28 aprilie 2009

New Media Assistant Ambasada Britanica

British Embassy Bucharest


British Embassy Bucharest – Unique Job Opportunity: New Media Assistant

The Job:

  • We are looking to appoint an energetic communicator, with proven web skills

Your core tasks will include:

  • Production of on-line documents for the Embassy website and intranet;
  • Contact with on-line journalists and bloggers;
  • Support for Embassy public events.

The Candidate:

You should have:

  • University degree in Journalism, Political Science or related field;
  • Excellent English both oral and written with focus on drafting and reporting;
  • Proven web skills (such as writing for the web, basic photo and audio-video editing, web 2.0 tools handling);
  • Contacts in the Romanian mass media;
  • Creativity, good communication skills, and pro-activity.

The Package:

The starting salary for the position is EUR 800 gross (plus meal tickets). There are opportunities to earn performance bonuses, and attend tailored training. The post has 21 days leave allowance.

The position is subject to achieving satisfactory local and overseas security clearances and successful completion of a 1-month probation.

How to apply:

Applications comprise a resume in English and a cover note, highlighting both your suitability for the position, and why you want the job. Examples of your on-line work would be a plus. Applications should be sent by e-mail, in word format, to newmedia.brit@ines.ro by 15 May 2009.

All applications will be treated in strict confidentiality.

Interviews are likely to be held within 3 weeks of the closing date for applications. Candidates who are not invited for the interview may assume their application has been unsuccessful.

Equal Opportunities:

The British Embassy is an equal opportunities employer and welcomes applications from all members of the community, regardless their sex, age, martial status, disability, race, religion, belief or sexual orientation.

SALES ASSISTANT FREY WILLE

SHOP MANAGER FREY WILLE

27 aprilie 2009

Directorul de Resurse Umane poate fi punctul de echilibru al unei organizatii


Schema de Management al Resurselor Umane reprodusa si in numarul IV, are in centrul ei „obiectivele si standardele individuale”. La prima lectura ai putea crede ca e vorba despre ceea ce ne propunem fiecare dintre noi ca obiectiv personal. Parcursa in ordinea sagetilor de desfasurare a procesului, schema dezvaluie necesitatea ca obiectivele individuale sa fie extrase, formulate, ca parte din obiectivele departamentale.
In activitatea de resurse umane sunt trei activitati care conduc la obiectele si standardele individuale pentru activitatea desfasurata:
- obiectivele departamentale si standardele de calitate;
- definirea sarcinilor;
- dezvoltarea si formarea angajatilor existenti;
Responsabilul de resurse umane trebuie sa fie implicat in toate aceste activitati si, mai ales, trebuie sa poata functiona drept cel mai bun canal de comunicare, negociere, mediere intre management si angajati pentru ca legatura intre cele trei activitati si obiectivele individuale sa fi activa si sa genereze satisfactie angajatului, pe de o parte si productivitate, respectiv profit, la nivelul organizatiei.
In multe cazuri, activitatea de definire a sarcinilor ramane la latitudinea si dispozitia managerului de linie, sefului de sectie de exemplu. Competenta de formulare pentru munca fiecarui muncitor in obiective si standarde si asigurarea corespondentelor intre aceste obiective si cele ale organizatiei, poate fi o competenta dificil de asigurat pentru fiecare sef de sectie in parte.
Ca director de resurse umane am invatat ca nu e cazul sa pun la indoiala ceea ce stiu oamenii sa faca, pentru ca, in majoritatea cazurilor ei stiu sa faca ceea ce au de facut. Cand se ajunge intr-o situatie de conflict sau se analizeaza un rezultat mai slab al activitatii, oamenii formuleaza foarte repede explicatii de tipul: „au aparut noi sarcini si am primit de munca suplimentar, fara sa fim platiti in plus”, sau „au mai angajat o contabila, cand puteau sa ne intrebe pe noi daca nu vrem sa muncim in plus, in asa fel incat sa ne fi marite salariile”; „seful nu ne-a explicat clar ceea ce aveam de facut” sau „nu era treaba noastra sa ne dam de lucru”.
Aceste enunturi exemplifica sincope ale procesului prin care obiectivele organizatiei de nivel inalt se dezvolta in obiective individuale. Cel mai adesea vorbim despre o comunicare insuficienta: misiunea organizatiei - „sa ne servim cel mai bine clientii, la un pret competitiv, fara sa neglijam profitul si dezvoltarea companiei” - este formulata dar nu ajunge in acest fel la angajat. Altfel spus, daca angajatii cunosc cu totii misiunea organizatiei, daca ei stiu ca servirea impecabila a clientilor reprezinta scopul pentru care se afla impreuna, atunci de unde apar atat de multe confuzii asupra obiectivelor si sarcinilor individuale ?
A respecta deciziile unui fondator/ conducator de companie, prin care sunt stabilite misiunea, principiile si valorile, nu inseamna doar a face lucrurile care trebui facute, ci inseamna a le face cat mai bine, asa cum trebuie facute. A-i explica unui angajat care este rolul lui in organizatie, de ce este el important, ca persoana, nu doar ca angajat, inseamna a respecta timpul si resursele organizatiei: daca tot ii explici ce are de facut, fa-l sa se inteleaga, sa se vada ca parte a unui intreg: fa-l sa inteleaga ca este important.
Revenind la cele scrise acum doua saptamani, subliniez din nou ca a lua decizia ca oamenii sunt importanti si merita sa le acorzi atentia cuvenita nu inseamna implicit a angaja un responsabil de resurse umane ci, mai degraba, inseamna a angaja organizatia in respectarea unor principii sanatoase de afaceri, printre care si considerarea angajatilor ca cea mai importanta resursa.
Fiecare organizatie isi aloca resursele asa cum crede de cuviinta, pe baza unui plan de afaceri, de cele mai multe ori. Este foarte posibil ca un responsabil de resurse umane sa nu-si gaseasca justificarea intr-o schema de functionare dintr-o organizatie mica. De cele mai multe ori rolul si functiile asociate sunt asumate de catre directorul general. Aceasta asociere nu este intamplatoare si spune mult despre importanta activitatii de resurse umane: responsabilitatea asupra rezultatului, pe care o are implicit directorul general, implica si responsabilitatea asupra modului in care sunt folositi oamenii din organizatie.
De cele mai multe ori, intre sefi si angajati este o comunicare seaca referitoare la sarcinile de serviciu. Ideal este ca, undeva printre ei, sa fie cineva care sa inteleaga de ce un angajat ideal pana ieri are astazi probleme sau de ce un sef ideal pana ieri nu mai obtine performanta de la subordonatii sai. Indiferent de functia ocupata de acel cineva, va asigur ca, in fiecare organizatie, exista cel putin o persoana care isi pune aceste intrebari si incearca sa gaseasca cele mai bune raspunsuri.

26 aprilie 2009

job hunting trade 227 anunturi | Pagina 1 / 12 »

1. Frizer / Manichiurista Fix Studio Bacau Serviciu clienti Bacau 2009-04-26
2. Director General Management / Consultanta Bacau 2009-04-24
3. Shopping Mall Manager Central Plaza Management / Consultanta Bacau 2009-04-15
4. Operator Intretinere Central Plaza Inginerie Bacau 2009-04-15
5. Reprezentant vanzari profile si accesorii Ramplast Bacau Vanzari Bacau 2009-04-14
6. Insotitoare de Zbor Turism / Hoteluri STRAINATATE 2009-04-14
7. UNIT MANAGER Asigurari Adjud Bacau Focsani 2009-04-13
8. INSPECTOR PROTECTIA MUNCII SI PSI Constructii / Amenajari Adjud Bacau Onesti 2009-04-10
9. Agent vanzari presales produse alimentare Moinesti-Comanesti Comert Bacau Onesti 2009-04-08
10. Inginer constructor Bloc-Bac Bacau Arhitectura / Design Bacau 2009-04-06
11. VANZARI DIRECTE TEAM BUILDER Elevi / Studenti Bacau Galati 2009-04-26
12. British Embassy Bucharest – Unique Job Opportunity: Energy & Environmental Officer Management / Consultanta BUCURESTI 2009-04-26
13. Sofer TIR KeroTransest Achizitii / Aprovizionare Bacau Botosani 2009-04-26
14. DIRECTOR VANZARI MACROMEX Achizitii / Aprovizionare Bacau 2009-04-26
15. SOFITEL JUMEIRAH BEACH 6* HOTEL - DUBAI - Q8 Recruiting Srl Restaurante Bacau Iasi Piatra Neamt 2009-04-26
16. Area Sales Manager - Moldova Nord Management / Consultanta Bacau Iasi 2009-04-24
17. OPERATOR PC Elevi / Studenti Bacau Botosani 2009-04-24
18. Topograf / Topographer Arhitectura / Design Adjud Bacau Iasi 2009-04-24
19. Colaborator DHL Achizitii / Aprovizionare Bacau 2009-04-24
20. STOMATOLOG MAREA BRITANIE / DENTISTS UK Farmacii Bacau Iasi Piatra Neamt 2009-04-24

227 anunturi | Pagina 1 / 12 »

British Embassy Bucharest – Unique Job Opportunity: Energy Environmental Officer


British Embassy Bucharest – Unique Job Opportunity: Energy & Environmental Officer

The Job:

    Your core tasks will include:
    • Implementation of Environmental Management System;
    • Assessing properties & identifying potential savings;
    • Collating/reviewing/monitoring energy performance data;
    • Communicating & influencing people at various levels of Management.

The Candidate:

    You should have:
    • A Degree qualified in Energy/Environmental Engineering;
    • Good bilingual skills in written & oral Romanian and English;
    • Strong IT skills;
    • A self-starter attitude.
The Package:

    The position is offered on a fixed one-year contract basis.

    The starting salary for the position is EUR 760 gross (plus meal tickets). There are opportunities to earn performance bonuses and the post has 21 days leave allowance.

    The position is subject to achieving satisfactory local and overseas security clearances and successful completion of 1-month probation.

    How to apply: Applications, comprising resume and cover note, highlighting both your suitability for the position and why you want the job, should be sent by e-mail, in word format, to bucharest.recruitment@fco.gov.uk by 30 April 2009.

    All applications will be treated in strict confidentiality.

    Interviews are likely to be held within 2 weeks of the closing date for applications. Candidates who are not invited for the interview may assume their application has been unsuccessful.

Equal Opportunities:

    The British Embassy is an equal opportunities employer and welcomes applications from all members of the community, regardless their sex, age, martial status, disability, race, religion, belief or sexual orientation.

Frizer / Manichiurista Fix Studio Bacau

Aplica la aceasta oferta
Firma : Client Job Hunting Trade
Tipul ofertei: Full time
Oras(e): Bacau
Domeniii: Serviciu clienti
Data introducerii: 26-04-2009

Cerinte:

- Cursuri de specialitate
- Experienta in domeniu
- CLIENTELA FORMATA
- Persoane serioase, oneste



Responsabilitati:

Salon infrumusetare din Bacau inchiriaza posturi pentru
- Frizerie
- Manichiura

Chiria este negociabila.




Bonusuri:

a. Program flexibil
b. Conditii foarte bune de munca intr-un salon modern
c. Posibilitati de perfectionare.


Experienta minima : 6-12 luni

Aplica la aceasta oferta

JOB HUNTING TRADE BACAU


Recrutare personal: 0755.66.11.11

Fax: 0334.81.44.11

Email: Email

Web: www.jobsbacau.ro

25 aprilie 2009

Shopping Mall Manager Central Plaza


Aplica la aceasta oferta


Cerinte:

Requirements:

- University graduate
- Experience in coordinating teams
- Minimum 3 years of supervisory experience in a similar location is an advantage;
- Good communication skills;
- Organizational and planning skills;
- Decision-making and problem-solving skills.
- PC skills
- Driving licence



Responsabilitati:

- Organizing, directing, controlling and evaluating the operations of commercial partners;
- Overseeing the leasing of facility space and the development of marketing strategies;
- Planning, organizing and directing administrative services such as cleaning, maintenance, parking, safety inspections, security;
- Overseeing the maintenance and repair of machinery, equipment and electrical and mechanical systems;
- Preparing or overseeing the reports and statistics related to areas of responsibility.



Experienta minima : 3-5 ani

Aplica la aceasta oferta

21 aprilie 2009

Cariere Eureko Romania

Cariere

Bine ai venit pe site-ul Eureko Cariere!

Peste 230 de angajati si 1100 de colaboratori au ales oportunitatea unei cariere de succes si o cultura organizationala bazata pe valorile care ii reprezinta. In cadrul Eureko acordam o atentie deosebita echipei si fiecarui angajat in parte pentru ca doar prin profesionalismul echipei noastre oferim cele mai bune programe de asigurare clientilor nostri.

Daca esti pregatit sa-ti folosesti talentul si abilitatile in construirea unei cariere de succes, alege Eureko!

Cum sa ma alatur echipei Eureko?

Descopera oportunitatile de cariera din cadrul Eureko! Trimite-ne CV-ul tau la hr@eureko.ro

Daca CV-ul tau corespunde unui post disponibil, consultantul de resurse umane Eureko te va contacta pentru mai multe detalii.

Descrierea companiei

Eureko Romania, membra a grupului Eureko, este una din companiile de asigurari importante pe piata din Romania, care pune la dispozitia clientilor o gama variata de asigurari de viata, non-viata precum si de sanatate. Misiunea Eureko este de a asigura clientilor sai cele mai bune programe de asigurari, beneficiind de experienta unei echipe de profesionisti bine pregatiti.

Posturi disponibile pentru Compania de Pensii

Posturi disponibile pentru Compania de Asigurari

Cariere -- Web Design - Hosting, SEO, XHTML, CSS, PHP, AJAX, JavaScript :: Elite Media

Web Designer

adăugat de: Bilen Mujdaba la data de 06.11.2007 Departament: Design
CANDIDATUL IDEAL:

Candidatul ideal trebuie să fie creativ, dedicat, cu bun gust şi să fie pasionat de grafică.

De asemenea, candidatul va trebui să fie deschis către nou şi dornic de a învăţa mai multe în acest domeniu.

RESPONSABILITĂŢI / BENEFICII:

Descrierea Jobului:

Notă: Jobul se adresează persoanelor cu domiciliul în Constanţa, iar tipul acestuia este Full Time.

Căutăm un coleg pe postul de grafician web care se va ocupa în principal de proiecte web dar şi DTP.

Noul coleg trebuie să cunoască la un nivel mediu:
- Photoshop/Fireworks
- Corel/Illustrator


Noţiuni de bază de:
- XHTML - CSS - Flash

Prezintă avantaje:
- Grafică vectorială
- Accesibilitate web


Web Developer

adăugat de: Valentin Ivaşcu la data de 06.11.2007 Departament: Programare
CANDIDATUL IDEAL:

Candidatul ideal trebuie să aibe o fire creativă şi să fie pasionat de domeniul programării.

De asemenea, trebuie să dorească să înveţe mereu. Astfel în fiecare zi trebuie să îşi dedice un număr fix de ore pentru a învăţa lucruri noi şi pentru a experimenta noi tehnici de lucru.

RESPONSABILITĂŢI / BENEFICII:

Descrierea Jobului:

Notă: Jobul se adresează persoanelor cu domiciliul în Constanţa, iar tipul acestuia este Full Time.

Cautăm un coleg pe postul de programator, în principal pe proiecte tip site-uri şi aplicaţii web.

Noul coleg trebuie să cunoască la un nivel mediu:
- HTML
- CSS
- PHP
- MySQL

Prezintă avantaje:

- ActionScript
- JavaScript


Formular de angajare

Daca consideri ca te incadrezi in unul din posturile de mai sus sau crezi ca ne poti fi util, te rugam completeaza formularul de mai jos, iar un reprezentant al firmei noastre te va contacta intr-un timp cat mai scurt

Nume: Căsuţa nume trebuie să conţină cel puţin 3 caractere şi cel mult 50

Prenume: Căsuţa prenume trebuie să conţină cel puţin 3 caractere şi cel mult 50

Telefon: Căsuţa telefon trebuie să conţină cel puţin 6 caractere şi cel mult 20

Email: Vă rugăm completaţi căsuţa email

Job: Vă rugăm selectaţi jobul

CV: Vă rugăm alegeţi un format internaţional pentru trimiterea CV-ului

Cariere potrivite :: Horoscop


Alege Zodia Ta
Cariere potrivite » Berbec
Cariere potrivite » Berbec
Domenii de interes Orice provocare prezinta interes pentru tine, asa ca orice meserie care implica competitie, putere si pericole, te va interesa. In particular, t...
Cariere potrivite » Taur
Cariere potrivite » Taur
Domenii de interes Esti pasionata deseori de desen si pictura, asa ca arhitecura este un domeniu catre care ti-ar placea sa te orientezi. De asemenea, politica es...
Cariere potrivite » Gemeni
Cariere potrivite » Gemeni
Domenii de interes Orice are legatura cu comunicarea si cu relatiile sociale prezinta interes pentru tine. Iti place sa fii informata si mereu in miscare, iar pe ...
Cariere potrivite » Rac
Cariere potrivite » Rac
Domenii de interes Pentru tine este mai important sa ajuti oamenii si sa stii ca munca ta este utila pentru cineva, decat sa fie efectiv ceva provocator. In parti...
Cariere potrivite » Leu
Cariere potrivite » Leu
Domenii de interes Pentru tine este importanta notorietatea jobului pe care il ai. Vrei sa fii in centrul atentiei si vrei sa ai un job cat se poate de stralucito...
Cariere potrivite » Fecioara
Cariere potrivite » Fecioara
Domenii de interes Iti plac joburiile care implica libertate multa de miscare si in care poti sa lucrezi pe cont propriu, alocandu-ti si getionandu-ti singur resu...
Cariere potrivite » Balanta
Cariere potrivite » Balanta
Domenii de interes Iti place foarte mult sa intri in contact cu oameni cat mai diferiti, esti sociabila si diplomata si, prin urmare, jobul pe care il vei alege v...
Cariere potrivite » Scorpion
Cariere potrivite » Scorpion
Domenii de interes Scopul tau suprem este acela de a-ti atinge telurile si acestea sunt in generale legate de un post de conducere sau in orice caz de o cariera c...
Cariere potrivite » Sagetator
Cariere potrivite » Sagetator
Domenii de interes Iti place sa lucrezi independent, eventual sa ai propria ta afacere, pentru a nu te lovi de constrangeri sau reguli impuse de superiori. Ai nev...
Cariere potrivite » Capricorn
Cariere potrivite » Capricorn
Domenii de interes Iti place in mod deosebit sa coordonezi proiecte, sa realizezi strategii de marketing sau market-insight-uri. Esti o persoana conventionala, nu...
Cariere potrivite » Varsator
Cariere potrivite » Varsator
Domenii de interes Iti place sa fii informat si sa intri in contact cu oameni si idei noi. Cauti originalitatea si progresul din instinct si cauti de asemenea sa ...
Cariere potrivite » Pesti
Cariere potrivite » Pesti
Domenii de interes Esti foarte creativ si iti place sa iti pui in practica creativitatea, dar acest lucru nu il faci decat daca esti impins de la spate. Un post d..

CARIERE de SUCCES - Acum poti sa iti construiesti o cariera de succes!

13 REGULI DE AUR IN VANZĂRI

13 Reguli de aur

1. Cunostintele tale – Esti un profesionist?
Nu poti face performanta daca nu-ti cunosti produsele in cel mai mic amanunt. La fel cum nu poti convinge pe cineva de un lucru pe care nu-l cunosti. Trebuie sa sti TOTUL despre: produs, firma in care lucrezi, capacitate de livrare, capacitate de productie, punctele tari, punctele slabe, ofertele concurentei, noile tendinte etc. Oamenilor le place sa cumpere de la profesionisti, iar unul dintre motivele pentru care poti fi considerat un profesionist este ceea ce tu stii . Trebuie sa ai raspunsuri pentru orice intrebare ce ti s-ar putea pune!

2. Felul tau de a fi – Inspiri incredere?
Trebuie sa inspiri incredere. Increderea in tine, increderea in firma pe care o reprezinti, increderea in produs sunt punctele cheie in a convinge pe cineva. Oamenii se lasa convinsi de cei care sunt increzatori. Nimanui nu-i place sa cumpere de la cineva ce pare ca are ceva de ascuns. Nu exista o reteta a increderii. Lucrurile sunt destul de simple, ai sau nu incredere in tine. Daca nu ai, ar trebui sa-ti raspunzi la intrebarea: „de ce nu am incredere in mine?” Descopera motivele, afla cauzele si in acest fel vei inlatura si efectele!

3. Non verbalul si paraverbalul – Esti un maestru al comunicarii?
Non Verbalul si Paraverbalul sunt extrem de importante. Sunt cursuri pe aceasta tema si s-au scris tone de carti. Un lucru este cert: aceste lucruri conteaza! E greu sa-ti faci singur o autoanaliza. Ii poti ruga prietenii sau colegii tai sa-ti ofere un feedback sau poti folosi cea mai veche metoda de testare : oglinda. Aici regula de aur este ca nu exista nici o regula de aur. Anumite gesturi te pot dezavantaja, altele te pot avantaja. Daca ai la dispozitie o camera de filmat, inregistreaza-te. Vizioneaza apoi inregistrarea fara sonor. Ce exprima ea? Este unitara cu ceea ce ai spus? Mai pune pe cineva sa se uite la fel la inregistrare si pune-l apoi sa comenteze nonverbaulul tau si vei fi uimit de cate lucuri vei afla. La fel de important este si paraverbaul, modul cum tu vorbesti, cum accentuezi cuvintele, ce voce folosesti, ce ton, ce volum. Aceste lucruri conteaza. Incearca sa te automonitorizezi. Aici un scurt sfat: incearca sa folosesti ritmul de vorbire al partenreului. Daca el vorbeste prea repede si tu prea lent, va veti obosi reciproc. Si invers, daca el vorbeste mai incet si tu prea tare - din nou apare o bariera in comunicarea dintre voi. Este mult de discutat aici. Foloseste minim aceste sfaturi si va fi un plus (sunt sfaturi de baza) . Retine insa ca atunci cand ai in fata un auditoriu, 80% din ceea ce transmiti este Non Verbal si Paraverbal.

4. Ce ai de oferit – Te recomanda sau nu?
Va fi o lupta cu morile de vant sa vinzi produse proaste. Poti vinde o data, insa a doua oara nu va mai cumpara de la tine si fii sigur ca te va „anti-recomanda” ori de cate ori va avea ocazia. In afaceri trebuie sa cauti sa lucrezi permanet cu acel client, sa incasezi pe termen lung de la el. Daca nu crezi in produs sau nu il intelegi - nu incerca sa-l vinzi. Daca nu este bun si tu stii asta si totusi inseli cumparatorul... nu uita ca lumea este foarte mica, te vei mai intalni cu acel om. Etica te mentine in afaceri. Din nefericire, pentru proasta calitate tu, ca agent, nu ai solutii, ai numai o alternativa: schimba-ti locul de munca!

5. Atitudinea ta – Cat esti de disperat?
Cu cat vei fi mai disperat sa vinzi, cu atat clientii vor fugi mai mult de tine. Disperarea este suspecta si iti scade din prestanta. Trebuie sa gasesti echilibrul intre disperare si lipsa de modestie. Acest echilibru se numeste PARTENERIAT. Nu trebuie sa fi nici milog, nici agresiv, trebuie sa incerci constructia unui parteneriat.

6. Pozitionarea – Tu vinzi sau el cumpara?
Este foarte clar. Inainte de a vinde tu, el trebuie sa cumpere. Mai exact, trebuie sa pleci de la nevoia lui. Impreuna cu el sa afli de ce are nevoie, ce vrea el sa cumpere. Pleca de la nevoia lui si te va respecta. In cel mai rau caz, incerca sa-l faci tu constient de nevoile pe care le are. Este drept ca sunt si clienti mai dezorientati, pe acestia ii poti ajuta in discutie. Ghideaza tu discutia si convinge-l sa-ti spuna el “cu gurita lui” ca are nevoie de ceva. Abia cand l-ai convins ca are nevoie - incepi sa-i vinzi. Poti forta lucrurile, sa-i convingi ca are nevoie fara sa fie adevarat, insa nu te astepta ca a doua oara sa mai cumpere de la tine. Iti recomand insa sa fortezi nota numai atunci cand tu stii ca va fi fericit post achizitionare.

7. Orientare in teren – Esti in vizita la un potential client?
Sunt cursanti care uneori ma intreaba: „Si cum pot vinde cuiva care nu are nevoie?” Iar raspunsul meu este: E o pierdere de timp sa incerci sa convingi oamenii sa cumpere servicii de care nu au nevoie, este un castig pe termen scurt, insa pe termen lung asteapta-te sa ai de suferit din aceasta cauza. Cand incerci sa vinzi cuiva care nu are nevoie, esti un agent slab (fara suparare). Ce cauti tu acolo, la acel client ? Ar fi trebuit sa anticipezi ca nu are nevoie! A lua oamenii la rand si a incerca sa le vinzi in ideea ca poate gasesti pe cineva care are nevoie denota un slab management al vanzarilor. Identifica oamenii care au nevoie de de ceea ce vinzi tu. Cum ar fi sa merg intr-un sat uitat de lume si sa incerc sa vand apa plata, cand ei au apa foarte buna acolo ? As fi un agent slab! Cum ar fi sa merg la Fabrica Dacia si sa incerc sa le vand piese de schimb pentru Audi? Exemplele pot continua, insa cred ca s-a inteles ideea. Cand un om iti spune: „Chiar nu am nevoie!”, ar trebuie sa te gandesti mai bine mai bine la tine, la timpul tau pe care nu stii sa-l folosesti eficient. Probabil va spuneti in gand: „Dar agent adevarat este acele care vinde si cuiva care nu are nevoie!” Cu riscul de va supara, va spun ca acela nu este un bun agent. Poti face asta asa... „for fun”, pentru a-ti testa capacitatile, insa nu conduce la nimic bun. Daca vrei sa-ti testezi capacitatile, mergi la o multinationala care lucreaza cu concurenta ta si convinge-i sa lucreze cu tine. Atunci poti sa spui ca esti un agent adevarat. Un agent bun stie sa-si planifice vizitele, mergand doar la potentialii clienti. Potentialii clienti sunt acele persoane fizice sau juridice care pot fi interesate de ceea ce ai tu de oferit! Sfatul meu: Cauta-si potentiali clienti, nu victime! 

8. Timpul – Cat de grabit esti sa cedezi?
Cele mai intalnite replici in negociere sunt, probabil: „Pretul e prea mare!” sau „Am oferte mai bune!” Acesta este cel mai vechi truc folosit de cumparatori. In cele mai multe cazuri vor incerca sa te preseze. Greseala multor agenti este sa raspunda imediat acestei provocari. Se grabesc sa mai lase din pret, sa faca discounturi, fie doar sa spuna „”Ne intelegem noi...”.
Nu spune DA imediat! Acesta este singurul moment in care cumparatoul iti cere ceva in mod indirect, anume sa-i dai un pret mai mic. El asteapta un raspuns de la tine in acele momente. Nu discuta de acest lucru. Nu ceda fara sa ceri nimic la schimb si nici nu oferi in ideea ca va cumpara de la tine. Discuta ce vrea, cat vrea! Discuta de ce are pretul respectiv, prezinta-i beneficiile si avantajele. Abia apoi poti sa cedezi. Negocierea pretului se face la urma. Facand-o inainte pierzi enorm, pentru ca nu-ti mai ramane nimic de negociat. Poti negocia pretul, in functie de volum, de durata, de termenul de plata etc. Sfat: cand ti se cere sa faci un discount din primele momente, relaxeaza-te si incepe cu el o discutie normala, ca si cum nu ti-ar fi cerut acest lucru!

9. Imaginea ta – Daca ar vorbi ce ar spune?
Trebuie sa ai grija de tine. Atentie la imbracaminte! Multi agenti spun ca acest lucru nu conteaza. Ba conteaza si conteaza chiar foarte mult. Prima impresie se formeaza in primele cateva secunde. Nu te sfatuiesc sa te imbraci mereu la costum si cravata, insa fie ca ne place sau nu, modul in care ne imbracam conteaza. Poate o sa vi se para amuzant, insa aceasta se aplica pana si in regnul animal. Alegerea masculului de catre femela la fazani...este doar un exemplu. „Penajul tau” influenteaza! In plus dincolo de cum esti imbracat, mai conteaza si igiena, aspectul ingrijit. Aici nu cred ca este cazul sa intru in detalii.

10. Starea ta de spirit – Pesimist sau optimist?
Poti juca si rolul pesimistului in anumite situati, de pilda atunci cand expui in termeni de consecinte ce se poate intampla daca nu achizitioneaza de la tine. Cheia este insa optimismul! Oamenilor le place sa fie inconjurati de semeni pozitivi. Sigur are el destule probleme, fa-l sa simta ca ia o gura de aer cand te intalneste. Incerca sa faci astfel incat vizita ta sa nu-i creeze inca o problema. Fii optimist in ceea ce priveste afacerea lui, fii optimist in ceea ce priveste produsul tau si firma pe care o reprezinti. Fii optimist in ceea ce priveste lucrurile in general. Atentie, pastreaza-ti o doza de realism in tot acest optimism, altfel totul se poate intoarce impotriva ta! Nu rade nici prea mult! Daca-l faci sa zambeasca l-ai convins pe jumatate. Rasul dezarmeaza, tie iti place sa razi, oamenilor in general le place sa rada. Am gasit la un moment dat si explicatia data de fiziologie, cu substante care inunda creierul atunci cand omul rade. Pe scurt: il convingi mai usor daca-l faci sa rada si daca esti optimist!

11. Respectul – cine pe cine respecta?
Il respecti tu pe el, sau el pe tine. Probabil stii ca trebuie sa-l respecti. Elegant, trebuie sa ceri in schimb acelasi lucru. E conditia minima in afaceri. Poti sa te lasi calcat in picioare, sa fii umilit, insa nu te astepta sa mai ai si prestanta dupa. Aceasta regula cred ca tine de respectul de sine. Daca esti atat de disperat incat sa te lasi umilit, este fix alegerea ta. Ca sa citez un cursant de-al meu, pe care il admir si-l respect, lucrurile ar sta in felul urmator: Impune-ti respectul in fata clientului. Nu are nevoie de pres, are probabil unul la intrare in firma!

12. Oferta concurentei – Este buna sau rea?
Daca-i prea buna, nu-i de bine, ai mult de luptat! Daca-i proasta, fericirea ta! Ca procedura insa trebuie sa ai grija. Negociatorii neexperimentati ajung sa vorbeasca mai mult despre produsele concurentei decat despre ale lor. Mai exact, daca esti in stare, demonstreaza inainte de toate ca ce oferi tu este bun si incearca sa vorbesti cat mai putin de concurenta, cu atat mai putin de rau. Aparent te ajuta sa-i vorbesti de rau, practic nu-l convingi cu asta. In plus, oamenii au un altruism mai ciudat..s-ar putea sa intre in polemica cu tine si o sa incerce sa-i apere. Daca poti, evita folosind replici de genul: nu se pot compara, ceea ce ofer eu face cutare si cutare..etc. Aceasta e atitudinea potrivita!


13. Timpul si orientarea!
In primul rand, nu sta la client mai mult decat e necesar, nici mai putin. Cand ai terminat treaba, fa o incheiere frumoasa si nu astepta sa-ti spuna el ca are de lucru. Apoi cand spun, orientare...ma refer la flexibilitate. Poate ai tu o poezie de acasa, invatata bine, atentie insa la clientul tau, poate nu are chef de poezia ta. „Nasul” tau de negociator trebuie sa simta cand trebuie sa schimbi macazul, cand trebuie sa-l asculti si cand trebuie sa vorbesti. Prezinta alternative, fii creativ, fii inventiv, fii flexibil! E posibil sa ai o solutie pregatita pentru client, s-ar putea sa nu fie insa cea potrivita. Nu te chinui sa i-o bagi pe gat, ci incearca sa o adaptezi nevoii lui. Daca observi ca nu reusesti, incearca alta solutie, altfel te vei afunda si mai tare!


Sper ca aceste 13 Reguli de aur iti vor fi de folos. Poti sa le mai recitesti inca odata. Poti sa mai adaugi altele, poti sa le adaptezi stilului tau. Poti sa afli mai multe accesand programele noastre de negociere sau poti sa alegi varianta unui carti. Nu strica deloc ca din cand in cand sa-ti mai reamintesti ca fara bazele elementare toate tehnicile tale de negociere sunt inutile.

Parbrize : Parbrize auto

Parbrize : Parbrize auto: "SKODA OCTAVIA I Parbrize auto verzui cu parasolar 239"

17 aprilie 2009

Insotitoare de Zbor

Aplica la aceasta oferta
Firma : Delphy
Tipul ofertei: Full time
Oras(e): STRAINATATE
Domeniii: Turism / Hoteluri
Data introducerii: 14-04-2009

Cerinte:

- Persoane atractive sociabile, oreientate catre client
- Aspect fizic placut - Greutatea proportionala cu inaltimea
- Inaltime minim 1.60 m
- Cunostinte de limba engleza avansat
- Conditie fizica buna, inot obligatoriu



Responsabilitati:

1. Salariul min 1000 – 2500$ / luna – in functie de competente si experianta;
2. Postul este scutit de taxe;
3. Toti angajatii vor primi permis de munca si bilet de avion GRATUIT din partea angajatorului!;
4. Cazare si masa GRATUIT!
5. Contract de munca 100% legal;
6. Durata contractului: intre 1 si 2 ani (perioada de proba – 3 luni) cu posibilitate de prelungire;
7. Mediu de munca placut, intr-un colectiv dinamic si tanar!
8. Anagajatorul strain vine in Romania pentru interviul


Experienta minima : 1-2 ani

Aplica la aceasta oferta

Reprezentant vanzari profile si accesorii Ramplast Bacau

Aplica la aceasta oferta
Firma : Client Job Hunting Trade
Tipul ofertei: Full time
Oras(e): Bacau
Domeniii: Vanzari
Data introducerii: 14-04-2009

Cerinte:

Candidatul ideal va trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- studii tehnice superioare constituie avantaj ;
- experienta minim 1 an in vanzari;
- experienta minim 1 an in domeniul confectionarii sau distributiei de profile PVC constituie avantaj;
- disponibilitate pentru deplasari;
- flexibilitate, dinamism, tenacitate, capacitate de negociere;



Responsabilitati:

Persoana care va ocupa aceasta pozitie va avea, in principal, urmatoarele atributii:
- activitati de birou si deplasari in tara;
- acordarea de asistenta tehnica clientilor existenti;
- achizitionarea de noi clienti; dezvoltarea retelei de distributie;
- promovarea produselor pentru domeniul sistemelor de profile PVC.



Bonusuri:

Se ofera:
- oportunitatea lucrului intr-o echipa tanara si dinamica;
- posibilitatea dezvoltarii pe plan profesional;
- pachet salarial atractiv.



Experienta minima : 1-2 ani

Aplica la aceasta oferta

16 aprilie 2009

Shopping Mall Manager Central Plaza

Aplica la aceasta oferta
Firma : CIP SAVIN
Tipul ofertei: Full time
Oras(e): Bacau
Domeniii: Management / Consultanta Marketing Vanzari
Data introducerii: 15-04-2009

Cerinte:

Requirements:

- University graduate
- Experience in coordinating teams
- Minimum 3 years of supervisory experience in a similar location is an advantage;
- Good communication skills;
- Organizational and planning skills;
- Decision-making and problem-solving skills.
- PC skills
- Driving licence



Responsabilitati:

- Organizing, directing, controlling and evaluating the operations of commercial partners;
- Overseeing the leasing of facility space and the development of marketing strategies;
- Planning, organizing and directing administrative services such as cleaning, maintenance, parking, safety inspections, security;
- Overseeing the maintenance and repair of machinery, equipment and electrical and mechanical systems;
- Preparing or overseeing the reports and statistics related to areas of responsibility.



Experienta minima : 3-5 ani

Aplica la aceasta oferta

14 aprilie 2009

Şef de echipă cu calificare ISO:

Şef de echipă cu calificare ISO:

Sarcini:

  • Pregătirea şi montarea individuală, profesional corectă a conductelor de ţeavă şi a părţilor instalaţiilor după izometrii sau desene în timp corespunzător, măsurarea conductelor, realizarea de izometrii de mână
  • Lucrări în domeniul construcţiei conductelor de ţeavă
  • Lucrări după izometrii, desene, schiţe, indicaţiile întreprinderii precum şi după indicaţiile orale ale superiorilor
  • Montarea individuală, profesional corectă a cadrelor, conductelor de ţeavă şi a părţilor instalaţiilor după izometrie, desen sau indicaţie orală în timp corespunzător
  • Uneori se va lucra şi într-o poziţie incomodă a corpului combinată cu lucrări de ridicare şi purtare de greutăţi şi pe scară sau schele, în clădiri respectiv hale, precum şi în aer liber, parţial la înălţimi ridicate

Calificări:

  • Cunoştiinţe de limba germană sau engleză
  • Calificare încheiată în domeniul metalurgiei
  • Experienţă de muncă în construcţia industrială a conductelor de ţeavă, precum şi în confecţionarea şi montarea părţilor instalaţiilor
  • Competent în citirea izometriilor, a schemelor conductelor de ţeavă şi a instrumetaţiei precum şi a planurilor construcţiilor din ţeavă şi oţel
  • Lucrări după izometrii, desene, schiţe, indicaţii ale întreprinderii precum şi după indicaţiile orale ale superiorilor
  • Lucrări cu unelte de raglare, aparate de măsurare şi verificare, maşini de tăiere a ţevilor, maşini de frezat şi dispozitive de centrare
  • Treceri cu scris de mână în desene pentru realizarea documentelor ulterioare
  • Lucrări de verificare, de exemplu probe de presiune şi etanşeitate
  • Cunoştiinţe de sudură ( cusături WIG, cadre, sudură E)

Locul de muncă: Germania

Norma de muncă: Întreagă

Condiţii:

  • Cazare gratuită
  • Călătorii regulate acasă
  • Curs de limba germană
  • Asigurare medicală în străinătate
  • Persoană de contact pentru fiecare echipă

Dacă v-am trezit interesul trimiteţi-ne acum documentele dvs. pentru aplicare per E-Mail către D-na Andrea Baumann – Email: a.baumann@headway-personal.com

JOIN HP GRADUATE PROGRAM!


GREAT OPPORTUNITY TO START YOUR CAREER AS A JUNIOR SOFTWARE CONSULTANT!

JOIN HP GRADUATE PROGRAM!

  • 18 months Development Program
  • Opportunity to gain experience and exposure across HP's businesses
  • World class training including relevant professional qualifications, support and mentoring, all tailored to your needs.

Please apply directly or you can send your CV at: maria-cristina.neagoe@hp.com.

Job Description

Our team develops solutions based primarily on Microsoft platforms, Oracle and SAP.

The new Graduate will be focused on the development and customization of interfaces for these solutions, which will involve writing software in Java, ASP and .NET.

We are looking for pre/graduates with:

  • Graduate of Automation and Computers, Electronics and Electrical Engineering Faculty
  • Software specialization
  • Sound knowledge of C programming, ASP, Java,.NET
  • Data / applications modeling, modeling standards and design applications knowledge
  • Technical knowledge and background in IT products & services
  • Working experience in a team environment to design, develop, test and deliver technical software solutions would be a big plus
  • Problem solving abilities
  • A "can do" spirit
  • Experience/Abilities in maintaining strong working relationship and effective lines of communication with internal and external customers
  • Team player
  • Quality and Details oriented
  • Fast learner
  • Used & enjoy to work under time pressure
  • Fluent English



Applicants should be available to travel frequently in the country and abroad, according to the projects in progress.

If you feel comfortable with the above requirements please apply directly or send your CV at: maria-cristina.neagoe@hp.com.

Rihanna şi Chris Brown, protagoniştii unor înregistrări XXX Poze compromiţătoare ale Carlei Bruni au fost furate din casa fratelui fostului iubit


Rihanna şi Chris Brown, protagoniştii unor înregistrări XXX Poze compromiţătoare ale Carlei Bruni au fost furate din casa fratelui fostului iubit

Fotografii şi înregistrări video compromiţătoare cu Prima Doamnă a Franţei, Carla Bruni, de pe vremea când aceasta era fotomodel, ar putea apărea în presa de scandal.

Acestea au fost furate din casa fratelui unui fost iubit al Carlei Bruni. Tabloidul britanic "The Sun" scrie că hoţii au spart casa din Paris a bărbatului la sfârşitul săptămânii trecute. Fotografiile şi imaginile sunt din anii '90. Este vorba de o colecţie privată realizată pe vremea în care Carla Bruni avea o relaţie cu filosoful Raphael Enthoven, tatăl copilului ei.

Colectia de fotografii si filme, considerata "foarte intima", apartine trecutului, de pe vremea cand Carla Bruni avea o relatie cu filosoful Raphael Enthoven, cu care are un copil.

Carla si tatal lui Raphael au format un cuplu in anii '90, inainte ca aceasta sa il insele chiar cu fiul lui mai mare.

Nu se stie de ce albumele ajunsesera la fratele mai mic al lui Raphael, Julien, dar au fost furate din locuinta acestuia din Paris.

Hotii se pare ca stiau ce au de luat, pentru ca au plecat cu fotografii, o camera video plina cu imagini, fisiere video si documente dintr-un calculator, dupa cum spun sursele. Nimic altceva nu a disparut din apartament. Politistii cred ca fotografiile si imaginile ar putea sa fie vandute pentru bani buni.

Fotografii nud ale Carlei au mai fost publicate anul trecut, chiar inainte de vizita familiei Sarkozy in Anglia.


09 aprilie 2009

282 anunturi | Pagina 1 / 15 »

Locuri de munca disponibile

Titlu job Domeniu Localitatea Adaugat
1. Agent vanzari presales produse alimentare Moinesti-Comanesti Comert Bacau Onesti 2009-04-08
2. Inginer constructor Bloc-Bac Bacau Arhitectura / Design Bacau 2009-04-06
3. Sofer livrator Molkerei Bacau Transport / Logistica Bacau 2009-03-26
4. Lucrator Comercial perioada determinata 1 luna Comert Bacau 2009-03-23
5. JUNIOR BUYER Achizitii / Aprovizionare Bacau 2009-03-21
6. Reprezentant comercial tâmplarie PVC si aluminiu Inginerie Adjud Bacau Onesti 2009-03-20
7. Consultant Client Comert Bacau 2009-03-19
8. Sudori MIG MAG TIG Inginerie Bacau 2009-03-16
9. Inginer Instalatii relocare in Bacau Constructii / Amenajari Bacau Botosani 2009-03-13
10. UNIT MANAGER Asigurari Adjud Bacau Focsani 2009-03-11
11. CONSULTANT FINANCIAR Asigurari Bacau Focsani 2009-03-11
12. Munca in agricultura la cules de ciuperci in Marea Britanie Agricultura, pescuit, silvicultura Bacau Botosani 2009-04-09
13. Inginer Vanzari ENVIROTRONIC Inginerie BUCURESTI Iasi 2009-04-09
14. Area Sales Manager - FRESH FOOD, Bacau Achizitii / Aprovizionare Adjud Bacau Onesti 2009-04-09
15. OPERATOR CALCULATOR ( facturare ) Achizitii / Aprovizionare Adjud Bacau Onesti 2009-04-09
16. A.S.M.Bacau si Iasi IFANTIS ROMANIA S.A. Comert Adjud Bacau Iasi 2009-04-09
17. Reprezentant(a) vanzari perdele si draperii Arhitectura / Design Adjud Bacau Onesti 2009-04-09
18. Reprezentant Zonal Vanzari - Termo-hidro-sanitare, Bacau Comert Adjud Azuga Onesti 2009-04-09
19. Coordonator lucrari Altele Adjud Bacau Onesti 2009-04-09
20. Manager de Dezvoltare - Iasi, Buzau, Focsani, Piatra Neamt Banci Buzau Focsani 2009-04-09

282 anunturi | Pagina 1 / 15 »

Social Media Management Tools

Etichete

Locuri de munca in Bacau (9) Bacau (8) Codul Muncii (6) Locuri de munca (6) Piatra Neamt (6) Manager (5) Iasi (4) guvern (4) salariu (4) DEICHMANN (3) Electrician auto (3) REVISAL (3) Sef Departament (3) Suceava (3) Vanzari (3) angajati (3) evialis (3) loc munca (3) salarii (3) 341 locuri de munca in Bacau (2) ACCOUNT (2) AGENT VANZARI (FMCG) (2) Agricultura (2) Angajatori de top (2) Asistent (2) Baia Mare (2) Botosani (2) Brasov (2) CARIERA (2) CV (2) Cariere Arabesque (2) Carrefour (2) Central Plaza (2) Consilier (2) Consilieri Vanzari directe Vodafone Bacau (2) Consultant Vanzari Directe dealer Vodafone (2) Craiova (2) Director (2) Director Agentie de Turism Bacau (2) Director Magazin (2) EJOBS (2) EUREKO (2) FREY WILLE (2) Focsani (2) Guyomarc`h (2) HR (2) Head Hunting (2) Industrial Valves Bacau (2) Job Hunting Trade (2) Jobs for Romanian doctors in Germany (2) LUCRATOR COMERCIAL MAGAZIN JUCARII CENTRAL PLAZA (2) Locurile de munca vacante in judetul Bacau (2) MANAGER CENTRU AUTO (2) MICROSOFT ROMANIA (2) Mariana Câmpeanu (2) Matt Harding (2) Mecanici. tinichigii (2) Medici Specialisti (2) Motivatia (2) Nutritie Animala (2) OPTOMETRIST (2) Operator Facturare (2) PLANT LOGISTIC DIRECTOR (2) Parlamentul European (2) Psihomed (2) ROMANIA (2) Responsabil (2) Roman (2) Salariul minim brut (2) Scientists and engineers (2) Shopping Mall Manager (2) Specialist (2) Specialist recrutare (2) Strainatate (2) Sulfina Barbu (2) The Job (2) Vodafone (2) angajator (2) codul muncii 2011 (2) concediu crestere copil (2) concediu de lauzie (2) concediul de maternitate (2) contributii sociale (2) cor (2) fabrica (2) facebook (2) joburi (2) lege (2) ministerul Muncii (2) pensie (2) piata muncii (2) romani (2) secretara (2) si (2) vopsitori (2) zonal (2) şomeri (2) "Martor Ocular" (1) #locuridemunca #locuridemuncabacau #bacau #munca #locurivacante #jobhuntingtrade #headhunting #recrutare #recrutareonline #jobsbacau (1) (Concesiune) auto (1) (Offshoring) (m/f) (1) * Gheorghe Pogea (1) * someri studii superioare (1) - Bored At Work_ a video from Biertijd_ Biertijd_com_ Work_ Bored_ Network_ Down (1) - HYPERMARKET (1) 10 pasi catre un entuziasm electrizant (1) 100 Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi (1) 128 anunturi | Pagina 1 / 7 » (1) 136 anunturi (1) 16.06.2016 (1) 2 milioane de someri in UK / Jobless total nears two million (1) 242315 (1) 25 Jobs Pay $25 an Hour (1) 26 joburi care ti se potrivesc (1) 28 anunturi | Pagina 1 / 2 » (1) 29 septembrie 2008 (1) 33 anunturi | Pagina 1 / 2 » (1) 38 anunturi | Pagina 1 / 2 » (1) 3D animator (1) 4-7 Februarie 2010 - Virtual Job Fair (1) 48 de ore (1) 5 Best Temporary Jobs (1) 5% pentru angajat (1) 6 months contract – 1000 Euros Per month (1) 68 anunturi (1) A fi sau a nu fi... PFA (1) A lucra sau nu in strainatate? (1) A.J.O.F.M. Bacau (1) ACCOUNTANT (1) ACTE NECESARE (1) ACTE NECESARE INFIINTARE ASOCIATIE ( ORGANIZATIE NON-GUVERNAMENTALA - ) (1) ACTE NECESARE INFIINTARE FUNDATIE (1) ACTE NECESARE INFIINTARE PERSOANA FIZICA AUTORIZATA / INTREPRINDERE (1) ACTIVE POWER SOLUTIONS (1) AFLATE ÎN EVIDENŢA A.J.O.F.M. BACAU (1) AGENT COLECTARE DIRECTA DEBITE (FIELD COLLECTOR) (1) AGENT DE LIVRARE AUTOVEHICULE PEUGEOT (1) AGENT VANZARI - colaborator (1) AGENT VANZARI dealer MCA (1) AGENTI PUBLICITATE ZIAR STRADA MARE BACAU (1) ANEVAR (1) ANGAJAM PERSONAL PENTRU AMENAJARI INTERIOARE (1) ANOFM locuri munca (1) ANOFM ofera 5.813 locuri de munca vacante in saptamana 15 - 21 ianuarie 2010 (1) ANOMF (1) AR (1) ASISTENT INFO DESK (1) ASISTENTĂ - CORECTOR (1) ASM (1) Abilitati (1) Abilităţi personale (cod 090) azcursuri brand personal Bucureşti comunicare ţinută (1) Adevarul (1) Adeverinta Medicala (1) Adjunct Sef Raion Produse Alimentare/ Nealimentare (1) Administrative Assistant SC EPITOME SRL (1) Advertising (1) Află despre Vodafone Internship (1) After-Sales Engineer (1) Agent (1) Agent Check-in Blue Air (1) Agent Comercial (1) Agent Paza (1) Agent de marketing (1) Agent de marketing Radio Radical FM Bacau (1) Agent vanzari Moldova (1) Agent vanzari contracte service (1) Agent vanzari dealer tamplarie (1) Agricola (1) Ai ramas fara job? Ia-o de la capat in 10 pasi (1) Al doilea supermarket BILLA in Bacau (1) Alerta (1) Alerta job lunara www.jobsbacau.ro (1) AltivTherm (1) Ambasada Britanica (1) Analist Operator Baze de Date (1) Andrei Alexandrescu (1) Angajati infideli (1) Angajatori nepasatori (1) Angajaţii (1) Animator (1) Anti Spam (1) Aplast (1) Aprovizionare (1) Area Sales Executives (1) Area Sales Manager (1) Area Sales Manger (1) Area Sales Supervisor (1) Arhitect / Arhitect stagiar (1) Ascenta (1) Asistent Support IT (1) Asistent manager (1) Asistent tehnic / administrativ (1) Asistent(a) la domiciliul pacientului (1) Asistenta medicala (1) Asistenta medicala clinica oftalmologica (1) Asistenti medicali generalisti (1) Auchan (1) Australia Advertises (1) Automobile (1) BAUMAX (1) BC (1) BN (1) BRAT (1) BV (1) Bacalaureat 2008 Bacau (1) Bacau 208 locuri de munca noi (1) Bacau/Neamt (1) Banca Comerciala Romana SA (1) Bancomate in orasul Bacau (1) Belgia si Medici de Familie (1) Bershka (1) Best Careers 2009 (1) Best of Digg Daily (1) Billa la Bacau (1) Black List Online (1) Branch (1) Brand Manager (1) Brand Manager Sofiaman (1) Brazyn Life (1) Braşov (1) British American Tobacco (1) British Embassy (1) Broker Imobiliar RE/MAX (1) Bruxelles (1) Bucatar (1) Bucatar Portile Ocnei (1) Bucatar Restaurant Bar (1) Bucharest (1) Bucuresti (1) Bucuresti TENARISSILCOTUB (1) Bucureşti (1) Budget (1) Bulgaria - hotel Melia Grand Hermitage 5* (1) Burse pentru romi (1) Buzau (1) CALL (1) CARIERE MEGAPROFIL (1) CAS de 10 (1) CASIERI / E (1) CATALOG FIRME (1) CATO ramp Supervisor ATCO Frontec Europe Ltd (1) CE MESERII SE CAUTA IN 2009 (1) CE ridicare restrictii romani (1) CENTER (1) CLUB ZEBRA (1) COBALT IT (1) CONBAC (1) CONSILIER CLIENTI SERVICE AUTO (1) CONSILIER VANZARI (1) CONSILIER VANZARI FOTO GSM (1) CONSILIER VANZARI SHOWROOM - BUCURESTI (1) CONSILIERE: Să lucrez sau să mă înscriu la master? (1) CONSILIERI FINANCIARI ASIGURARI REFORMA IN SANATATE (1) CONSULTANT ASIGURARI DE VIATA (1) CONSULTANT FONDURI EUROPENE (1) CONSULTANT VANZARE SERVICII TELEFONIE MOBILA (1) CONSULTANT VANZARI (1) CONSULTANTI VANZARI - Roman (1) CONTABIL FABRICA MOLID SUCEAVA (1) CONTUL MEU (1) COORDONATOR (1) COORDONATOR REGIONAL (1) CS (1) CV European (1) CV abilitati (1) CVO Group (1) CVO Recruitment (1) Cafea cu Lapte (1) Camerista apartamente regim hotelier (1) Campanie (1) Campionat de Sah in Bacau (1) Career Race (1) Cariera Tabco-Campofrio (1) Cariere (1) Cariere ALTEX (1) Cariere Actavis (1) Carlei Bruni (1) Casa Agronomului Bacau (1) Casier (1) Casino (1) Castiga un Play Station (1) Castigatorul concursului de pe BestJobs.ro (1) Cat de ambitios esti ? (1) Cate minute poate dansa un manager de HR pe muzica latino? (1) Ce acte NU se inregistreaza in Revisal (1) Ce faci cu jobul cand te decizi sa ai un copil? (1) Cel mai mare pericol in HR: sa-ti plece consultantii (1) Central Plaza Mall Bacau (1) Chris Brown (1) Client (1) Cluj (1) Cluj Napoca (1) Coca Cola (1) Coduri postale (1) Comisia Europeana (1) Comunicare persuasiva (1) Comunicarea nonverbala (1) Concursuri Online (1) Conditii de acordare concediul de maternitate (1) Conductor arhitect (1) Consilier Vanzari Optica Medicala (1) Consilier Vocational (1) Consilier financiar asigurari (1) Consilier receptie service tinichigerie/vopsitorie (1) Constanta (1) Constatare amiabilă în caz de accident (1) Consultant Clienti materiale de constructie (1) Consultant Vanzari Directe dealer Vodafone Bacau/Neamt (1) Consultant Vanzari Lenjerie Frantuzeasca (1) Consultant Vanzari Piese si Accesorii Auto (1) Consultant vanzari ING Office (1) Consultant vanzari proiecte Bacau (1) Contabil (1) Contabil Sef perioada determinata (1) Content (1) Contractul de Munca inceteaza fara preaviz in Perioada de Proba (1) Coordonator Birou Financiar Contabilitate (1) Cosmote preia Zapp (1) Covasna (1) Cozonacul de 5000 de Euro (1) Crin Antonescu | Cine este Crin Antonescu? (1) Criteriile de evaluare (1) Criza forţei de muncă (1) Cum ai rezolvat un conflict ? (1) Cum sa faci din vanzare mai mult decat “o intamplare” (1) Cum sa faci fata problemelor salariale (1) Cum sa faci o scrisOARE de intentie (1) Cum sa vinzi clientilor dificili (1) Curriculum Vitae (1) Curs de Formator autorizat CNFPA (1) DANONE (1) DESIGNER (1) DHL România (1) DICTIONAR HR (1) DIRECTOR FILIALA IASI (1) DIRECTOR MAGAZIN SUCEAVA (1) DIRECTOR OF SECURITY (1) DIRECTOR REGIONAL DE VÂNZĂRI – zona MOLDOVA (1) DIRECTOR REGIONAL VANZARI - Constanta Bacau (1) DIRECTOR ZONAL (VANZARI) IKB Leasing (1) DIVERTA (1) Data Centre (1) Dedeman (1) Delia Burnham (1) Dentotal (1) Departamentul de HR multifunctional (1) Depeche Mode (1) Deschiderea Hypermaket Real in Bacau (1) Desteptarea - editie online (1) Developer/ Programator SAP (1) Digi International (1) Digital job (1) Director The Centre for the Development of Enterprise (1) Director Comercial (1) Director Financiar (CFO) (1) Director Productie Alison Hayes Romania (1) Director Vanzari Auto (1) Director Vanzari in Tamplarie PVC (1) Director de Filiala (1) Director de magazin (1) Director general adjunct (gradul AD15) in Bruxelles (COM/2009/10162) (1) Director vanzari zonal (1) Directorate Planning and Budgeting (1) Directorul de Resurse Umane (1) După 1 iulie începe restituirea taxei auto (1) Dynamic Selling Group (1) ECDL (1) ELECTRICE (1) ELIT Romania Piese Auto Originale SRL (1) ERAPIA DE CUPLU (1) EVALUATOR (1) EXPERT (1) EXPORT (1) Eastern (1) Eblinger (1) Echipa RCS RDS (1) EcoKit (1) Economist - Contabil (1) Economist(a) (1) Electromecanic service scule electrice (1) Elevii care au dorinta_ pot gasi loc de munca la Microsoft (1) Emil Boc (1) Energy Environmental Officer (1) Engineer (1) Eures ofera gratuit locuri de munca (1) Euro (1) EuroEconomistJobs (1) Euromob (1) Europass (1) Europe (1) European Patent (1) European Patent Office (1) Executive Chef (1) Exit Interview (1) Eşti şomer şi cauţi o slujbă? (1) FARMACIE (1) FARMACIST (1) FARMACIST SEF (1) FEROM TRADING SRL (1) FIELD SERVICE ENGINEER (1) FILEMI COM (1) FM GROUP (1) FMCG (1) FORMATOR Formare profesionala (1) FORMULAR DE CALCUL (1) FORMULAR DE CALCUL ON-LINE V1.90 (1) FUNDATIA DUMBRAVA MINUNATA (1) Facultate (1) Farmacii Bacau (1) Femei de cariera (1) Fernando de la Caransebes (1) Field Key Accounts Representative Bacau - perioada determinata Kraft Foods Romania SA (1) Field Key Accounts Representative Bacau - perioada determinata Kraft Foods Romania SA Bacau (1) Fii delegat de tineret la Natiunile Unite (1) Finance Analysts (1) Firefighter (1) Firmele de HR din Romania (1) Fix Studio (1) Flamingo Jobs (1) Fluctuatia fara precedent de pe piata fortei de munca este ca o furtuna cauzata de cresterea economica (1) Food and Beverage Manager Restaurant & Pub (1) Frizer / Manichiurista (1) GJ (1) GLOBAL TRAINEE - INGINER DEBUTANT (1) GMS WOOD INVEST SRL (1) GRAFICIAN (1) GTS SOLUTION (1) Galati (1) General Job Stuff (1) General Manager (1) George Bernard Shaw (1) Germanos Telecom Romania (1) Gestionar (1) Gestionar ajutor (1) Gestionar depozit materiale de constructii (1) Gestionar logistica (1) Gesturile (1) Get a Job (1) Gherasim (1) Ghid de vanzare a locuintei pe timp de criza; (1) GmbH (1) Google (1) Grupul KRUK S.A. (1) Guvernanta apartamente regim hotelier (1) Guvernul a aprobat a patra rectificare bugetară din acest an DESTINATAR: Nume: Email: EXPEDITOR: Nume: Email: (1) HD (1) HG nr. 37/2010 - modificarea si completarea HG nr. 161/2006 privind intocmirea si completarea (1) HOTEL DE 5 * RECRUTEAZA PERSONAL Doha(Qatar) (1) HP (1) HR Specialist (1) HR Specialist - Nokia Romania (1) HR Specialist Bacau (1) HR officers (1) Hair stylist (1) Hard Discount (1) Health care Assistants (1) Hewlett Packard (1) Holcim (1) Horoscop (1) Horoscopul zilei Horoscopul saptamanii Horoscopul lunii Horoscopul anului Retro-scop (1) Hotel Perla Slanic Moldova (1) How to Prepare for a Face-to-Face Job Interview (1) Human Resources Generalist (1) Hypermarket Bacau (1) IMM (1) IMPORT (1) INFIINTARE SOCIETATE COMERCIALA (1) INGINER CONSTRUCTOR DRUMURI SI PODURI (1) INGINER DEVIZIER TEREN ZONA VRANCEA (1) INGINER PRODUCTIE (1) INGINERI in cadrul companiei RENAULT TECHNOLOGIE ROUMANIE (1) INSPECTOR PROTECTIA MUNCII / PSI (cod ref. PM –BC) Real Bacau (1) INSTRUCTOR COMERCIAL CEE/ TARILE DIN ZONA BALCANICA (cu precadere) COMPETENTIA (1) INTERAMERICAN (1) IQ TEST (1) IS (1) IT Consultant (1) IT JOBS in CANADA (1) ITALIANA (1) IVECO (1) Industrial (1) Industrial Valves (1) Infirmier Fundatia Dumbrava Minunata (1) Inginer Absolvent SSAB AG (1) Inginer Constructii Civile (1) Inginer Constructor Focsani Mall Plaza (1) Inginer Industrial (1) Inginer Vanzari Bacau Direct-Line Inox (1) Inginer devizier (1) Inginer mecanic (1) Inginer/Tehnician Service Utilaje Agricole John Deere (1) Ingineri proiectanti tipare textile (1) Ingineri vanzari - Bacau (1) Inginerie (1) Insotitoare de Zbor (1) Insotitori sofer (1) Inspector / Agent de asigurare (1) Inspector Securitate Bacau (1) Inspector de asigurari / Agent de asigurari (1) Instalari (1) Instruiţi (1) Instruiţi pentru o slujbă mai sigură (1) Intalnire Business Networking (1) Intelepciuni (1) Interior designer (1) International Recruitment Company (1) Internship (1) Internship Resurse Umane (1) Interview questions (1) Iulius Mall (1) Iulius Mall Suceava (1) JP Morgan Chase (1) Job Description (1) Job Hunting Trade Bacau (1) Job Interview (1) Job Opportunity (1) Jobs Will the Stimulus Create (1) Joburi noi pentru tine: (1) Junior Talent (1) KAUFLAND ROMANIA (1) KEY ACCOUNT MANAGER BACAU Valenco Impex Bacau (1) Key Account Manager (1) LIDL (1) LIDL ROMANIA (1) LOC DE MUNCA IN BACAU (1) LOCURILE DE MUNCĂ VACANTE (1) LUCRATOR COMERCIAL BIROTICA - CONTRACT DETERMINAT o luna (1) Legea unica (1) Legi (1) Legislatia Muncii (1) Leroy Merlin (1) Lista amenzilor (1) Locuri de munca pentru Rromi (1) Lonne (1) Lucrator Comercial (1) Lucrator comercial Leroy Merlin (1) Ludino (1) Lufthansa (1) Lufthansa/Swiss Air Customer Consultant (1) MARKETING SALES MANAGER (1) MARKETING ASSISTANT (1) MAZDA (1) MEDIASTEL (1) MEDICAMENTE GENERICE (1) MERCHANDISER / PROMOTER / HOSTESS (1) METRO Cash Carry Romania SRL (1) MM (1) MODEL CV sef autobaza (1) MS (1) MUNCITORI CALIFICATI SI NECALIFICATI IN PORTUGALIA (1) MXXL 24 AH (1) Magazin (1) Magazinul Progresiv (1) Management Trainee Programme (1) Management Trainee Programme Hudson (1) Managementul timpului si al prioritatilor (1) Manager After Sales (1) Manager Zona - MOLDOVA (1) Manager de grup financiar (1) Managing Emotional Fallout After Losing a Job (1) Manipulant Fidelio Moinesti (1) Marea Britanie restrictii munca (1) Marian Sârbu (1) Marketer (1) Massimo Dutti (1) Materiale (1) Mecanic Auto (1) Mecanic Auto Debutant (1) Mecanic Mentenanta/Intretinere (1) Mecanici (1) Medici rezidenti (1) Menajeră (1) Mercedes (1) Merchandiser (1) Merchandiser retail (1) Metro Cash; Romania Human Resources Generalist (1) Mic.ro (1) Michael Jackson (1) Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (1) Miracole (1) Mircea Geoana Biografie (1) Mircea Geoana angajeaza (1) Misiunea Euro GSM (1) Moda Retail (1) Model CV administrator (1) Model contract de voluntariat (1) Moldoglass (1) Molkerei (1) Montator tamplarie (1) Mugur Isarescu (1) Multe din concedierile planificate pentru 2009 au fost anulate (1) Munca in Strainatate Noutati Piata Muncii Proceduri standard Programe Proiecte Protectie Drepturi Relatii Internationale Somer Statistica (1) Muncitor Polivalent Fundatia Dumbrava Minunata (1) Muncitor polivalent (1) Myjob (1) Mystery Shooper (1) NEBOISA GRUP (1) NEGOCIERE (1) NOMENCLATOR DE MESERII (1) NORME METODOLOGICE DE UTILIZARE A FORMULARELOR E - ORDIN CNAS NR. 592 DIN 26 AUGUST 2008 (1) NT (1) NetJobs (1) New Job (1) New Media Assistant (1) Notari publici bacau (1) Noul Model al Contractului Individual de Munca (1) OFERTE LOCURI DE MUNCĂ (1) OHLALA INTERNATIONAL (1) OM nr.8/2009 (1) OMV Global Solutions (1) ONE Shopping Center si Carrefour in Bacau (1) ONU economie (1) ONU piata muncii (1) OPERATOR CALCULATOR SAP (COD SAP WE) KAUFLAND ROMANIA (1) OPERATORE (1) ORATORICA (1) ORDIN CNAS (1) OUG 111/2010 (1) OUG 158/2005 (1) Office (1) Officer (1) Oficii postale in orasul Bacau (1) Operational Marketing Specialist (1) Operator linie de vopsit prin pulverizare (1) Operator productie publicitara (1) Operatori (1) Optica Medicala (1) Opticlass Inc (1) Oradea (1) Orange (1) Orange eMAG (1) Ordin nr. 430 din 11/05/2010 (1) Ordinul comun al ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 43/8/2016 (1) Ospatar Green Club (1) Oysho (1) PERSONAL HOTELIER FEMININ IN GRECIA (1) PERSUASIUNE (1) PFA (1) PROFESOR/TRAINER CU CALIFICARE DE FORMATOR (1) PROFILUL DE PERSONALITATE (1) PROGRAMUL NEGOCIATORUL (1) PROIECT CONTRACT-CADRU PE 2009 (1) PROJECT MANAGER CONSTRUCTII (1) PRORED (1) PSIHOLOGIE PRACTICA (1) PUBLIC JOB (1) Paradoxul (1) Patinoarul Gepex Park (1) Pe locuri (1) Pensie anticipata doar de la fonduri facultative (1) Pepsi Americas (QAB) pepsi (1) Personal hotelier (1) Personalul (1) Pharmaceuticals (1) Piatra (1) Piatra Neamt Takko Fashion International Srl (1) Piraeus Bank (1) Pitesti (1) Pizza la domiciliu bacau (1) Ploiesti (1) Porsche Leasing (1) Portile Ocnei (1) Prelungirea contractului individual de munca (1) Preşedintele Băsescu l-a suspendat din funcţie pe ministrul muncii Paul Păcuraru (1) Prima Casa (1) Prima Casă Normele (1) Pro Decor (1) Production Unit Manager (1) Prodvinalco (1) Programator PHP/MySQL (1) Programul de 10 ore/zi din activitatea de constructii nu se utilizeaza la calcularea pensiei (1) Proiectant (1) Proiectant mecanic strainatate (1) Project managerii (1) Property researcher (1) Protect (1) Public Relation Manager SC EPITOME SRL Toate orasele (1) Pull and Bear (1) REAL (1) RENAULT (1) REPREZENTANT COMERCIAL (1) REPREZENTANT DE VANZARI VEHICULE COMERCIALE Cybernet Auto Center (1) REPREZENTANT FM GROUP FM GROUP (1) REPREZENTANT TEHNIC SI DE VANZARE (1) REPREZENTANT VINZARI - JUDETELE SV (1) REPREZENTANT VÂNZARI / AREA SALES MANAGER Bayer SRL (1) REPREZENTANTI MEDICALI SI AGENTI COMERCIALI (1) RESPONSABIL DEPOZIT PIESE AUTO (1) REVISAL intra in vigoare la 1 august 2011 (1) RIVIERE CONSULTING (1) ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY (1) ROUMANIE (1) Radical FM Bacau (1) Ramplast Bacau (1) Recceptioner Auto (1) Receptioner apartamente regim hotelier (1) Receptionera (1) Receptionera Salon Infrumusetare (1) Recruiter(s) - Human (1) Recruitment Selection Internship - Zalau TENARISSILCOTUB (1) Recruteurs (1) Referent asigurarea calitatii automotive (1) Regulamentul Intern (1) Regulatory Specialist Pharma (1) Relatia de Cuplu (1) Relationship (1) Religia obligatorie şi şcoală până la majorat (1) Remat Brasov (1) Reprezentant (1) Reprezentant FEDERICO MAHORA (1) Reprezentant Medical (1) Reprezentant Medical Expand Health (1) Reprezentant Medical Krka (1) Reprezentant Regional de Vanzari (1) Reprezentant Vanzari (1) Reprezentant Vanzari - Soft medical (1) Reprezentant Vanzari B2B TELEKOM (1) Reprezentant Vanzari Bacau (1) Reprezentant Vanzari Ramplast Bacau (1) Reprezentant Vanzari Zonal Nutritie Animala (1) Reprezentant Vanzari limba maghiara (1) Reprezentant tehnic vanzari Parker Store (1) Reprezentant vanzari Romania Bulgaria (1) Reprezentant zonal (1) Reprezentant zonal de vanzari (1) Reprezentant zonal robinete industriale‏ (1) Resources (1) Responsabil Comercial EcoKit (1) Responsabil de marketing (1) Responsabil intretinere si reparatii (1) Responsabil logistica Tiriac Auto (1) Responsabil punct de lucru (1) Resurse umane / Cariera Vasion (1) Retail (1) ReviewJournal (1) Rihanna (1) Romstal (1) Romstal Leasing (1) Rovana Plumb (1) Roviniete (1) Roviniete.ro (1) SALES ASSISTANT (1) SALES MANAGER ROMANIA (1) SALES SUPPORT – ENGLISH SPEAKERS (1) SATI (1) SB (1) SEF BIROU IT (1) SEF DE MAGAZIN BACAU (1) SEF DEPARTAMENT (cod ref. SD – BC) Real (1) SEF MAGAZIN (1) SEF MAGAZIN CIP-SAVIN PIATRA NEAMT (1) SEF RAION ( GRF ) KAUFLAND ROMANIA (1) SENIOR BRIDGE ENGINEER (1) SENIOR QUALITY ASSURANCE ENGINEER (1) SENIOR RESIDENT ENGINEER / SENIOR QUANTITY ENGINEER (1) SENIOR ROAD INSPECTOR (1) SENIOR SYSTEM OR NETWORK ADMINISTRATOR (1) SHOP MANAGER (1) SKODA OCTAVIA 2002 (1) SM (1) SOFERI PROFESIONISTI (1) SPIRALEI INFERNALE (1) Salariile (1) Sales Agent - Persoane Fizice RBS Bank Romania S.A. (1) Sales Consultant Konica Minolta Business Solutions Romania (1) Sales Manager (1) Sales Managers (1) Sales Merchandisers EO Retail (1) Sales Representatives (1) Sales representative backoffice (1) Salon Infrumusetare (1) Salut (1) Salvamari la piscine in Spania (1) Sands Advertising (1) Sarbatori fericite si La Multi Ani de la Job Hunting Trade Bacau – www.jobsbacau.ro (1) Schweißer WIG / MAG (1) Scoala de Ghizi (1) Scrisoarea unui om batjocorit la interviu (1) Sef (1) Sef Atelier - Service tinichigerie/vopsitorie (1) Sef Departament METRO Cash Carry Romania SRL (1) Sef Raion (1) Sef Sectie Tamplarie PVC (1) Sef de tura Automotive (1) Sef departament vanzari (1) Sef productie (1) Senior Sales Consultant (1) Senior VoIP Telecom Engineer (1) Server Platforms Engineering (1) Service engineer Bacau Konica Minolta Business Solutions Romania (1) Service engineer Konica Minolta (1) Shop Dunhill (1) Show Director (1) ShowTime (1) Siemens IT Solutions and Services (1) Sleight of Mouth (1) Slujba studentiei iti aduce bani si cariera (1) Sofer platforma (1) Sofer platforma dealer auto (1) Soferi Internationali (1) Soferi comunitate (1) Soferi distributie (1) Sofiaman (1) Software Developer (1) Software Engineer zona Brasov STABIPLAN (1) Solvay (1) Specialist Resurse Umane Suceava (1) Specialist devize Tiriac Auto (1) Specialist marketing Industrial Valves Bacau (1) Specialist ofertare Pap Construct (1) Specialist recrutare part time (1) Stagii de practică la Banca Mondială (1) Stand up comedy (1) Star Foods (1) Stewardesa (1) Stilglass (1) Stradivarius (1) Strategia pentru ocuparea forţei de muncă şi creştere economică (1) Studenţi (1) Studiul de Audienţă şi Trafic Internet (1) Sucursala (1) Super Oferta _Asistenti Medicali in Strainatate-1700 Euro (1) Support (1) Support Manager (1) Săptămâna de lucru (1) TARG DE JOB-URI (1) TARG JOBURI ANGLIA - FARA COMISION (1) TEAM LEADER (1) TECHNOLOGIE (1) TELESALES (1) TELESALES CONSULTANT DEALER VODAFONE BACAU (1) TERITORIAL (1) TINTITI (1) TITLURI ZIARE (1) TV Plasma Panasonic TX-P50VT20 NeoPDP (1) Tamplari Universali (1) Targul online HiPo.ro (1) Taxi bacau (1) Teambuilding de 1000 de euro (1) Tehnic (1) Tehnica piciorului in usa (1) Tehnician proiectant (1) Tele-Sales Manager (1) TeleMedia InteracTV LLC (1) Teradata Corporation (1) Test (1) Testul Celor 4 Usi (1) The End of Choice Imnul turistic al Romaniei (1) Tichetele de masa si cele cadou ar putea fi impozitate (1) Timisoara (1) Tips for a Successful Phone Interview (1) Tirgu-Mures (1) Titrari.Ro :: .. :: Subtitrari.Ro :: .. (1) Toate joburile (4649) | Joburi in strainatate (254) (1) Toate joburile (5652) | Joburi in strainatate (259) (1) Toate orasele (1) TraMedica (1) Traducatorul de Joburi (1) Trainer (1) Transport Aerian (1) Trendo (1) Trendo Automobile (1) Târgul Anual de Locuri de Muncă Pentru Studenţi şi Tineri Absolvenţi (1) Télésonique (1) UNSR recruteaza (1) URSUS BREWERIES (1) USTravel SRL (1) Ultimele joburi pe www.danfil-jobs.com (1) Un job de vara.. sau ceva mai mult? (1) Un job pe timp de criza (1) Un milion de someri in 2009 (1) Un muncitor asiatic il costa pe angajatorul roman 800 de euro (1) Unique (1) Universitatea Spiru Haret (1) VANZATOR (1) Valves (1) Vanzatoare/Vanzatori (1) Varsta De Pensionare In Tarile Din Uniunea Europeana (1) Vase de croaziera europene recruteaza personal (1) Vaslui Takko Fashion International Srl (1) Vino cu noi in SUA (1) Vodafone Internship (1) Volvo (1) WHITELAND (1) Washington (1) Wayfinder (1) Webdesigner (1) Where The Hell is Matt -- Interview with Matt Harding (1) Who is Employer Solutions Group (1) Windows Server - Technical Support Engineer (1) Work Travel (1) XL WORLD (1) YOYO Bacau (1) ZARA (1) ZILE LIBERE CONFORM CODUL MUNCII (1) Zalau (1) Zara Home (1) Ziarul de Bacau (1) abilitate (1) absolventi (1) accident de munca (1) act aditional (1) adeverinta de somaj (1) adeverinta de venit (1) administrare de personal (1) admitere (1) admitere liceu Internet (1) agent de munca temporara (1) agricultori (1) ajutor de stat (1) and (1) angajare Danemarca (1) angajari (1) angajari Romania (1) angajat (1) angajati in Romania (1) angajatori (1) angajaţi (1) anul viitor (1) anunturi (1) applicants (1) aptitudine (1) aranjamente si amenajari interioare (1) asigurari (1) asigurari sociale (1) asigurări (1) asociatia europeana a energiei eoliene (1) assessment center (1) audit. (1) b'estfest 2010 (1) bacalaureat (1) bacau 2009 (1) bancheri (1) banci investitii (1) basescu.ro (1) beneficii angajati (1) bioscientists (1) biotechnology (1) blog cuvinte cheie (1) buget (1) bugetul de stat (1) calculator munca job (1) calendar (1) califica­rea profesională şi pregătirea conti­nuă a intermediarilor în asigu­rări (1) candidati (1) cantaret american (1) cariera facultate (1) cariera oportunitati (1) cariera succes 2009 (1) carla bruni poze (1) carla bruni poze compromitatoare (1) carmen rodica dinca (1) cas (1) casa asigurari de sanatate (1) castiga un MacBook Pro (1) castiga un laptop HP EliteBook 8730w Mobile Workstation (1) cautare loc munca (1) change (1) clasament angajari (1) clinica oftalmologica (1) coafor Belle Marie (1) coleg (1) colegi munca aliati (1) companii (1) concediere (1) concedierea (1) concediu (1) concediu de maternitate (1) concediu postnatal (1) concediu prenatal (1) concurs (1) concurs multimedia online dedicat alegerilor prezidentiale (1) confidencecamp.ro (1) consultanti financiari (1) contestaţii (1) contract de voluntariat (1) contracte colective (1) contracte de munca (1) contracte munca (1) contractul individual de munca (1) contributia lunara (1) contributie (1) contribuţia pentru asigurările sociale de sănătate (1) control (1) cresterea salariilor si de un slab management al resurselor umane (1) criza (1) criza de personal (1) cuil (1) danemarca (1) datorii Guvern (1) de recrutare (1) definitii (1) dement (1) dementii (1) denumirea interna a posturilor (1) dependenta munca (1) dezvoltarea profesionala (1) directe (1) disponibilizari (1) disponibilizări (1) drepturi de autor (1) eJobs Expo (1) economie (1) electricieni (1) electricieni Concesiune Auto (1) elemente de baza (1) elevi admitere liceu (1) employment (1) energie eoliana (1) escu (1) eu-careers (1) examen (1) fabrica dementa (1) face-to-face (1) faithless (1) festival anulat (1) fired (1) firme PFA salariati (1) firme de head hunting (1) firme de recrutare (1) fiti gata (1) forta de munca (1) funcţionari publici (1) grevă (1) haine interviu job (1) headwaypersonal srl (1) hints (1) hiper-calificarii (1) hipo (1) i PFA (1) in afaceri (1) incredibil (1) indemnizatiei de somaj (1) indemnizaţii (1) industria energiei eoliene (1) industriale (1) informatii (1) inghetata (1) inspectia muncii (1) internet (1) interviews (1) interviu (1) interviu angajare job (1) izolatie termica (1) job cautare (1) job disponibil (1) job hunting (1) job hunting computer (1) job in bacau (1) job litoral (1) job nou cautare (1) jobs (1) jobsbacau (1) jobsinlaw (1) joburi turism (1) judeţ (1) legea uceniciei (1) life (1) limitare (1) limonade.ro (1) link building (1) link echange (1) lista neagra a angajatilor (1) live in tren (1) loc de munca (1) loc munca romania (1) locuri de munca bacau (1) locuri de munca banca (1) locuri de munca disponibile (1) locuri de muncă (1) locuri munca (1) locuri munca ANOFM judete (1) locuri munca Belgia (1) locuri munca Europa (1) locuri munca Luxemburg (1) locuri munca Marea Britanie (1) locuri munca Olanda (1) locuri munca Romania (1) locuri munca hoteluri (1) mame (1) mamă (1) manipulanti (1) marketing (1) maternitate (1) mentor (1) microjobs.ro (1) mihaela radulescu (1) ministrul Muncii (1) miorita (1) mobilier (1) mocofanii (1) modelul Contractului Individual de Munca (1) modificare codul muncii (1) modificari Codul Muncii (1) mondena (1) motivare (1) munca (1) munca in strainatate (1) munca la negru (1) munca strainatate (1) munca versus distractie (1) nationale (1) negocierea salariului (1) negocierea salariului la interviu (1) negrul (1) nesalariat (1) nespalatii (1) new yorker (1) nuepoveste.ro (1) numar someri (1) numar someri 2009 (1) o (1) obiectiv UE munca (1) ocupare forta munca (1) ocupatii (1) oferte (1) oferte licee online (1) oferte slabe absolventi (1) online (1) ospatar litoral (1) pacientii (1) panasonic (1) part-time (1) part-time MLM (1) pasi carieraschimbare carieranoua cariera (1) pensii (1) pensii mihai seitan (1) pensiile şi creditele (1) pentru (1) personal (1) pescuit si silvicultura (1) piata de recrutare (1) piata muncii Romania (1) pornic (1) pornohub (1) practice (1) prieteni colegi job (1) privatizarile intarziate (1) productivitate (1) profesii (1) profile PVC (1) protest (1) radare noi (1) rata somaj crescuta (1) rds (1) recalificare (1) recrutare (1) recrutare in strainatate (1) recrutare online (1) rectificare bugetară (1) redtube (1) registrului general de evidenta a salariatilor (1) reparatii si intretinere (1) restrictii romani piata UE (1) resurse umane (1) retele sociale (1) rezultate (1) roberta anastase (1) robinete (1) robinete industriale‏ (1) romani piata muncii UE (1) salariat (1) salariu minim (1) salarizare (1) sarcina (1) scientists (1) sector (1) sejur de 1 MAI pentru 2 persoane in Nisipurile de Aur (1) serviciu (1) sex (1) sfantul andrei (1) sfaturi psiholog munca (1) si selectie (1) sindicalişti (1) sistem (1) siteuri Locuri de munca (1) slujbă (1) socio-educativ (1) sofer (1) somaj (1) somaj Suceava (1) someri Bucuresti (1) someri locuri munca (1) sot (1) sotie (1) spre bucuresti (1) stagiari (1) stimulentul de insertie (1) strategii job (1) sănătate (1) targ de joburi 2009 (1) telephone (1) test psihologic (1) the Best Job Ever (1) thepeoplesource (1) tichete de masa (1) tinichigii auto (1) tinta unui atac phishing (1) top 50 angajatori (1) top stories (1) traducerea in engleza a denumirilor unor localitati din diferite zone ale tarii. (1) trio balamuc (1) trio libertin party (1) tupeistii (1) un job pentru talente INCA nedescoperite (1) unicat (1) uniunea europeana (1) universitatea (1) utile (1) utile bacau (1) venituri (1) videochat (1) vopsitori auto Peugeot (1) workaholism (1) working week to 48 hours (1) www.deskjobs.ro (1) www.jobsbacau.ro (1) zi libera (1) Şef de Şantier Instalatii (1) şcoală (1) şedinţă (1) şomaj (1) şomer (1) (1) – LINGUA (1) – Project Manager – (m/f) SCHACHTBAU NORDHAUSEN Gmb (1)