presupune descoperiri si actualizarea celor mai profunde si mai reale resurse cu putinta; interactiva, de mare impact, imbina in mod creativ exercitii fizice, teme de lucru practice, jocuri, drumetii si programe distractive; are la baza tehnici de dezvoltare personala create de psihologi de renume international; include principii viabile bazate pe management, stiinte economice si politice, metafizica, religie si filozofie.
Cui se adreseaza acest program: managerilor de companii si sefilor de departamente care isi doresc sa-si creasca performanta in munca si posibilitatile in cariera sau pur si simplu, vor mai mult de la viata
Cand: 9 – 14 august 2009
Ce veti invata:
• idei, concepte si metode folosite de oameni care au mare succes in tot ceea ce fac
• cum sa va descatusati potentialul individual pentru a atinge cele mai bune rezultate personale
• cum sa capatati o gandire pozitiva
• cum sa deveniti mai convingatori
• cum sa va concentrati mai puternic asupra a tot ceea ce faceti
Ce vei obtine: consolidarea respectului de sine, imbunatatirea performantelor personale, un control perfect asupra fiecarui aspect din viata dumneavoastra personala si profesionala.
“Nu sunt un profesor, doar un tovaras de calatorie pe care l-ai intrebat pe unde sa mergi. Ti-am aratat spre inainte – inaintea mea dar si a ta.” – George Bernard Shaw
CINE SUNT EU ?
Increderea in sine este un atu indispensabil in fata incercarilor si dificultatilor cotidiene, intr-o societate in care inving cei combativi. Ea iti ofera un sentiment de siguranta interioara, indispensabil pentru a reusi si a te simti bine.
Cand iti lipseste increderea in tine, te gandesti ca esti supus unei realitati care te depaseste si careia nu i te poti sustrage. Daca nu este usor de modificat realitatea, in schimb poti incerca sa-ti transformi propria perceptie asupra realitatii. Pentru asta trebuie sa-ti dai ragazul de a-ti observa gandurile, reactiile, credintele, dorintele, opiniile, convingerile,judecatile.
Pentru a reusi sa te intelegi trebuie sa treci printr-o faza sistematica de auto-observare. Astfel vei descoperi si comorile imense care iti apartin in exclusivitate : inteligenta, creativitate, o buna comunicare etc.
Caracterizarea taberei: o “calatorie” ce presupune descoperiri despre tine si potentialul tau, utilizand diverse abordari create de psihologi de renume international;
Cui se adreseaza acest program: tuturor celor care sunt interesati sa se cunoasca, sa se descopere, sa se simta mai bine cu ei insisi si sa aiba relatii mai bune cu cei din jurul lor.
Cand: 6 – 11 septembrie 2009
Ce veti invata:
• Concepte si tehnici pentru autocunoastere si dezvoltare personala
Ce vei obtine: explorare si acces in zone nebanuite utilizand tehnici de psihodrama, terapie Gestalt, psihologie transpersonala
„Autocunoasterea este cheia care deschide usa de aur a libertatii” – George Washington Carver
http://www.confidencecamp.ro/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu