Abilitati
de planificare, organizare și managementul timpului
Experiență
de gestionare a bucătăriei și
dezvoltarea personalului
Experienta
in gestionarea costurilor cu alimente
Angajament
ridicat de servicii pentru clienți
Abilitatea
de a lucra sub presiune
Cineva
care se mandreste în producerea de alimente de înaltă calitate în orice moment
Ar
fi avantajos în această poziție sa demonstrati următoarele abilitati:
Experiența
anterioară în bucătărie in rol similar
Cunoașterea
tendințelor actuale al produselor alimentare
In
calitate de șef Chef, veți utiliza flerul creativ si pasiunea pentru alimentare
pentru a asigura producția de alimente de înaltă calitate, care îndeplinește
standardele așteptate. Sunteți responsabil pentru gestionarea tuturor
aspectelor legate de bucătărie pentru a oferi o experiență excelentă oaspeților
și vi se va cere sa va asigurati că toate sarcinile sunt efectuate corect.
Gestionare
tutuor aspectelor legate de bucătărie, inclusiv functii operaționale, de
calitate și administrative
Dezvoltarea
relațiilor pozitive cu clienții prin interacțiunea proactivă cu oaspeții,
membrii echipei și contractori
Gestionare
performanța financiară a Departamentului astfel încât planificarea este în
conformitate cu obiectivele
Asigură
membrii echipei ca au cunoștințe up-to-data a elementelor de meniu, promoții
speciale și evenimente
Menținerea
unei bune relații de comunicare și de lucru
Îndeplinesc
toate cerințele de igienă și FIFO
Asigurați-vă
că sistemele de control alimentare sunt respectate
Revizuire
periodică a meniurilor cu managerul F&B pentru a confirma ca ofertele sunt
în conformitate cu tendințele pieței